Edellinen
Seuraava

Koivumäentie 56, 30420 Forssa

Tässä unelma puna, musta, valkoinen värien ystävälle ja jos mieliväri on joku muu, niin aina voi värejä muuttaa. Kyseessä arkkitehdin suunnittelema, vuosina 2011/12 paikanpäällä valettu, viimeisen päälle sisustettu ja maalämmöllä varustettu tilava kivitalo. Alakerrassa aula, kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, peseytymishuone poreammeineen, sauna ja wc. Yläkerrassa korkealla katolla varustettu olohuone, keittiö, ruokailutila, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Kerrosala 258 m² ja huoneistoala 184 m². Lisäksi löytyy kaksi isoa terassia, autotalli, autokatos ja runsaasti erilaisia herkkuja. Tontti 910 m².

Katso esittelyvideo tästä

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Koivumäentie 56, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Paavolan asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Sisääntulokerroksessa aula, kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, peseytymishuone poreammeineen, sauna ja wc. Autotalli ja tekninen tila. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, olohuone korkealla katolla, keittiö + ruokailutila ja kylpyhuone. Kerrosala 258 m² ja huoneistoala 184 m².
Kiinteistötunnus:61-15-764-2
Kiinnitykset:Sähköisiä panttikirjoja valmiiksi haettuna 350.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasitteista vapaana.
Kerros / hissi:Kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Tasainen tontti 910 m², jossa nurmea ja reunakiveykset talon ympärille.
Parveke / terassi:Kaksi valtavan isoa terassia takapihalle ja niiden yläpuolella hulpakat parvekkeet. Autotallin yläpuolella vielä kattoterassi takapihalle, metsän suuntaan.
Olohuone:31,5 m²:n olohuone, jossa 4,6 metriä korkea vino sisäkatto. Lattiassa harmaa kiiltävä graniittilaatta.
Makuuhuoneet:Lattiassa laminaatti ja seinissä maalattu betoni. Aikuisten makuuhuoneessa upea vaalea bambulevy. Liukuovikaapin pinnoilla orkidea maalaukset. Vaatehuone ja käynti isolle terassille. Yhdestä alakerran makuuhuoneista on myös oma uloskäynti.
Keittiö:Voi veljet, upea tummanpunainen keittiökaapisto, koneina Boch jääpalakoneella varustettu kylmäkeskus, Gaggenaun integroitu astianpesukone, uuni, mikro, keraaminen liesitaso sekä helposti puhdistettava huuva.
Ruokailutila:Ruokailutilassa yhdellä seinällä harmaa Japanista tuotettu bambutapetti. Käynti terassille.
Saunaosasto:Kun astut saunanovesta sisään, vedät kyllä henkeä. Sähkölämmitteinen, valaistu kiuas on keskellä tummia lauteita. Tumma, uskomattoman upea laatta (kuvissa näkyviä sinisiä pyörylöitä ei ole olemassa, pelkkä heijastus) jatkuu myös osin saunan puolelle. Tummennetun lasiseinän läpi näkyy myös pesuhuone. Tunnelma hämyinen ja loistelias.
Peseytymistilat:Jatkumo tuolle saunalle: lattiassa musta/hopea mosaiikkilaatta, seinissä sama tummansinistä hohtava laatta ja kaiken kruunaa perällä komeileva musta poreamme kahdelle. Tämä on nähtävä.
Pesu / wc-tilat:Yläkerrassa kylpyhuone, jossa laatoitus jatkaa samaa loistavaa tasoa kuin saunaosastollakin. Suihkukaapissa on hierovat suihkut. Alakerran wc:n laatoitus on todella upea ja yläkerran wc on kylpyhuoneen yhteydessä.
Kodinhoitohuone:Heti sisään astuttaessa on vara luoda katse kodinhoitohuoneen tummiin kaapinoviin ja kauniiseen mosaiikkilattiaan. Integroidut kuivausrumpu ja pyykinpesukone kuuluvat tietenkin kauppaan. Vaikutelma siisti ja tilava.
Säilytystilat:Erilaisten komeroiden lisäksi kaksi tilavaa vaatehuonetta.
Eteistilat:Ulko-ovesta saavutaan tilavaan aulaan, josta nousee kaunis, hyvin valaistu portaikko yläkertaan.
Muut tilat:24 m²:n lämmin autotalli, autokatos ja tekninen tila.
Asunnon kunto:Loistava, harvinainen, huippuhieno keskieurooppalainen sisustus.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Rakennettu:2011-2012
Rakennusaine / katto:Kivitalo, paikalla valettu. Olohuoneen vinokaton osuus puurungolla. Pulpetti / vinokatot tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö vesikiertoisena lattialämmityksenä. Sähkönkulutus, mukaan luettuna käyttösähkö noin 14.000 kWh/vuosi, noin 170 € kuukaudessa.
Energialuokka:B
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto.
Hintapyyntö:349.000 €
Muuta:Hälytysjärjestelmä, keskuspölynimuri. Osa irtaimistosta kuuluu kauppaan, jos niin halutaan ja tarvittaessa myydään kalustettuna.