Edellinen
Seuraava

Etelärinteentie 23 D, 32100 Ypäjä

Maalämmöllä lämpiävä hirsitalo rauhallisella asuinalueella 2400 m²:n eteläisellä rinnetontilla. 1989 rakennettu talo on sisätiloiltaan tyylikkääsi remontoitu 2015-16, jolloin myös keittiö koneineen on uusittu, samoin pesutilat vesieristeineen. Asuinpinta-alaa 196 m² ja kun tähän lisätään vielä 100 m²:n parveke- ja terassitilat, palvelee talo suurempaakin perhettä. Kahden auton lämmin talli ja varasto, 49 m² + lämmintä varastotila 14 m². Hienot tilat vaikkapa autoharrastajalle. Eli tilaa talosta ja tallista löytyy yhteensä noin 350 m². Neljän talon muodostama asunto-osakeyhtiö siirtyi maalämpöön vuonna 2013, joten asuinkustannukset ovat edulliset. Varainsiirtovero vain 2%. Tähän kannattaa tutustua ja mielellään paikan päällä.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Etelärinteentie 23 D, 32100 Ypäjä
Alue / kaavoitus:Ypäjän kunnan Levän kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Asunto-osakeyhtiömuotoinen omakotitalo (erillistalo), jossa tilat kahdessa kerroksessa, rinneratkaisu. Olohuone, keittiö, ruokailuhuone, 3 makuuhuonetta, takkahuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc, vaatehuone ja varasto, yhteensä 196 m². Lisäksi parveke ja terassitilaa hieman n. 100 m².
Kiinteistötunnus:981-402-0007-0434V
Muut rakennukset:Kahden auton maalämmöllä lämpiävä autotalli, jossa on myös varastotilaa. Rakennettu 2004. Autotalli on koko 49 m² ja varaston osuus 14 m².
Tontin kuvaus / koko:Omassa hallinnassa eteläinen rinnetontti kooltaan 2400 m². Tontti on nurmella ja siellä on hyvin tilaa erilaisille aktiviteeteille.
Parveke / terassi:Talossa on osittain katettuja terasseja yhteensä noin 70 m² ja koko rakennuksen levyinen parveke n. 26 m².
Olohuone:Tilava olohuone, joka avautuu ruokailuhuoneeseen (avointa tilaa) sekä osin keittiöön. Maalatut hirsiseinät, Laminaatti lattiassa ja valkoiseksi maalattu puukatto.
Makuuhuoneet:Asuinkerroksessa makuuhuoneissa maalatut hirsiseinät, laminaatti lattioissa ja valkoiseksi maalatut ja puukatot. Alakerran makuuhuoneessa tehostetapetti/ maalatut seinät ja laminaatti lattiassa.
Keittiö:Keittiö on uusittu 2015, jolloin asennettu valkoiset Dolmus-keittiökaapistot. Kodinkoneina Eltrolux kylmäkeskus, Smeg XXL kokoinen integroitu astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni ja Savo-liesituuletin. Ruokailutilan ja keittiön jakaa aamiaispöytä tuoleineen.
Ruokailutila:Yksi yläkerran makuuhuoneista keittiön ja olohuoneen kulmauksessa on poistettu 2015 ja näin syntyi ruokailulle aivan loistava tila. Pinta materiaalit samat kuin olohuoneessakin.
Muut huoneet: Alakerrassa suuri ja viihtyisä takkahuone, jossa on avotakka ja baarinurkkaus. Takkahuoneesta on käynti isolle, osittain katetulle terassille. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut.
Saunaosasto:Sauna kokonaisuudessaan uusittu 2016, jolloin myös vesieristeet laitettu. Laattalattia, seinät ja katto paneloidut, upea valaistus, sähkölämmitteisen tolppakiukaan taustaseinä koristetiiltä.
Peseytymistilat:Todella suurikokoinen laatoitettu pesuhuone, (myös uusittu 2016), jossa kaksi suihkua ja poreamme.
Pesu / wc-tilat:Molemmissa kerroksissa omat kauniit wc:t.
Kodinhoitohuone:Tilava kodinhoitohuone, jossa on tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivaus-rummulle. Paljon taso- ja kaappitilaa, jotka myös uusittu 2016..
Säilytystilat:Vaatehuone ja erillinen varastohuone alakerran rappujen alustassa. Lisäksi autotallirakennuksessa lämmin varasto.
Eteistilat:Väljä, valoisa sisääntulo.
Asunnon kunto:Suorastaan loistava.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:As Oy Ypäjän Etelärinne
Isännöinti:Anita Reiman 050-3709577
Lunastusoikeus:Yhtiöllä.
Hoitovastike:155,50
Vesimaksu:Ns. energiamaksua peritään kesäaikaan noin 70 €/kk ja talvisaikaan noin 150 €/kk, kuitenkin oman käytön mukaan.
Rakennettu:1989.
Muut rakennettu:Autotallirakennus 2004.
Rakennusaine / katto:Alakerta muurattu harkoista, yläkerta hirttä, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Autotallissa puuranka, lämpöeristetty, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö asennettu vuonna 2013. Alakerrassa avotakka. Yläkerrassa takkavaraus + varaus puuhellalle.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Tässä talossa sisäpinnat, keittiö kaapistoineen koneineen, kodinhoitohuone kaapistoineen, pesutilat, sauna wc:t, siis lähes kaikki tasokkaasti uusittu 2015-2016.
Palvelut / yhteydet:Palvelut Ypäjän keskustassa, jonne 2-3 km.
Hintapyyntö:219.000 €.
Muuta:Isännöitsijän kertomaa: Tontit eivät ole omia vaan jokainen on ostanut osakkeilla hallintaoikeuden taloon, tontit ovat taloyhtiön omistuksessa. Kuitenkin jokainen hoitaa tonttiaan kuin omaansa, kuten myös kiinteistöä. Isommat remontit ilmoitetaan taloyhtiön hallitukselle kirjallisesti ja kustannukset hoitaa jokainen talous itse, kuten myös rakennuslupa-asiat jos niitä tarvitaan. Taloyhtiö valvoo toteuttamista.
Ajo-ohje:Navigaattoriin voi osoitteeksi laittaa Jyvämäentie 244, mikäli osoite ei löydy. Käänny Etelärinteentielle, perimmäinen talo.