Edellinen
Seuraava

Eteläinen Puistokatu 13, 30420 Forssa

Tämän täydellisempää paikkaa omakotitalolle ei Forssasta löydy. Kaupat, koulut ja harrastusmahdollisuudet lähes ulko-ovella. Tyylikkäästi, ekologisesti ja rintamamiestalon henkeä kunnioittaen 2015-2019 peruskorjattu talo, jossa veranta, eteinen, wc, keittiö, ruokailuhuone ja olohuone. Yläkerrassa 30 m²:n makuuhuone, pienempi makuuhuone, joka vielä kaipaa uusia pintoja ja paljon säilytystilaa. Kellarikerroksessa takkahuone, wc, kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, verstashuone ja tekninen tila. Pinta-ala 92/73  m² + alakerta(ei tarkistusmitattu). Puutarhatontti 1000 m². Autotallirakennus 32 m². Talo, jolla on sielu, viimeisiä listoja vailla – tervetuloa valmiiseen kotiin.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA -, NIIN NÄET TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Eteläinen Puistokatu 13, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Keskusta, Kuhala tai Tölö miten vaan, mutta keskeinen sijainti ja asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Tyylikkäästi peruskorjattu rintamamiestalo, jossa veranta, eteinen, wc, keittiö, ruokailuhuone ja olohuone. Yläkerrassa 30 m²:n makuuhuone, pienempi makuuhuone, jota ei ole kunnostettu ja paljon säilytystilaa. Kellarikerroksessa takkahuone, wc, kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, verstashuone ja tekninen tila. Pinta-ala 92 / 73m² + alakerta , ei tarkistusmitattu ja jotkut alakerran tilat voivat jäädä alle 2,20 m .
Kiinteistötunnus:61-7-175-7
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 250.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. 3 kpl sähköisiä panttikirjoja luovutetaan ostajalle kaupanteon yhteydessä ja hän voi käyttää niitä oman lainansa vakuutena.
Muut rakennukset:Autotallirakennus.
Kerros / hissi:Tilat kolmessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Puutarhatontti 1000 m².
Olohuone:Olohuoneessa lautalattiat, hiotut, maalatut. Katossa paneelit, uudet ja maalatut, seinät tapetoidut. Toimiva pönttöuuni antaa lämpöä ja tunnelmaa.
Makuuhuoneet:Yläkerrassa 30 m²:n makuuhuone, jossa lautalattiat, uudet, maalatut. Katossa paneelit, samoin uudet ja maalatut, seinät tapetoidut. Toinen, pienempi makuuhuone ei ole vielä kunnostettu.
Keittiö:Aivan ihana, tilava, valoisa keittiö, jossa vaaleat keittiökaapistot, tasot täyspuiset (Akaasia). Puuhella on säilytetty ja sen käytölle on hyvä tila. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin yhdistelmä, keraaminen keittotaso (induktio), erillisuuni, jossa pyrolyysi, astianpesukone ja mikro. Maalatut, hiotut puulattiat, maalattu paneelikatto ja seinissä tapetit.
Ruokailutila:Ruokailuhuoneessa lautalattiat, hiottu, maalatut. Katossa paneelit, uudet ja maalatut, seinät tapetoidut. Pönttöuunille varaus, jos haluaa laittaa.
Muut huoneet:Alakerrassa takkahuone, jossa laattalattia ja kiviseinät maalattu. Varaava harmahtava takka lasiluukuin.
Saunaosasto:Tilava sauna, jossa ylös nostettavat lauteet pesun helpottamiseksi. Harvian tolppakiuas. Mahtuu noin 9 henkeä.
Peseytymistilat:Pesuhuoneessa suihku ja varaus toiselle suihkulle. Lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Pesuhuoneeseen mentäessä on vielä kiva pieni pukuhuone.
Pesu / wc-tilat:Asuinkerroksessa ja alakerrassa on wc:t.
Kodinhoitohuone:Nyt on hyvä huushollata. Tarpeeksi tilaa, paljon kaappeja ja paljon pöytätasoja.
Säilytystilat:Yläkerrassa paljon varastotilaa ja vaatehuone, kellarikerroksen kodinhoitohuone varsinainen jättiläinen ja vielä teknisen tilan yhteydessä varasto.
Eteistilat:Sisään mennään perinteisen verannan kautta ja sekin on kunnostettu kokonaan. Eteisestä kulku yläkertaan, kellaritiloihin ja eteisessä on myös wc.
Asunnon kunto:Kolmen viimeisen vuoden aikana saanut uuden elämä. Viimeisiä listoja vailla - tervetuloa valmiiseen kotiin.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan tarvittaessa pian.
Sähkö:Puita kulunut noin 5 kuutiota vuodessa ja sähkön vuotuinen arvi on noin 20.000 kWh eli noin 2.800 € vuodessa sisältää myös käyttösähkön.
Vesi / viemäri:Kaupungin verkossa.
Rakennettu:1947, peruskorjattu 2015-2019.
Rakennusaine / katto:Puurunko, vuorilaudoitus, purueristys, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Pönttöuuni, puuhella ja varaava takka. Lisäksi sähkölämpö rypsiöljy täytteisillä pattereilla. Kellarissa lattialämpö sähköllä. Hormissa 10 reikää, joten riittää niin lämmitykseen kuin ilmanvaihtoonkin. Ruokailu/makuuhuoneeseen on varaus pystymuurille.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Remontin yhteydessä kiinnitetty huomiota ilmanvaihtoon ja venttiilejä on runsaasti molempiin suuntiin. Joka huoneessa poisto ja yhteensä korvaavia 4.
Suoritetut korjaukset:Kaikessa saneerauksessa on käytetty mahdollisimman ekologisia materiaaleja. Salaojat + kaivot 2015, pumppu uusittu 2018. Talon puuverhous 2017, sokkeli 2019. Katto 2017. Autotallin puuverhous 2019. Käyttövesiputket ja viemärit 2015 (kaikki uusittu). Sähköt 2015-2019 (kaikki uusittu). Kellarin rakenteet 2015-2016. Sauna 2016, kiuas vaihdettu 2019. Kodinhoitohuone 2016. Kellarin WC 2016. Takkahuone 2016, takka 2015. Aula/raput 2016. Kellarin käytävä 2019. Keskikerros 2015-2016. Keittiö koneineen 2016. Wc 2016. Keskikerroksen tapetointi 2015-2016. Patterit 2016. Vinttikammari 2018. Vintin käytävä 2019. Veranta 2016.
Tulevat korjaukset:Ulkoportaat on väliaikaiset, mutta oikeat valmistuvat tuota pikaa.
Palvelut / yhteydet:Tämän täydellisempää paikkaa omakotitalolle ei Forssasta löydy palveluja, kauppoja kouluja ja harrastuksia ajatellen.
Hintapyyntö:177.000 €
Muuta:Kiinteistövero 140 € vuodessa.