Edellinen
Seuraava

Humppilantie 340, 31600 Jokioinen

1952 rakennettu monimuotoinen rinnetalo, jossa olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, erillinen wc sekä ihana valoisa kuisti. Alakerrasta löytyy takkahuone, sauna, pesuhuone ja kodinhoitotilat lisäksi autotalli ja katettu terassi, yläkerta rakentamatonta, yht. 165 m². Talo on peruskorjattu 1979 ja pintaremontoitu 2000-luvulla. Rinnetontti, 1.873 m², on vahvan kuusiaidan ympäröimä, etelän puolella rauhalliset peltomaisemat. Pihalla nurmea, puita ja pensaita. Kannattaa tulla tutustumaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Humppilantie 340, 31600 Jokioinen
Esittely:22.10.2017 klo 14.15 - 14.45, myös sopimuksen mukaan. Esittelee Niina Okkonen LKV, KiAT, puh. 050 447 7810. Soittaa saa 24/7. niina.okkonen@kiinteistokauppiaat.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, erillinen wc/suihku sekä ihana valoisa kuisti. Alakerrasta löytyy takkahuone, sauna, pesuhuone ja kodinhoitotilat lisäksi autotalli ja katettu terassi, yläkerta rakentamatonta yht. 165 m².
Kiinteistötunnus:169-406-2-235, kiinteistövero 90,44 € /v
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 200.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kerros / hissi:Kolmessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:1.873 m²:n rinnetontti, jossa eri tasoja oleskelupaikkoineen, tasaista nurmea, puita ja pensaita.
Olohuone:Isohko olohuone, jonne aulasta tullaan pariovien kautta, mäntylattia ja uusimista kaipaava tapetti. Lämpöä saat vaaleasta kaakelitakasta.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa lautalattia ja toisessa muovimatto, molemmat tapetoitu. Isommassa makuuhuoneessa kaapisto.
Keittiö:Mäntylattia, seinät maalatut paitsi tiskiallasseinä kokonaan laatoitettu. Valkoiset kaapistot ja varusteluna jääkaappi (2011), liesi ja liesituuletin.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu ruokapöytä.
Muut huoneet:Alakerrassa isohko takkahuone, josta käynti pihalle katetulle terassille. Lattiassa laminaatti ja seinissä paneeli, samoin kuin katossa. Iso monimuotoinen avotakka puunsäilytyskoloineen.
Saunaosasto:Sauna paneloitu ja lattiassa laatta.
Peseytymistilat:Laatoitetut seinät ja lattia, lattialämmitys. Käynnit takkahuoneesta ja pukuhuoneesta.
Pesu / wc-tilat:Asuinkerroksessa erillinen wc, johon myös mahdollista asentaa pieni suihkutila. Lattiassa ja seinissä laatta.
Kodinhoitohuone:Alakerrassa iso kodinhoitohuone, joka laatoitettu (lattialämmitys alla). Tänne voit laittaa lisää kaappeja ja työskentelytasoa. Autotallista pääsee tämän huoneen kautta asuintiloihin.
Säilytystilat: Kaapistoja, kodinhoitohuone, vintti.
Eteistilat:Sisään tultaessa iso valoisa kuisti, josta tullaan eteisaulaan.
Asunnon kunto:Kaipaa ainakin tapetoimista ja asuinkerroksen lattiat hiomista.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Vesi / viemäri:Kunnan käyttövesi lisäksi oma porakaivo. Tontin rajalla kunnan viemäriputkitus valmiina. Pumppaamo ostettuna, mutta ei asennettu. Tällä hetkellä oma jätekaivo käytössä. Kunnan liittymä maksaa vajaa 3.000 € ja tietysti asennuskulut päälle.
Rakennettu:1952
Rakennusaine / katto:Puu/lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkö ja puu sekä ilmalämpöpumppu (asennettu 2013).
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Jokioisten keskustaan n. 3,5 km.
Hintapyyntö:109.000 €
Ajo-ohje: Jokioisten keskustasta käänny oikealle Humppilantielle (2813) ja jatka 3.47 km. Kohde vasemmalla.