Edellinen
Seuraava

Iisaksentie 10, 31300 Tammela

Pyhäjärvinäkymillä laadukas 1999 rakennettu 121 m²/176,5 m² omakotitalo, jonka pohjaratkaisu on erittäin toimiva ja tilat palvelevat mukavaa asumista. Arjen pyörittäminen on täällä luxusta, sillä kaikki ratkaisut eivät ole aivan tavanomaisia. Isot ikkunat tuovat valoa olohuoneeseen ja keittiö on tilava ja hyvin varusteltu. 3 makuuhuonetta takaa riittävät tilat perheellekin ja saunaosasto on laadukkaasti toteutettu poreammeineen. Kaksi wc:tä ja kodinhoitohuone helpottavat kodin askareissa. Lisäksi 831 m² rinnetontilta löytyvät autokatos, autotalli-varasto, puutarhavaja ja puuvaja.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Iisaksentie 10, 31300 Tammela
Alue / kaavoitus:Asemakaava (ohjeellinen tonttijako).
Tyyppi / pinta-ala:Okt 121/178,5 m², jossa 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, kaksi erillistä wc:tä ja vaatehuone. Autokatos-autotalli-varasto yhdistettynä taloon. Autokatoksen kautta sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen.
Kiinteistötunnus:834-441-4-291
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 250.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Puutarhavaja ja puuvaja.
Kerros / hissi:Yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:831 m²:n rinnetontti kauniine istutuksineen. Nurmea, puita, pensaita, pengerrettyjä kukkapenkkejä. Lisäksi terassitilaa.
Ranta / järvi:Upeat näkymät Pyhäjärvelle, jonne matkaa linnuntietä n. 350 m.
Parveke / terassi:Katettu terassi, uusittu 2015 komposiittilaudoilla. Markiisilla voi jatkaa katettua aluetta.
Olohuone:Iso valoisa olohuone, jossa erkkerissä lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat upean maiseman myös sisälle. Lattiassa parketti ja seinissä tapetit/maali. Varaava takka.
Makuuhuoneet:Iso makuuhuone, jossa kaksi korkeaa ikkunaa tuovat valoa tilaan. Lattiassa parketti ja seinissä tapetti/maali. Tämän makuuhuoneen yhteydessä myös vaatehuone. Toinen makuuhuone remontoitu 2016. Lattiassa laminaatti, seinät maalatut ja katossa mdf-paneeli. Liukuovikomero. Kolmannessa makuuhuoneessa on parkettilattia, seinät maalattu ja katto madf-paneelia. Makuuhuoneessa on liukuovikomerot. Käynti takaterassille sekä wc:hen.
Keittiö:Iso, Puustellin kalustein varustettu keittiö. Kivitasot, keraaminen liesi, astianpesukone, jää/viileä/pakastinkaappi, ylösnostettu erillisuuni ja mikro. Keittiöön mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä.
Saunaosasto:Ylellinen saunaosasto, remontoitu 2014. Pesuhuoneessa kauniit laatat. Upotettu poreamme, tuo pientä luxusta arkeen.
Pesu / wc-tilat:Kaksi erillistä wc:tä, molemmissa lattiassa ja seinissä laatat.
Kodinhoitohuone:Keittiöstä käynti kodinhoitotilaan, joka toimii samalla arkieteisenä. Tänne on käynti kätevästi autokatoksesta. Lattiassa laatta ja seinissä maali, vaaleat kaapistot.
Säilytystilat:Vaatehuone, kaapistoja sekä lämmin varasto.
Eteistilat:Pääsisäänkäynnin yhteydessä pieni eteinen, jossa kaapisto. Eteisestä tullaan avaraan aulaan, josta käynnit muihin tiloihin.
Asunnon kunto:Hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkökulutus ollut vuodessa n. 1500 €.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 300 €.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemärijärjestelmä.
Rakennettu:1999
Muut rakennettu:Pihavaja 2014 ja puuvaja 2017.
Rakennusaine / katto:Puu / tiiliverhous, Harjakatto tiilikatteella. Pesty ja pinnoitettu 2013.
Lämmitys / tulisijat:Lattialämmitys sähköllä (autotallissa ja varastossakin), ilmalämpöpumppu ja varaava takka.
Energialuokka:E*
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Suoritetut korjaukset:Katto pesty ja pinnoitettu 2013, Sauna ja pesuhuone remontoitu 2014. Paneelikatot maalattu 2014. Liesituuletin uusittu 2014. Makuuhuoneet 2 ja 3 remontoitu 2016.
Palvelut / yhteydet:Koulut, kaupat, terveysasema noin kilometrin säteellä.
Hintapyyntö:225.000 €
Muuta:Keskuspölynimuri, sälekaihtimet ja hälytys- valvontajärjestelmä. Kuntotarkastus tehty 2016.
Ajo-ohje:Forssasta päin tultaessa Tammelantietä terveysasema jää oikealle, sen jälkeen ensimmäinen risteys vasemmalle Iisaksentielle, viitta paloasema, aja ylöspäin ja kaarteessa vasemmalle. Viimeinen talo vasemmalla.