Edellinen
Seuraava

Hykkiläntie 163, 31300 Tammela

Tammelassa tasaisella 3170 m² tontilla n. 160 m² omakotitalo. Tämä talo on rakennettu 1947 ja laajennettu 1994. Lisäksi rakennus on läpikäynyt mittavia peruskorjauksia vuosien 1994-2013 välillä ja isoja remontteja on jo valmiiksi tehtynä. Nyt on jäljellä alapohjan kunnostus, pieniä viimeistelytöitä, pintaremontteja oman maun mukaiseksi ja piha-alueen siistimistä. Tässä on erinomainen aihio remonttikohteeksi ja vieläpä hyvällä sijainnilla vain 3,5 km Tammelan keskustasta ja aivan Kuivajärven läheisyydessä. Tästä saat tehtyä kivan kodin itsellesi ja vaikka isommallekin perheelle!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hykkiläntie 163, 31300 Tammela
Alue / kaavoitus:Tammelan Hykkilässä, asemakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo. Alakerran vanhassa osassa on 2 huonetta, keittiö, wc, jossa suihku ja eteinen. Laajennusosassa on takka/olohuone, kodinhoitohuone ja sauna sekä pesuhuone. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Talossa on lisäksi kellari. Uusi kuisti. Alakerran pinta-ala on noin 130 m², lisäksi yläkerran huoneet n. 30 m² yhteensä noin 160 m².
Kiinteistötunnus:834-410-1-118
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 45.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Huonokuntoinen puuliiteri.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on tasainen, kooltaan 3170 m².
Ranta / järvi:Osuus Kankaisten yhteiseen vesialueeseen.
Olohuone:Olohuone/takkahuone on uudella laajennusosalla, joka on rakennettu 1994. Puulattia, seinät maalattu. Vuolukivinen takka.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneita alakerrassa 2 ja yläkerrassa 2. Kaikissa muovimatot ja seinät levytetty. Alakerran lattioissa nähtävissä, että muovimaton alla on vanha puulattia. Alakerran ja yläkerran makuuhuoneissa takat, jotka eivät ole viime vuosina olleet käytössä.
Keittiö:Keittiö on remontoitu 1994. Silloin myös keittiön lattia on avattu. Lattia on puulattia. Seinät maalattu. Jää-viileäkaappi, sähköliesi ja paikka astianpesukoneelle (nykyinen apk ei toiminnassa). Iso vuolukivinen leivinuunin ja puuhellan yhdistelmä.
Saunaosasto:Sauna sijaitsee laajennusosalla. Lattia on laattaa ja seinät ja katto puupaneelia. Lattialämmitys. Sähkökiuas mutta myös varaus puukiukaalle.
Peseytymistilat:Pesuhuoneessa, joka on laajennusosalla on lattiat ja seinät laattaa, katossa puupaneeli. Kaksi suihkua, paikka pesukoneelle. Lattialämmitys. Lisäksi vanhalla puolella wc:ssä on suihku.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa on myös suihku. Lattiat ja seinät laattaa, katossa puupaneeli.
Kodinhoitohuone:Laajennusosalle tehty varaus kodinhoitohuoneelle. Tällä hetkellä tilassa on vain lämminvesivaraaja.
Eteistilat:Kaksi sisäänkäyntiä. Laajennuspuolella on lattialämmitys ja kurasyöppö. Vanhalla puolella eteinen ja uusi kuisti.
Asunnon kunto:Isot peruskorjaukset tehty. Osin sisältä keskeneräinen, puuttuu vielä viimeistelyjä. Makuuhuoneet remontoimatta. Laajennusosan ulkomaalaus (nyt pohjamaalissa) ja sadevesikourut puuttuu. Terassit ja ulkoportaat laajennusosalle. Alapohjassa on vaurioita, jotka tulee korjata.
Muita maksuja:Kiinteistövero 148 €/vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi. Pihassa on myös oma kaivo mutta sitä ei ole käytetty. Harmaat vedet menevät kahden saostuskaivon kautta maahanimeytykseen ja wc-vesille on umpisäiliö (5 m³).
Rakennettu:Alkuperäinen osa on rakennettu 1947 ja laajennuksen rakentaminen aloitettu 1994. Laajennusosa on lähes valmis, puuttuu vielä viimeistelyjä mutta sitä ei ole lopputarkastettu ja rakennuslupa on vanhentunut.
Rakennusaine / katto:Puurunkorakenne, lautaverhous. Harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Puu- ja sähkölämmitys. Laajennusosalla pesutiloissa ja saunassa ja ilmeisesti myös takkahuoneen puolella sähköinen lattialämmitys. Takka/olohuoneessa vuolukivinen takka. Keittiössä vuolukivinen leivinuuni-puuhella. Alakerran makuuhuoneissa takat ja yläkerrassa puuliesi sekä takka. Makuuhuoneiden tulisijat eivät ole viimevuosina olleet käytössä.
Energialuokka:Energiatodistusta ei ole käytettävissä.
Suoritetut korjaukset:Talossa on tehty laajalti peruskorjauksia. Vesiputket ja viemärit vedetty 1994. Laajennusosa rakennettu 1994, jossa mm. pesutilat ja sauna. Vanhalle puolelle wc ja suihku 1994. Ikkunat vaihdettu koko taloon 1994. Keittiö uusittu 1994. Uudet vuolukiviset tulisijat keittiöön ja laajennusosalle. Ulkovuori vanhalle ja laajennusosalle 2012, vanha puoli maalattu, laajennusosalla pohjamaali. Kuisti rakennettu kokonaan uusiksi 2012. Sähköjä uusittu osin 1994-2012 välisenä aikana. Vanhalle puolelle uusittu katto 2013.
Tulevat korjaukset:Rakennuslupa on vanhentunut ja laajennusosa on lopputarkastamatta. Lupa tulee uusia ja saattaa rakennustyöt loppuun. Simämääräisesti tarkasteltuna kohteen vanhemmalla osalla tuulettuvassa alapohjassa on kosteusvaurioita, jotka tulee korjata.
Palvelut / yhteydet:Tammelan palveluihin noin 3,5 km.
Hintapyyntö:69.000 €