Edellinen
Seuraava

Heiniläntie 8, 31300 Tammela

Tässä hyvä kohde esim. autoharrastajalle. 1953 rakennettu, paljon remontoitu pienen perheen omakotitalo. Talo on lähes kokonaan peruskorjattu 2005-2012, mm. käyttövesi- ja viemäriputket, ulko- ja sisäpinnat, ikkunat, keittiö jne. uusittu. 2015 rakennettu kahden auton lämmin tallirakennus, jossa lisäksi sauna, pesutilat ja pukuhuone. Tontti 1000 m².

Katso esittelyvideo tästä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Heiniläntie 8, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Kytö, Tammela, asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa asuinkerroksessa keittiö, olohuone, wc/pesuhuone ja eteinen. Yläkerrassa aula ja makuuhuone, joka on jaettu kahdeksi tilaksi. Neliöitä noin 100.
Kiinteistötunnus:834-419-4-19.
Kiinnitykset:Valmiiksi haettuna panttikirjoja 210.932,22 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattoman ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Vuonna 2015 lopputarkastettu lämmin autotallirakennus kahdella nosto-ovella, n. 57 m², jossa paikat 2 autolle ja hyvää värkkäilytilaa. Lisäksi pukuhuone, pesutilat ja sauna. Autotallirakennus on puurunkoinen, lautaverhottu, harjakattoinen, jonka katteena pelti.
Tontin kuvaus / koko:Oma 1000 m² nurmikkoinen puutarhatontti.
Ranta / järvi:Sijaitsee Tammelan Pyhäjärven läheisyydessä.
Olohuone:Olohuoneessa on tapettia seinissä ja paneelikatto. Lisäksi varaava takka.
Makuuhuoneet:Yläkerrassa sijaitsevassa aulassa ja makuuhuoneessa laminaattilattiat, seinät on maalattu ja paneelikatot.
Keittiö:Keittiössä on vinyylilattia, seinissä tapettia ja laattaa ja levykatto. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla, jää/viileäkaappi ja astianpesukone. Lisäksi puuhella.
Saunaosasto:Ulkorakennuksessa olevassa saunassa on puilla lämpiävä kiuas. Saunan lattiassa on laatta, seinissä ja katossa on paneelia.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä olevan pesutilan lattiassa on laatta lattialämmityksellä, seinissä on kaakelia ja katto on paneelia. Pesutilan yhteydessä olevassa pukuhuoneessa on laattalattia lattialämmityksellä. Lisäksi rosterinen n. 100 litran lämminvesivaraaja.
Pesu / wc-tilat:Asuinrakennuksen pesutiloissa on laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Lisäksi lattialämmitys, pesukoneliitäntä, peili- ja allaskaapit ja pystykaappi.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on.
Vesi / viemäri:Tammelan kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1953.
Muut rakennettu:Autotallirakennus on lopputarkastettu vuonna 2015.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Tuulettuva alapohja. Eristeenä käytetty mineraalivillaa ja purua.
Lämmitys / tulisijat:Olohuoneessa on varaava takka ja keittiössä on puuhella. Lisäksi sähköpattereita.
Energialuokka:Ei energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset:Vuonna 2005 julkisivu, ikkunoita, vuonna 2006 käyttövesi uusittu (muoviputki suojaputkessa) ja kylpyhuone remontoitu, 2007 kattotuolit, koko katto (eristeet, aluskate) ja vesikate sekä savupiipun yläosa ja pellitys, vuonna 2012 viemärit uusittu, ikkunoita ja keittiökalusteet. Vuonna 2012 keittiön lattia avattiin ja lisäeristettiin.
Palvelut / yhteydet:Tammelan keskustan palvelut.
Hintapyyntö:132.000 €
Muuta:Kiinteistövero on n. 98 €/vuosi 2018. Heiniläntien tiemaksua kerätään tarpeen mukaan.