Edellinen
Koskentie mellilä-1
Seuraava

Koskentie 327, 32300 Mellilä.

Hirsirakenteinen ”mummonmökki”, ulkomitoin 7.5m x 9.5m, noin 70 m². Mökissä on tilava eteinen, keittiö, olohuone, pieni makuuhuone,  wc, suihku ja sauna. Yläkerta rakentamaton. Piharakennuksessa saunakamari ja tilava sauna. Saunarakennuksen ulkomitat 6m x 3,5m, noin 20m².  Lisäksi varastorakennus/autotalli.   Tontti koostuu kahdesta tilasta, 1500 m² ja 1400 m², yhteensä 2900 m². Tontti ja piha on raivattu vanhoista puista ja pelto-osuus karhennettu. Pihaa on sorastettu, mutta viherpeukalolle jää vielä reilusti askaretta. Kohde soveltuu loistavasti lomailuun ja miksi ei asunnoksikin.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Koskentie 327, 32300 Mellilä.
Alue / kaavoitus:Mellilä, Loimaa, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Hirsirakenteinen "mummonmökki", ulkomitoin 7.5m x 9.5m , noin 70 m². Mökissä tilava eteinen, keittiö, olohuone, pieni makuuhuone, wc, suihku ja sauna. Yläkerta rakentamaton.
Kiinteistötunnus:430-479-3-23 ja 430-479-3-39.
Muut rakennukset:Piharakennuksessa saunakamari ja tilava sauna. Saunarakennuksen ulkomitat 6m x 3,5m, noin 20m². Varastorakennus/autotalli.
Tontin kuvaus / koko:Koostuu kahdesta tilasta, 1500 m² ja 1400 m², yhteensä 2900 m².
Piha:Tontti ja piha on raivattu vanhoista puista ja pelto-osuus karhennettu. Pihaa on sorastettu, mutta viherpeukalolle jää vielä reilusti askaretta.
Parveke / terassi:Talon päädyssä saunan suuntaan on pieni terassi.
Olohuone:Parketti lattiassa, seinissä puolipaneelit, yläosassa maalattu levy ja vaaleaksi maalattu paneelikatto. Tunnelmallista lämpöä saa perinteisestä pönttöuunista.
Makuuhuoneet:Olohuoneesta kulku pienehköön makuuhuoneeseen, jonka huonekorkeus on 210, eli ei virallinen huonekorkeus. Makuuhuoneessa myös parketti, seinät maalattu ja paneelikatto.
Keittiö:Keittiössä maalattu lautalattia, seinät maalattu ja puolipaneelia, katossa vaalea paneeli. Keittiön komistuksena massiivinen puuhella/uuni yhdistelmä. pienoiskeittiö pitää sisällään keittolevyt, altaan ja jääkaapin.
Saunaosasto:Mökin yhteydessä sauna, jossa sähkölämmitteinen kiuas, laattalattiassa ja seinissä sekä katossa paneeli. Erillinen saunarakennus, jossa kivan kokoinen saunakammari ja kunnon puulämmitteinen kiuas antaa napakat löylyt. Myös saunaan tulee vesi pumpulla kaivosta.
Peseytymistilat:Suihkunurkkaus. Laattalattia, seinissä muovimatto.
Pesu / wc-tilat:Sauna- ja pesutiloihin mentäessä on wc. Seinät paneloidu ja lattiassa muovimatto.
Eteistilat:Tilava, valoisa eteinen.
Asunnon kunto:Vanhaa rakennusta on monella tasolla remontoitu ja varsinkin lomakäyttöön heti valmis.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:Valovirta.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, josta vesi pumpulla taloon. Jätevesille jätekaivo, josta putki läheiseen ojaan. Kunnan rakennustarkastaja Tuula Mikkolan mukaan riittävä.
Rakennettu:1928.
Muut rakennettu:Saunarakennus samaan aikaan.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, pintalaudoitus, harjakatto tiilikatteella.
Muiden materiaalit:Saunarakennuksessa puurunko, seinässä profiilipelti ja peltikatto.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa puuhella, olohuoneessa pystymuuri ja lisäksi sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Osa pintalaudoituksesta uusittu 2015, osa aiemmin, jossa yhteydessä tarkastettu hirret. Vesi ja viemärijärjestelmää osin korjattu 2014. Pintoja on maalattu ja uusittu.
Palvelut / yhteydet:Ruokakauppa Mellilässä 4 km, peruskoulu 5 km, Mellilän terveysasema 4 km ja Mellilän kirjasto 4 km. Melliläjärvi on kuuden kilometrin päässä, jossa kunnan uimapaikka ja luontopolut.
Hintapyyntö:44.000 €
Ajo-ohje:Turku-Hämeenlinna tieltä (10) käännytään Mellilän suuntaan. Talo aivan tien vieressä ja talossa numero.