Edellinen
klemeläntie -1
Seuraava

Klemeläntie 186, 31630 Jokionen, Minkiö

Metsän laidassa, peltojen ympäröimänä, kauniilla 3581m²:n tontilla seisoo 1930 rakennettu maatilan hirsirunkoinen päärakennus, joka on saanut 1980 -luvulla niin suositun ”sosiaalisiiven”. Vuosien varrella taloa on remontoitu vastaamaan 2000- luvun asukkaiden vaatimuksia, mm. katto, vesijohdot, keittiö, märkätilat ym. uusittu. Asuinpinta-alaa talossa on 125 m² ja kokonaispinta-ala on 150 m². Näihin neliöihin mahtuu olohuone, keittiö, ruokailu/makuuhuone, toinen makuuhuone, sauna, pesuhuone, pukuhuone, kodinhoitohuone, wc ja eteinen. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, wc ja varastotilaa. Pihapiiriä reunustaa noin 140 m²:n ulkorakennus, jossa kolmet isot ovet etupuolella ja yhdet päädyssä. Vielä kun vanhat omenapuut kukkivat, marjapensaista saat kerätä sadon omaan maakellariin, juoda aamukahvin huvimajassa ja lapset leikkivät leikkimökissä voit todeta, että olet löytänyt oman paikkasi.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Klemeläntie 186, 31630 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Minkiön kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa olohuone, keittiö, ruokailu/makuuhuone, toinen makuuhuone, sauna, pesuhuone, pukuhuone, kodinhoitohuone, wc ja eteinen. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, wc ja varastotilaa. 125/150 m².
Kiinteistötunnus:169-404-1-488
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 75.684 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Noin 140 m²:n ulkorakennus, jossa kolmet isot ovet etupuolella ja yhdet päädyssä. Valettu lattia, paitsi viimeisessä osiossa (autotalli).
Tontin kuvaus / koko:Metsän laidassa, peltojen ympäröimänä, kaunis 3581m²:n pihapiiri istutuksineen ja omenapuineen.
Olohuone:Lattiassa laminaattia, seinät tapetoidut, paneelikatto ja varaava valkoinen takka. Olohuoneesta on aukko viereiseen huoneeseen, joka voi toimia ruokailuhuoneena, makuuhuoneena, työhuoneena tms.
Makuuhuoneet:Asuinkerroksessa tarvittaessa kaksi makuuhuonetta ja yläkerrassa kaksi. Kaikissa makuuhuoneissa lattioissa laminaatit, seinät tapetoidut ja paneelikatot. Yläkerran makuuhuoneessa peiliovikaapit, paneeli.
Keittiö:Keittiön seinät suurelta osin laatoitettu, lattiassa muovimatto, maalattu levykatto. Kodinkoneina liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, astianpesukone ja puuhella.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu ruokapöytä, mutta olohuoneen ja keittiön välissä on tilava huone, sille saa itse määrittää käytön.
Saunaosasto:Saunassa lattiat laatoitettu, seinät ja katto paneloidut, lattialämmitys ja sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Lattiassa laatat, lattialämmitys ja seinät kaakeloidut.
Pesu / wc-tilat:Molemmissa kerroksissa oma wc.
Kodinhoitohuone:Lattia laatoitettu, maalatut seinä ja pesukoneliitäntä.
Säilytystilat:Kaapistoja ja yläkerrassa varastotilaa. Erillinen varasto, jonne käynti ulkokautta.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkönkulutus noin 18.000 kWh vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja omat jätekaivot.
Rakennettu:1930 ja laajennettu 1980.
Muut rakennettu:Ulkorakennus 1930.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys, iso varaava takka ja puuhella.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Kohdekohtainen poistopuhallin saunaosastolla, apukeittiössä ja yläkerrassa.
Suoritetut korjaukset:Laajennuksen yhteydessä suoritettu peruskorjausta, jäljempänä uusittu keittiö, kosteat tilat, pinnat ja vesijohdot.
Hintapyyntö:109.000 €