Edellinen
Seuraava

Kirstiläntie 38, 31300 Tammela

Pyhäjärven läheisyydessä, arvostetulla, lapsiystävällisellä Kirstilän alueella 2005 rakennettu hyväpohjainen koti isommallekin perheelle. Olohuone, keittiö, viisi makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja kaksi wc:tä ja vaatehuonetta, avara eteinen ja aula. Asuintilaa talossa on 157 m² ja kokonaisala on 182 m². Tiilerin takka ja puuhella takaavat lämmön. Lisäksi erillinen autotalli/-katos/varastorakennus, 46 m². Loiva rinnetontti, 1543 m², johon  osin asennettu pihakivet. Täällä on luonto lähellä ja Kaakkolammillekin vain 500 m.

Kohteen kaikki kuvat saat näkyviin klikkaamalla ”katso kaikki kuvat”.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kirstiläntie 38, 31300 Tammela
Alue / kaavoitus:Kirstilä/asemakaava
Tyyppi / pinta-ala:Puolitoistakerroksinen omakotitalo, jossa alakerrassa olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, erillinen wc, aula, eteinen ja vaatehuone, 103 m², lisäksi terassi. Yläkerrassa kolme huonetta suihku/wc, vaatehuone ja parveke, 54 m², yht. 157/182 m².
Kiinteistötunnus:834-419-4-100
Kiinnitykset:Sähköisiä panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 200.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotallirakennus, jossa talli, autokatos, varasto ja puuliiteri, 46 m²
Kerros / hissi:Puolitoistakerroksinen.
Tontin kuvaus / koko:1543 m²:n loiva rinnetontti, jossa nurmea, kiveystä, tuijia, istutuksia.
Ranta / järvi:Yläkerrasta näkyy Pyhäjärvelle, kunnan rantaan matkaa kilometrin verran. Kaakkolammille linnuntietä 500 m.
Parveke / terassi:Terassi, yläkerrassa parveke, josta näkee Pyhäjärvelle saakka.
Olohuone:Olohuone toivottaa tulijan tervetulleeksi heti aulasta. Varaava Tiilerin takka jakaa lämpöä. Käynti terassille. Lattiassa parketti, seinät tapetoitu.
Makuuhuoneet:Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, molemmissa kaapistot ja toisessa lisäksi vaatehuone. Lattioissa parketti ja seinät tapetoidut. Yläkerrassa kolme huonetta, joista kahdessa laminaattilattia, seinät maalatut, aulahuoneessa parketti ja seinissä tapetti.
Keittiö:Ihanan iso keittiö, jossa kelpaa kokkailla ja nauttia ruokailusta. Vaaleat kaapistot, kivitasot, varusteluna jää- ja pakastinkaapit, keraaminen liesitaso, uuni, liesituuletin, korotettu astianpesukone. Lattiassa laatta, seinissä laatta/tiili/maali. Pisteenä iin päälle puuhella.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä.
Saunaosasto:Saunassa puukiuas (sähkövaraus), lattiassa ja yhdellä seinällä laatat, muuten paneloitu.
Pesu / wc-tilat:Saunan yhteydessä kahden suihkun pesuhuone lisäksi yläkerrassa wc:n yhteydessä suihku. Alakerrassa erillinen wc. Kaikkien seinät ja lattiat laatoitetut. Lattialämmitys.
Kodinhoitohuone:Valoisa kodinhoitohuone kätevästi keittiön vieressä, paikat pesukoneelle ja kuivurille. Seinät ja lattia laatoitetut, uloskäynnin edessä kura-allas.
Säilytystilat:Kaapistoja, kaksi vaatehuonetta, autotallin yhteydessä varasto.
Eteistilat:Sisääntulossa 7 m²:n kuisti. Lattiassa laatta, liukuovikaapisto.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkön kulutus ollut n. 12.000 kWh / v.
Vesi / viemäri:Kunnan liittymät.
Rakennettu:2005
Muut rakennettu:2005
Rakennusaine / katto:Puu/lautaverhous, harjakatto/tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys, varaava Tiilerin takka ja keittiössä puuhella.
Energialuokka:Ei energiatod.
Ilmanvaihto:Koneellinen lämmöntalteenotolla.
Palvelut / yhteydet:Tammelan keskustaan n. 3 km, Forssaan n. 6 km.
Hintapyyntö:269.000 €
Muuta:Keskuspölynimuri.