Edellinen
Seuraava

Forssantie 306, 31300 Tammela

Tammelan keskustassa, puolen hehtaarin tontilla, Pyhäjärven rannassa tarjolla 1987 rakennettu ja 2003 laajennettu hirsitalo, jonka pohjan huoneisto-ala on 85 m² ja kerrosala 142,5 m² . Tupa, keittiö, ruokailutila, iso makuuhuone, alkovi, sauna, pukuhuone/ kodinhoitotila ja wc. Yläkerrassa kaksi nukkumatilaa ja pieni huone, joita ei ole laskettu huoneistoalaan. 2013 rakennettu 60:n neliön lämmin autotalli nosto-ovella, toinen 50 m²:n talli, varastorakennus ja vähän vaiheessa oleva kesäkeittiö. Rakennusoikeus 0,15, eli on paljon jäljellä ja valettu laatta kestää nostaa vielä lisää hirsikertoja. Ranta on ruopattu ja hiekoitettu 2006 vesijätön lunastus suoritettu 2003, jolloin saari on liitetty tonttiin. Noniin ja mitäs nyt tehdään – näitä ei ole monta?

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA, KARTAT JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Forssantie 306, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammelan keskustaa ja Pyhäjärven rannassa. Asemakaava-alueella. Rakennusoikeus 0,15, siis jäljellä melko paljon. Viheralueet molemmilla puolilla naapurien jälkeen.
Tyyppi / pinta-ala:Hirsirakenteinen omakotitalo. Huoneistoala 85 m² + laajennus 28 m² ja terassi. Rakennusala yhteensä noin 142 m². Yläkerta lattiapinta-ala 20 m² , jota ei ole laskettu huoneistalaan. Talossa tupa, keittiö, ruokailutila, iso makuuhuone, pikkuhuone, sauna, pukuhuone/kodinhoitotila ja wc. Yläkerrassa kaksi nukkumatilaa ja pieni huone, joita ei ole laskettu huoneistoalaan.
Kiinteistötunnus:834-441-2-73
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 177.000 euron edestä. 3 kpl panttikirjoja sähköisessä muodossa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:isolla nosto-ovella varustettu lämmin autotalli 60 m². Toinen autotalli, noin 50 m², joka toimii nyt varastona, erillinen varastorakennus ja viittävaille valmis kesäkeittiö.
Tontin kuvaus / koko:Tontin pinta-ala on 4997 m² ja siinä on kaksi lohkoa (saari on omana lohkonaan).
Ranta / järvi:Ranta on ruopattu ja hiekoitettu 2006. Vesijätön lunastus suoritettu 2003. Tontin leveys rannassa noin 45 m, mutta rantaviivaa kertyy paljon enemmän, koska edessä oleva pikkusaari on liitetty tonttiin.
Piha:Piha on tasainen ja istutettu nurmelle.
Parveke / terassi:Talon edessä katettu iso terassi.
Olohuone:Lattiassa laminaatti, seinät hirttä ja laajennusosassa maalattua levyä. Tuvassa on varaava takka ja puuhella. Tulisijoja vastapäätä nousevat raput yläkertaan.
Makuuhuoneet:Todella tilava makuuhuone, jonka voisi vaikka jakaa kahteen. lattiassa laminaatti, seinät hirrestä ja korkea katto,jossa paneelit..
Keittiö:Keittiö jää olohuoneen ja ruokahuoneen välimaastoon. Samat materiaalit kuin tuvassakin. Keittiössä liesi ja jääkaappipakastin.
Ruokailutila:Keittiön taakse jää tila ruokailulle. (Itse vaihtaisin keittiön sinne, mutta vain välittäjän kommentti.)
Muut huoneet:Alakerrassa pikkuhuone, jossa ikkuna. Yläkerrassa kaksi pientä huontta nukkumiseen ja yksi pieni harrastetilana.
Saunaosasto:Saunassa puilla lämmitettävä kiuas. Saunassa myös peseydytään, siellä on suihku.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laatta lattiassa, seinät kaakelia ja hirttä.
Kodinhoitohuone:Saunasta tultaessa pieni huone, jossa tila pyykinpesukoneelle ja kaappeja.
Asunnon kunto:Talo on toiminut poikamiesasuntona, eikä aina niin vakituisenakaan, joten päivitystä sisätiloissa riittää ja ehkä hieman huonejärjestystä voisi muuttaa. Sauna ja pesutilat kaipaavat hieman uudelleenjärjestelyä, jotta saadaan enemmän tilaa. Alkovista esim voisi tehdä suihkutilan kääntämällä lauteet vastakkaiselle seinälle. Tällöin kodinhoidolle jäisi entinen pukuhuone.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan ja tarvittaessa pian, varsinkin jos ei kaikkea tarvitse tyhjentää.
Vesi / viemäri:Kunnan verkossa.
Rakennettu:Talo 1987, laajennettu 2003. Autotalli 2013, toinen autotalli 1960 ja peruskorjattu 2003, varasto 2004 ja kesäkeittiö vielä kesken.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, harjakatto huopakatteella.
Muiden materiaalit:2013 rakennettu talli on laatalle valettu, puurunkoinen, harjakatto peltikatteella. Suuri nosto-ovi noin 4.30 x 3.20.
Lämmitys / tulisijat:Varaava takka, puuhella, ilmalämpöpumppu ja sähköpatterit.
Energialuokka:Energiatodistus tehdään kuntotarkastuksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Entinen terassi on otettu asuinkäyttöön ja siihen on vaihdettu ikkunat.
Tulevat korjaukset:Huopakate on syytä uusia.
Hintapyyntö:239.000 €.
Ajo-ohje:Kaksi liittymää jotka ovat Forssasta tultaessa ennen Rauhaniemen kesäteatteria. Ensimmäinen liittymä vie pihaan ja toinen autotallille (siitä kuljetaan myös naapuriin).