Edellinen
P1040375
Seuraava

Kojon Kirkkotie 515, 31130 Koijärvi, Forssa

Monien mahdollisuuksien 1955 rakennettu rintamamiestalo maalla 6090 m² tontilla ja aivan omassa rauhassansa. Täällä on kodin lisäksi tallit kahdelle hevoselle sekä ulkotarhat valmiina. Ihanne paikka vaikka myös koiraharrastajalle. Talo, jossa on 2h ja keittiö (56/60 m²) on remontoitu 2010. Avovintissä mahdollisuus vaikka mihin. Eikä siinä vielä kaikki, on myös suuri ulkorakennus saunoineen. Luehan lisää.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kojon Kirkkotie 515, 31130 Koijärvi, Forssa
Alue / kaavoitus:Kojo, haja-asutusalue.
Tyyppi / pinta-ala:Rintamamiestalo 56/60 m² + avovintti. Talossa nyt olohuone, makuuhuone ja keittiö, sisävessa ja suihku.
Kiinteistötunnus:61-403-17-14.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 80.273 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Ulkorakennus pitää sisällään 28m² takkahuoneen avotakalla, 12m² valjashuoneen sekä saunan ja pesuhuoneen. Toisessa rakennuksessa kahdelle hevoselle talli ja iso varastotila.
Tontin kuvaus / koko:Tontti tasamaata puineen ja pensaineen, 0,6090 ha ja osa heppatarhoina. Talleista suoraan käynti tarhaan, eli voi käyttää myös pihattotallina.
Piha:Kesälaidunta mahdollisuus vuokrata edullisesti 4 ha. Metsälaidun on perinnemaisemaa niittyineen eli syötävää riittää.
Olohuone:Laminaatti lattia, maalatut seinät ja valkoiseksi maalattu paneelikatto. Lämmön ja tunnelman luojana varaava takka. Remontissa vuonna 2010 tehty uusi hormi ja piippu.
Makuuhuoneet:Sama kun olohuoneessa. Täällä koko seinän mittainen kaapistorivi.
Keittiö:Keittiö kokonaan uusittu 2010, jolloin asennettu Topi-keittiö ja uusittu koneet. Koneina jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin hormiliitännällä ja astianpesukone. Lattiassa laminaatit, seinät maalattu ja paneelikatto maalattu valkoiseksi.
Muut huoneet:Avovintti vielä hyödyntämättä.
Saunaosasto:Ulkosauna 1974 rakennetussa saunarakennuksessa. Saunan ja pesutilan lattiat betonista ja seinät paneloitu. Kertalämmitteinen Aitokiuas takaa kunnon löylyt ja padassa lämmitetään saunavedet. Kesävesi saadaan sisälle omasta kaivosta.
Peseytymistilat:Suihku on asuinrakennuksessa, remontoitu 2010, on laatoitettu ja lattiassa lämmitys.
Pesu / wc-tilat:WC samassa tilassa suihkun kanssa.
Säilytystilat:Vinttiin mahtuu tavaraa ja todellakin ulkorakennukseen. Makuuhuoneessa paljon kaappeja.
Asunnon kunto:Paljon on jo tehty, mutta ainahan omakotitalossa on tekemistä.
Vapautuminen:Nopeasti.
Vesimaksu:4x35€/v nykyisellä vedenkulutuksella.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan. Nyt mennyt vuodesssa n 11.000 kWh.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 120€/v, tiemaksu 28€/v ja jätekaivojen tyhjennys (Envor 4x110€/v ja tyhjentävät myös harmaat vedet).
Vesi / viemäri:Kunnan puhdasvesi ja jätevedet umpikaivoon, harmaat vedet saostuskaivoihin. Putket uusittu 2010, Upolet. Jäspi lämminvesivaraaja vuodelta 2006.
Rakennettu:1955 ja remontoitu 2010.
Muut rakennettu:1974 saunarakennus. Talli jossa kaksi karsinapaikkaa on remontoitu 2012.
Rakennusaine / katto:Puurunko ja pvc-pontti (vinyylilevy) ulkoverhous. Harjakatto huopakatteella.
Muiden materiaalit:Puurunko ja lautaverhous.
Lämmitys / tulisijat:Olohuoneessa varaava takka ja muut huoneet sähköpatterein. Pesutilassa lattia lämmitys. Ulkorakennuksen saunatuvassa avotakka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. WC:ssä koneellinen poistotuuletin. Liesituuletin hormiin.
Huoneistot:Olohuone, makuuhuone ja keittiö + pesuhuone ja eteinen.
Suoritetut korjaukset:2010 tehty suurempi remontti. Uusittu keittiö ja pesuhuone kokonaan, muihin huoneisiin pinnat ja uusi takka + hormi ja piippu.
Tulevat korjaukset:Räystäät ja syöksytorvet vähän kaipaavat entraamista.
Palvelut / yhteydet:Pietilän kauppaan 1,2 km ja huom, tärkeä juttu jos on lapsia: Koijärven arvostettuun ekokouluun ja päiväkotiin 3 km.
Hintapyyntö:69.000 €