Edellinen
Seuraava

Kolkantie 5, 31760 Urjala

Jos ajattelit rakentaa Urjalaan, unohda ja osta tästä 2013 rakennettu valmis koti. Mammuttihirsinen hulppea omakotitalo myydään nyt edullisesti, joten nappaa kiinni. Yksilöllinen pohjaratkaisu, asuintilat kahdessa kerroksessa ja kaikki paikat kunnossa ja hyvällä maulla tehty. Tänne mahtuu, eikä ahdista: viisi huonetta, keittiö, ruokailutila, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, pukuhuone, vessoja kolme ja yläkerrassa vielä ihana amme. 166/181,5 m² sekä suojaisa 3130 m²:n tontti aivan Kolkan leikkipuiston vieressä. Autotkin pääsevät vielä talliin. 

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kolkantie 5, 31760 Urjala
Alue / kaavoitus:Asemakaava-alueella, ohjeellinen tonttijako.
Tyyppi / pinta-ala:Puolitoistakerroksinen mammuttihirsitalo, 5h, k, rh, khh, vaatehuone, sauna, ph, psh ja toinen kph ammeella, 3 x wc, 166/181,5 m².
Kiinteistötunnus:887-415-1-7.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 350.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Eristämätön kahden auton talli.
Tontin kuvaus / koko:Rauhallisella alueella ja päättyvän tien varrella metsän reunassa suojaisa 3130 m²:n tontti aivan Kolkan leikkipuiston vieressä.
Piha:Nurmea, johon mahtuu pelaamaan ja leikkimään sekä isoja puita.
Parveke / terassi:On sekä terassi että yläkerrassa parveke, johon kulku isommasta makuuhuoneesta.
Olohuone:Olohuone ihanasti avointa, korkeaa tilaa ylös asti ja luonto pääsee sisälle isoista, kattoon asti olevista ikkunoista. Hirsiseinät ja vaalea laminaatti lattioissa sekä iso valkoinen varaava takka.
Makuuhuoneet:Alakerrassa yksi makuuhuone, jossa sama vaalea laminaatti kuin olohuoneessakin ja yläkerrassa ison makuuhuoneen, jossa taas lasiset pariovet, lisäksi kaksi pienempää lastenhuonetta. Yläkerran makuuhuoneissa materiaaleina hirsipaneeliseinät, paneelikatto sekä vinyylikorkkilattiat ja alakerran makuuhuoneessa hirsiseinät.
Keittiö:Keittiö hyvin suunniteltu, u-mallinen, joten helppo työskennellä. Kunnollinen puuhella, induktiotaso, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi.
Ruokailutila:Ruokailutila avautuu keittiöön ja olohuoneeseen ja sinne mahtuu hyvin reilukin pöytä.
Muut huoneet:Tilava eteinen, jonka jälkeen lasisten pariovien jälkeen aula, josta portaat yläkertaan. Teknisen tilan yhteydessä varasto. Yläkerrassa 17m²:n aula ja avoin näkymä olohuoneeseen.
Saunaosasto:Sauna ihanasti sisustettu liuskekivillä, tunnelmavalaistus ja iso puulämmitteinen kiuas. Jos ei ole aikaa lämmittää puukiuasta, voi napsaista sähkökiukaankin päälle, valinta on sinun.
Peseytymistilat:Reilun kokoinen pesutila kahdella suihkulla, lasitiilisellä väliseinäkkeellä erotettu vessa ja lavuaari. Täällä jatkuu sama, laatoilla tehty kivinen tunnelma, lattiat laatoitettu.
Pesu / wc-tilat:Vessoja on sitten kolme, kaksi alakerrassa ja yksi yläkerrassa. Kaikki laatoitettuja. Yläkerrassa oma kylpyhuone jossa ihana amme. Tänne toinen kulku myös isommasta makuuhuoneesta. Ja eikä siinä vielä kaikki, yläkerrassa on myös pyykkikuilu, mistä pyykit tippuu suoraan kodinhoitohuoneeseen.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuone myös laatoitettu ja tästä yksi kulku ulos.
Säilytystilat:Varasto ja vaatehuone.
Asunnon kunto:Siisti ja hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan ja tietysti vaikuttaa miten paljon lämmittää puilla. Tällä perheellä ollut n 19.000 kWh/v.
Muita maksuja:Kiinteistövero vuonna 2018 on n. 640€.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:2013.
Rakennusaine / katto:Mammuttihirsitalo ja tiilikatto.
Lämmitys / tulisijat:Poistoilmalämpöpumppu lämmön talteenotolla. Jakotapa vesikiertoinen lattialämmitys. Varaava takka ja puuhella.
Energialuokka:B/2007.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Palvelut / yhteydet:Urjalan keskustaan 2,6 km, Yhtenäiskouluun ja Väinö Linnan lukioon 3,5 km. Ja hei, Urjalan makeistukkuun 1,5 km.
Hintapyyntö:254.000 €.