Edellinen
Seuraava

Forssantie 77, 31760 Urjala as


Nyt on tarjolla hyvä vaihtoehto kerrostaloasumiselle. Tässä talossa on todella edulliset asuinkustannukset. 1930-40 lukujen vaihteessa rakennetussa puolitoistakerroksisessa hirsitalossa on olohuone, keittiö, makuuhuone, veranta, wc/pesuhuone ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Tilaa löytyy noin 70 m². Talo on lähes kokonaan peruskorjattu 2015-2018, jolloin mm. käyttövesi- ja viemäriputket ja sähköt uusittiin, ulko- ja sisäpinnat uusittiin. Nyt talo on kuin mansikka niin sisältä kuin ulkoa. Pihapiirissä on osin hirsirakenteinen vanha saunarakennus joka nyt odottaa vielä uutta syntymäänsä. Tontin pinta-ala on 620 m² ja kääntymään pääset suoraan Forssantieltä. Täysin päivitetty muuttovalmis talo.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA, POHJAPIIRROKSEN JA TONTTIKARTAN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Forssantie 77, 31760 Urjala as.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunnan Salmien kylässä yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa avokeittiö, olohuone, makuuhuone, wc/pesutilat ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Tilaa löytyy yhteensä noin 70 m².
Kiinteistötunnus:887-436-8-74.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 76.700 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Osin hirsinen, vuonna 1930 rakennettu sauna/varastorakennus, jonne on asennettu valmiudet sähkölle ja vedelle. Tällä hetkellä tila toimii varastona.
Kerros / hissi:Puolitoistakerroksinen talo.
Tontin kuvaus / koko:Oma, helppohoitoinen 620 m²:n nurmikkoinen puutarhatontti. Kohde sijaitsee lähellä Urjalan aseman kylää Huhtia välittömästi Forssan suuntaan vievän seututien varressa. Kohde sijaitsee aurinkoisella paikalla tien ja peltojen välissä, joten näkymät ovat melko avarat useaan suuntaan. Tien läheisyyttä voi pitää hieman häiritsevänä tekijänä, vaikka valtatietasoinen tie ei olekaan kyseessä.
Parveke / terassi:Alakerran makuuhuoneesta käynti terassille.
Olohuone:Olohuoneessa on laminaattilattia, seinät on maalattu ja paneelikatto. Lisäksi varaava takka.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa on laminaattilattia, seinät on maalattu ja paneelikatto. Lisäksi kaappeja. Yläkerran makuuhuoneet on korkeudeltaan 235 cm. Toisessa makuuhuoneessa on pönttöuuni.
Keittiö:Keittiössä on laminaattilattia, seinät on maalattua levyä ja paneelikatto. Kodinkoneina on jääkaappi, astianpesukone, liesi keraamisella tasolla, kiertoilmauuni ja mikro. Lisäksi keittiössä on 300 litran Jäspin vesivaraaja.
Pesu / wc-tilat:Alakerran wc/pesutilassa on agryylimassalattia, seinissä on kaakelia ja paneelikatto. Suihku ja rättipatteri.
Asunnon kunto:Asuinrakennus on remontoitu lähes kokonaan ja on hienossa kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.
Sähkö:Sähköt on, 3-vaihe sähkö.
Muita maksuja:Kiinteistövero on alle 100 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Vesi omasta kaivosta ja omat kaksi jätekaivoa. Urjalan kunnan vesi- ja viemäriliittymä on tuotu tontille, mutta niihin ei ole liitytty eikä liittymämaksuja ole maksettu.
Rakennettu:Rakennukset on rakennettu 1937-42 ja asuinrakennus on peruskorjattu 2015-2018.
Rakennusaine / katto:Tasakerrokseen asti hirsirunkoinen, yläkerta lautarakenteinen, pitaverhouksena lauta. Harjakatto ja katteena pelti.
Lämmitys / tulisijat:Olohuoneessa on varaava takka ja yläkerrassa on pönttöuuni. Lisäksi sähköpattereita.
Energialuokka:Ei energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:1980-luvulla ikkunat on uusittu ja ikkunapuitteet maalattu 2015. Asuinrakennukset lähes täydellinen peruskorjaus 2014-2018, jolloin 2016 kesällä asennettiin Finfoam-eristys, rimotus, tuulensuojalevyt ja ulkovuori. Alapohjaan asennettiin puruvilla, 28 mm ponttivaneri ja laminaatti. Viemäriputket uusittiin kaivolle asti, myös käyttövesiputket uusittiin (peksiputki) ja samalla asennettiin sähköinen saattokaapeli jäätymistä varten. Keittiön kaapit ja kodinkoneet uusittiin 2016, katto suoristettiin, asennettiin aluskate, rimotettiin ja asennettiin uusi pelti sekä rännit ja syöksytorvet sekä lumiesteet asennettiin. Myös sähköt uusittiin, terassi rakennettiin, uudet rappuset asennettiin ja tuulikaapin ja kammarin ikkunat uusittiin.
Palvelut / yhteydet:Urjalan aseman palvelut. Kauppaan n. 1,1 km ja ala-asteelle n. 1,5 km.
Hintapyyntö:73.000 €.