Edellinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraava

Harituntie 166, 31860 Urjala

Pientila, 1,78 hehtaaria, joka soveltuu yhtä hyvin loma-asunnoksi kuin vakituiseenkin asumiseen. Idyllinen pihapiiri rakennuksineen ja n. 70 m²:n hirsinen 1949 rakennettu päärakennus on säilyttänyt charminsa, sillä paljon vanhaa ikkunoita myöden on säilytetty. Tätä kohdetta ei ole remonteilla pilattu. Tila sijaitsee maaseudun rauhassa, jossa naapureitakaan ei ole näköpiirissä. Tilalla on pidetty hevosia ja peltoa on n. 1,5 ha, joka on ollut laidunkäytössä. Hevosia varten on tehty pihatto, joka on kooltaan n. 24 m². Sähköt, vesiputket ja viemärit on uusittu 2005. Tässä kohteessa on paljon mahdollisuuksia. Valmista ei vielä kaikilta osin ole, sopivasti puuhattavaa jää seuraavallekin asukkaalle. Puutarha odottaa myös uuden kukoistuksen alulle laittajaa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Harituntie 166, 31860 Urjala
Alue / kaavoitus:Urjalan Tursan kylässä. Ei kaava-aluetta.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa 2 huonetta ja keittiö n. 70 m², kellari ja rakentamaton yläkerta.
Kiinteistötunnus:887-439-15-18
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 20.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pihasauna, jonka yhteydessä saunatupa. Pihatto-lato-navettarakennus. Hevosten makuualue on 24 m² ja korkeus n. 3,5 m. Pihaton yhteydessä lämpöeristettu huolto/satulahuone 27 m². Pihatto sopii hyvin myös muuhun kuin hevosten käyttöön.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on kooltaan 1,785 ha. Tontti on pääosin peltoa, jota on n. 1,5 ha. Tämä ala on ollut hevosten laitumena. Piha-alue on aidattu koiria varten.
Olohuone:Lautalattiat ja katossa puupaneeli.
Keittiö:Jääkaappi ja sähköliesi. Lautalattia ja katossa puupaneeli.
Saunaosasto:Saunassa on puukiuas, vesi tulee saunalle ja putkissa on saattolämmitys, joten vesi pysyy sulana myös pakkasilla.
Pesu / wc-tilat:Pesutilat ovat erillisessä saunarakennuksessa. Saunalle on tehty erillinen lattialämmityksellä oleva suihkuhuone, mutta suihkua ei ole asennettu. Peseytyminen tapahtuu saunassa. Talossa ollut biowc, sen toiminta tarkastettava. Puucee.
Sähkö:Sähköliittymä on.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 190 €/vuosi. Puuta kuluu lämmitykseen n. 12 m³/vuosi.
Vesi / viemäri:Oma porakaivo 2005. Saostuskaivo 3-osainen + maasuodattamo. Kohteessa ei ole vesi-WC:tä. Lämminvesivaraaja 2005.
Rakennettu:Talon rakennusvuosi 1949.
Muut rakennettu:Hevospihatto rakennettu 2006 ja saunalle saunatupa 2009. Muuten pihan rakennukset ovat iältään talon kanssa samaa aikakautta.
Rakennusaine / katto:Talo on tehty hirrestä. Tiiliharjakatto. Talossa on hyväkuntoiset hirret ja alkuperäiset ikkunat on säilytetty.
Lämmitys / tulisijat:2 varaavaa tulisijaa ja keittiössä puuhella. Tulisijat ovat toimivia. Lisälämmitys patterein.
Energialuokka:Ei energiatodistusta
Suoritetut korjaukset:Talossa on sähköt, viemärit ja vedet asennettu/uusittu kaikkiin rakennuksiin 2005.
Hintapyyntö:79.000 €
Muuta:Pellosta n. 1 ha on tukikelpoista, joka on vuokrattu, jotta tukikelpoisuus säilyy. Pelto on kuitenkin omassa käytössä. Tila rajoittuu puhdasvetiseen puroon. Tilan vieritse menee pihatie naapurin ladolle.