Edellinen
Seuraava

Kaskelantie 4, 31760 Tursa, Urjala

Ihastuttava ja kauniisti remontoitu koti maaseudulla, joka sopii niin vakituiseen asumiseen kuin vaikka kesäkodiksikin. 1991 rak. ja 2008 laajennettu, toimivat tilat sisältävä talo kutsuu asumaan ja nauttimaan tuvan kauniiden hirsiseinien luomasta tunnelmasta ja kodikkuudesta. Kolmen huoneen, tupakeittiön, saunan, pesuhuoneen ja 2 wc:tä sekä kellarin käsittävä kooltaan noin 125 m² talo. Tontti muodostuu kahdesta tilasta, joiden pinta-ala on yhteensä 1.9040 hehtaaria. Metsätilalla sijaitsee sähköistetty kota. Valajärvelle on matkaa noin 2 km, jossa on uimaranta. Lisäksi pihapiirissä on kaksi autotallia sekä tynnyrisauna ja palju. Grilliherkut valmistuvat toimivassa kesäkeittiössä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kaskelantie 4, 31860 Tursa, Urjala.
Alue / kaavoitus:Haja-asutusalue Urjalan Tursassa.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa kolme huonetta, tupakeittiö, sauna, pesuhuone ja 2 wc:tä, sekä kellari. Rakennettu kahdessa vaiheessa. 1991 rakennettu, vanhoista hirsistä tehty osa, on kooltaan noin 90 m² ja laajennusosa, joka valmistui 2008 on puurunkorakenteinen ja kooltaan noin 35 m². Yhteensä talon pinta-ala on noin 125 m².
Kiinteistötunnus:887-439-16-69 ja 887-439-16-50.
Kiinnitykset:Sähköisiä panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 171.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Kaksi autotallia, tynnyrisauna paljulla ja kesäkeittiö terassilla.
Tontin kuvaus / koko:Tontti muodistuu kahdesta tilasta, joiden pinta-ala on yhteensä 1.9040 hehtaaria sisältäen pienen metsäalueen jolla sijaitsee sähköistetty kotarakennus.
Olohuone:Tupakeittiön yhteydessä oleva tilava olohuone, jossa on kaunis tulisija. Tunnelmaa tuovat puulattia, hirsiseinät ja puupaneelikatto.
Makuuhuoneet:2 makuuhuonetta, jotka sijaitsevat 2008 rakennetussa laajennusosassa. Makuuhuoneissa lattialämmitys. Lattiat ovat laminaattia, seinät levytetty ja katto puusta.
Keittiö:Tilava tupakeittiö, jossa on hyvin säilytystilaa. Keittiössä on myös puuhella leivinuunilla. Kaapistot ovat vuodelta 2005 ja kodinkoneet on uusittu 2010-2015.
Ruokailutila:Keittiön vieressä sijaitsee ruokailutilaksi sopiva huone, jossa lattiat ovat korkkia, seinät paneloitu ja katto on puuta.
Muut huoneet:Laajennusosassa makuuhuoneiden aulatila on toiminut työhuoneena. Talossa on lisäksi kellaritila, johon on myös oma sisäänkäynti. Kellaritilassa on huone, jota voi käyttää esimerkiksi vierashuoneena, sekä wc/kylpyhuone ja talouskellari/varasto.
Saunaosasto:Sauna on remontoitu vuonna 2011. Lattia on laatoitettu, seinät paneloitu, sähkökiuas.
Peseytymistilat:Suihkutiloissa marmorilaattaseinät ja laattalattia.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa on laattalattia ja marmorilaattaseinät, allaskaappi ja peilikaappi.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitotilaa löytyy saunan yhteydestä yläkerrasta ja alakerran kellaritiloista.
Säilytystilat:Kaapistoja ja kellarin yhteydessä oleva kellari/varastotila.
Eteistilat:Kuisiti sekä lämmin eteinen, kellarikerroksen yhteydessä toinen sisäänkäynti.
Asunnon kunto:Tyydyttävä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Kokonaissähkökulutus n. 16 000 kWh jos lämmittää myös puilla ja pekällä sähköllä 22.000 kWh/v.
Muita maksuja:Tiemaksut n. 170 e/v.
Vesi / viemäri:Oma kaivo. Jätevesi umpisäiliöt + harmaavesien suodatus. Umpisäiliön tyhjennys kerran vuodessa n. 120 e.
Rakennettu:1991 ja laajennusosa 2008.
Muut rakennettu:Pienempi autotalleista on rakennettu 1991 ja suurempi vuonna 2012, autotalliin tulee voimavirta.
Rakennusaine / katto:Osittain hirsirakenteinen ja laajennusosassa puurunkorakenne, ulkovuoraus puuta. Harjakatto peltiä 1991/2008.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu (2011) ja kaksi tulisijaa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:119.000 €.
Ajo-ohje:Käänny Urjalasta Nuutajärventielle, jota 8,4km, jonka jälkeen Löytyntietä Kuulamminteille ja siitä Kaskelantille.