Edellinen
Kaikulantie50B-1
Seuraava

Kaikulantie 50 B, 30100 Forssa

Helppoa omakotitalomaista asumista kauniissa ympäristössä, sitä tämä on parhaimmillaan. Kahden paritalon muodostama kokonaisuus, josta nyt myydään määräosa 1/4, joka käsittää noin 95 m²:n asunnon yhdessä tasossa. Lisäksi ulkovarasto ja autolle katos. Kiva terassi takapihan puolella. Talot ovat valmistuneet 1977, käyttövesiputket uusittu 2007 ja siirrytty maalämpöön 2008.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kaikulantie 50 B, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Kaikulan asuntoalue, asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kahden paritalon kokonaisuus, mistä myydään nyt 1/4 määräosa. Kiinteistöjä käsitellään Verohallinnossa nimellä "Kiint yht Asuintalot Kaikulantie 50 ja 52", y-tunnus 9045184-0. Asunnon pinta-ala n. 95 m², neljä huonetta, vaatehuone, keittiö, wc ja sauna.
Kiinteistötunnus:61-9-372-2 ja 61-9-372-3.
Kiinnitykset:Lainhuuto-ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia. Hallinnanjakosopimuksessa on kuitenkin sovittu niin, että kukin sopijapuoli voi hakea kiinnitystä kohdistumaan omaan osaansa haluamassaan laajuudessa.
Muut rakennukset:Huoneistokohtainen autokatos sekä varasto.
Kerros / hissi:Asunto on yhdessä tasossa, ei rappuja.
Tontin kuvaus / koko:Tontit ovat 1016 m² ja 910 m² ja hallinnanjakosopimuksessa on määritelty jokaiselle asunnolla oma hallinta-alue.
Piha:Kukin hoitaa oman piha-alueensa.
Parveke / terassi:Kiva terassi takapihalla.
Olohuone:Iso olohuone, jossa laminaatti lattiat, yksi seinä tiiltä ja loput tapetoitu. Styrox-laatta katto. Käynti kivalle takanpihan terassille.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa muovimatot, kahdessa mdf-katto ja yhdessä haltex, seinät tapetoitu/maalattu.
Keittiö:Keittiön lattia on laminaattia, seinät maalatut ja katto styroxia. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, keraaminen taso ja erillisuuni, astianpesukone ja mikroaaltouuni sekä liesituuletin.
Saunaosasto:Saunan lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneelia. Sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Pesuhuone laatoitettu.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, joka kaakeloitu.
Säilytystilat:Vaatehuoneen lisäksi runsaasti kaappitilaa ja erillinen oma ulkovarasto.
Asunnon kunto:Asunto on siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Kiinteistöyhtymä ; Verohallinnossa nimellä "Kiint yht Asuintalot Kaikulantie 50 ja 52", y-tunnus 9045184-0.
Hoitovastike:Kukin sopijapuoli maksaa kiinteistöyhtymän tilille kuukausittain kiinteän, yhteisesti sovitun rahasumman, joka tällä hetkellä on 90€ + vesimaksu 15 €/hlö, kattamaan kiinteistöjen vakuutusmaksuja, lämmityskuluja, vesi- jätevesi- sekä jätehuoltomaksuja ja muita kiinteistön menoja.
Vesimaksu:Vesi 15€ / hlö / kk.
Sähkö:Sähkö oman kulutuksen mukaan.
Muita maksuja:Kaikki sopijapuolet vastaavat hallitsemansa kiinteistön osuuden korjaus,- huolto-, puhtaanapito- ja muista ylläpitokustannuksista sekä kotivakuuttamisesta irtaimiston osalta. Kaikilla sopijapuolilla on omat sähköliittymät. Kiinteistövero määrätään jokaiselle osa-omistajalle erikseen. Kiinteistöjen peruskorjaukseen verrattaviin kustannuksiin käytetään kiinteistöyhtymän säästössä olevia varoja ja mikäli ne eivät riitä, kukin sopijapuoli maksaa niistä yhden 1/4 osan.
Vesi / viemäri:Kaupungin vesi ja jätevesi.
Rakennettu:1976 - 1977.
Rakennusaine / katto:Puurunko, tiili/puu verhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö.
Energialuokka:Ei käytettävissä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Tärkeimpiä korjauksia: Käyttövesiputkisto on uusittu 2007 ja siirrytty maalämpöön vuonna 2008. Ikkunat ja ovet uusittu 2011. Muut lähinnä huoltotoimenpiteitä.
Tulevat korjaukset:Ei tiedossa olevia tai sovittuja korjauksia.
Hintapyyntö:89.000 €
Muuta:Yhteinen antenni.