Edellinen
Seuraava

Kreiviläntie 16, 31110 Matku

Jykevä, hirsirunkoinen 1924 rakennettu Peltola 2.010 ha tontilla keskellä Matkua. Taloon on tehty peruskorjaukset, laajennus, yläkertaan makuuhuoneet ja paljon remontteja vuosien saatossa. Vanhasta muistuttaa kuitenkin vielä neljä kaunista kaakluunia. Hirsinen, 2007 rak. ulkosauna ja tupa, kahden auton talli ja varasto. Tilaa riittää, n. 160 m², sali, kirjasto, neljä makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, vessojakin kolme. Ulkosaunan yhteydessä vielä kiva tupa.

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kreiviläntie 16, 31110 Matku
Alue / kaavoitus:Kaava-alueen ulkopuolella, Forssan kaupungin Matkun kylässä.
Tyyppi / pinta-ala:Sali, kirjasto, neljä makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, 3 x wc, n.160 m².
Kiinteistötunnus:61-410-1-10.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 346.200,00 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Hirsinen ulkosauna, jossa tilava tupa, ulkomitoin 4,4x 6,5m ja kahden auton talli ja varastorakennus, 13,5 x 7,5m.
Kerros / hissi:Asuintilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Tasamaan tontti, 2,010 ha, josta tontin takaosa eri ikäistä sekametsää ja etuosassa pieni pelto.
Parveke / terassi:Iso parveke, terassi takapihalle.
Olohuone:Olohuone muodostuu vanhasta salista ja kirjastohuoneesta. Molemmissa osissa vanhat kaakluunit. Lattiassa laminaatit, seinät tapetoitu ja katto paneelia. Tästä verannan kautta kulku ulos, vanha pääovi.
Makuuhuoneet:Alakerran isossa makuuhuoneessa myös kaakluuni, laminaattilattiat, tapetoidut seinät ja paneelikatto. Pienemmässä makuuhuoneessa, josta kulku yläkertaan, samat materiaalit ja myös vanha kaakluuni. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, puolipaneelit/tapetti ja laminaattilattiat.
Keittiö:Iso keittiö uusittu Puustellin kalustein, kodinkoneina induktiotaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, side by side jääkaappi/pakastin sekä uudelleen muurattu puuhella. Lattiassa lankkuparketti, katot paneelia ja seinissä tapetit.
Ruokailutila:Keittiö on niin suuri, että sinne mahtuu iso ruokapöytä.
Saunaosasto:Saunassa paneeli/tiiliseinä, Helon heti valmis kiuas. Toinen, puulämmitteinen sauna hirsisessä ulkorakennuksessa.
Peseytymistilat:Pesuhuone laatoitettu, lattialämmitys, suihku, wc ja katto paneloitu.
Pesu / wc-tilat:Alakerran erillisessä vessassa muovimatto, lasikuitutapetit/laatat, paneelikatto. Yläkerran laatoitetussa vessassa epox-lattia, paneelikatto ja kaapistot.
Kodinhoitohuone:Pesuhuoneeseen mentäessä kodinhoitohuone, josta myös kulku ulos sekä pannuhuoneeseen.
Säilytystilat:Ullakkokomeroita yhteensä 4, muutenkin paljon säilytystilaa ja ulkovarastossa lisää.
Eteistilat:Taloon on kaksi sisäänkäyntiä, joiden yhteydessä on kummassakin reilun kokoiset eteiset.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:Alkuperäinen rakennusvuosi 1924, laajennus, missä on sauna ja pesutilat 1968. Se on purettu ja rakennettu uudelleen 1987 ja yläkerran huoneet 1997.
Muut rakennettu:Autotalli 2007-2008 ja pihasauna 2007.
Rakennusaine / katto:Vaha osa hirsirunkoinen, lautaverhous. Lisäosa puurakenteinen, peltikatto.
Muiden materiaalit:Ulkosauna/tupa hirsirakenteinen harjakatto huopakatteella, autotalli/varasto puurunko, lautaverhous ja peltikatto.
Lämmitys / tulisijat:Öljylämmitys asennettu 1999, jakelu vesikiertopatterein. Neljä kaakluunia, mitä tosin käytetty vain vuoteen 1999 koko talon lämmitykseen. Syytä tarkastaa toimivuus ennen käytön aloittamista. Keittiössä puuliesi, salissa ilmalämpöpumppu. Ulkorakennuksessa olevassa saunatuvassa myös ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Käyttövesiputkisto 1987 ja lämmitysjärjestelmä asennettu 1999. Vinttiin huoneet ja vessa 1998.
Hintapyyntö:159.000 €.