Edellinen
kajaniementie 77-1
Seuraava

Kajaniementie 77, 31720 Urjalankylä

Vanha, idyllinen maatilan talouskeskus on päivitetty vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Kohde sopii asumiseen ja taipuu loistavasti myös lomakohteeksi. Hirsirunkoinen talo on rakennettu 1937. Talosta löytyy olohuone, kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, eteistila, wc ja suihkutila, lattiapinta-ala noin 100 m². Huomioitava on, että lattioiden lisäeristämisen jälkeen huonekorkeus alittaa virallisen 220 cm  olohuoneessa ja makuuhuoneissa.  Navettarakennus, jossa puuvaja, toisessa päädyssä kesähuone ja keskellä varastotilaa. Lisäksi saunarakennus, hirsinen aitta ja iso suuli. Tontin pinta-ala on 6000 m². Viehättävä vanhan maatalon pihapiiri, jota rakennukset reunustavat. Tien toisella puolella on Urjalan kunnan omistama Taikayön leirintäalue Rutajärven rannalla. Alueella kesät auki oleva kahvio ulkoterasseineen. Alueen uimarantaan on vain runsas sata metriä matkaa ja se on vapaasti käytettävissä, ja muutaman sadan metrin päässä sijaitsee kuntalaisten käytössä oleva venepoukama. Olohuoneen ikkunoista ja tontilta kaunis näköala Rutajärvelle. Viehättävä, lämminhenkinen kohde.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kajaniementie 77, 31720 Urjalankylä.
Alue / kaavoitus:Urjalankylässä, Rutajärven läheisyydessä, yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Maatilan talouskeskus. Olohuone, kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, eteistila, wc ja suihkutila, lattiapinta-ala noin 100 m². Huomioitava on, että lattioiden lisäeristämisen jälkeen huonekorkeus alittaa virallisen 220 cm olohuoneessa ja makuuhuoneissa. Avovintti.
Kiinteistötunnus:887-439-2-203.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan tilaan ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasitteista vapaana.
Muut rakennukset:Navettarakennus, jossa puuvaja, toisessa päädyssä kesähuone ja keskellä varastotilaa. Lisäksi saunarakennus, hirsinen aitta ja iso suuli.
Kerros / hissi:Asuintilat on yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Tontin pinta-ala on 6000 m². Viehättävä vanhan maatalon pihapiiri, jota rakennukset reunustavat. Piha on tasoitettu ja salaojitettu. Tien toisella puolella on Urjalan kunnan omistama Taikayön leirintäalue Rutajärven rannalla. Alueella kesät auki oleva kahvio ulkoterasseineen. Alueen uimarantaan on vain runsas sata metriä matkaa ja se on vapaasti käytettävissä, ja muutaman sadan metrin päässä sijaitsee kuntalaisten käytössä oleva venepoukama. Olohuoneen ikku-noista ja tontilta kaunis näköala Rutajärvelle.
Ranta / järvi:Rutajärvi tien toisella puolella.
Parveke / terassi:Talon sivustalla 2014 rakennettu terassi.
Olohuone:Olohuoneessa laminaatti lattiassa, seinissä puolipaneeli, yläosassa sisustuslevyä ja katto paneloitu. Olohuoneessa varaava takka. Ikkunat kolmeen suuntaan ja Rutajärvi näkyy kivasti yhdestä suunnasta. Olohuoneen huonekorkeus on 210, joten talvella huone on hyvin lämmin.
Makuuhuoneet:Lattiassa laminaatti, seinissä sisustuslevy ja katossa paneeli. Vierashuoneessa puolipaneeli ja sisustuslevyä seinissä, lattiassa muovimatto ja katossa paneelit.
Keittiö:Keittiö koneineen uusittu ja remontoitu 2011-2012. Kodinkoneina astianpesukone, liesi ja jääkaappipakastin.
Saunaosasto:Sisätiloissa pieni sauna, joissa sähkölämmitteinen kiuas. Hyvä ulkosauna, jossa puilla lämmitettävä kiuas ja pata. Vesi tulee pihakaivosta saunaan, johdossa saattolämpö.
Peseytymistilat:Asuinrakennuksessa pesuhuoneessa suihkukaappi. Ulkosaunassa peseydytään löylyhuoneessa. Molemmissa saunoissa myös lämminvesivaraajat.
Pesu / wc-tilat:Wc pesutilojen yhteydessä.
Eteistilat:Tilava eteinen.
Asunnon kunto:Hyvin tyydyttävä
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan
Sähkö:Sähköt on. Sähkönkulutus kokonaisuudessaan noin 13 000 kWh vuodessa.
Vesi / viemäri:Tila on liitetty vesi- ja viemäriverkostoon 2011.
Rakennettu:1937.
Muut rakennettu:Samoihin aikoihin.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, lautaverhous. Harjakatto peltikatteella
Muiden materiaalit:Ulkorakennukset hirsirunkoisia, lautaverhouksella ja peltikatteella
Lämmitys / tulisijat:Varaava takka, pystymuuri, ilmalämpöpumppu ja patterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Liitetty kunnallistekniikkaan 2011, jolta ajalta on myös vesi ja viemärilaitteet ja johdotukset. Vesijohdot varustettu saattolämmöllä. Suihku- ja Wc tila uusittu 2011-2012 ja sauna rakennettu sisätiloihin 2015. Keittiö koneineen uusittu 2011-12. Sähköt uusittu 2011-2012. Kaikki pinnat, paitsi kattopanelointi, olohuoneen lattiauusittu ja lämpöeristetty, uudet kaapistot, ilmalämpöpumppu. Katto korjattu ja maalattu 2015, koko talo maalattu 2015. Pihasauna korjattu, painevesi, läm-minvesivaraaja + kiuas uusittu.
Hintapyyntö:79.000 €
Muuta:Kiinteistövero 150 € ja tiemaksu noin 70 €. Tilalla runsaasti vesioikeuksia. Osana kauppahintaa voidaan huomioida edullinen noin 60 neliöinen asunto.
Ajo-ohje:Helppoa kun heinän teko, ajat vain Punkalaitumentietä ja seuraat leirintäalueen kylttejä. Haapasentieltä käännytään Kajaniementielle