Edellinen
Seuraava

Kurkelankatu 19 30300 Forssa

500 metrin päässä kauppakeskuksista, koulusta, päiväkodista ja urheilukeskuksesta tarjolla 1963 rakennettu talo, 1570 m²:n kauniilla puutarhatontilla. Kolme makuuhuonetta, keittiö- ruokailutila, olohuone, pieni kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, wc, kaksi vaatehuonetta ja autotalli, noin 110/138 m². Tilat yhdessä tasossa. Mm. käyttövesiputket, keittiö koneineen, ruokailutila, sauna, pesuhuone, wc, khh ja pukuhuone on remontoitu 2008 ja paljon muuta. Kohteessa on kaupungin vuokratontti, vuokra 272 €/vuosi. Tontin voi edelleen vuokrata tai lunastaa ja lunastushinta on huomioitu myyntihinnassa. Tilava, edullinen muuttovalmis koti.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA , TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kurkelankatu 19, 30300 Forssa
Alue / kaavoitus:Haudankorva, pientaloaluetta, jossa asemakaava. Tehokkuusluku 0,20.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa on kolme makuuhuonetta, keittiö- ruokailutila, olohuone, pieni kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, wc, kaksi vaatehuonetta ja autotalli, noin 110/138 m².
Kiinteistötunnus:61-6-1262-10-L1
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 120.000 euron edestä. Kaksi panttikirjaa sähköisessä muodossa, joita voit käyttää jatkossa oman lainasi vakuutena. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Kaunis puutarhatontti 1570 m². Vuokratontti, vuokranantajana Forssan kaupunki. Vuosivuokra on nyt 272,55 € ja vuokra-aika päättyy 2.1.2022. Forssan kaupungin antamien tietojen mukaan vuokrausta voi jatkaa tuosta ajankohdasta 50 vuotta ja vuosivuokra tulee olemaan 660€ vuodessa ja se sidotaan indeksiin. Tontin voi myös lunastaa omaksi, jolloin lunastushinta on 13.200 €. Tämä tontin omaksi lunastus on huomioitu nykyisessä hintapyynnissä.
Parveke / terassi:Takapihalla tilava terassi.
Olohuone:Valoisa, avara olohuone, jossa lautalattiat ja myös katto, seinät on tapetoidut. Tunnelmaa ja lämpöä antaa valkoinen varaava takka, no ja lämpöä antaa myös ilmalämpöpumppu, joka sekin on hyvin sijoitettu antamaan lämpöä myös eteis- ja ruokailutiloihin.
Makuuhuoneet:Kaikissa makuuhuoneissa lattioissa muovimatot, seinissä tapetit ja katoissa sisustuslevyt. Yhden makuuhuoneen lattia on avattu betoniin asti homekoiran virheellisen merkinnän vuoksi. Lattia oli aivan kuiva, eikä mitään ongelmaa todettu. Lattia on kuvattu ja nyt laitetaan uudet eristeet ja uusi lattia myyjän toimesta.
Keittiö:Vuonna 2008 remontoidussa keittiössä on valkoiset keittiökaapistot, lattiassa laattakuvioinen muovimatto, seinissä tapetit, vaaleahkot välitilalaatat ja katossa vaalea sisustuslevy. Remontin yhteydessä myös väliseinä ruokailutilaan purettiin ja välitilaan rakennettiin saareke kaapistoineen. Kodinkoneina astianpesukone, täyskorkea jääkaappi liesi keraamisella tasolla ja liesituuletin. .
Ruokailutila:Keittiön jatkeena erotettu saarekkeella.
Saunaosasto:Sauna kokonaisuudessaan on remontoitu 2008. Lattiassa on laatat (+ vesieristeet ja lattialämmitys), seinät on paneloitu ja löylyt lähtee sähkölämmitteisestä kiukaasta.
Peseytymistilat:Samoin pesutilat on remontoitu 2008 jossa yhteydessä laitettu lain vaatimat vesieristeet ja lattialämpö. Lattiassa on laatat ja seinissä kaakelit.
Pesu / wc-tilat:Melko tilava wc, jossa laattalattiat, seinät kaakeloidut, poistoilmapuhallin, reilusti allaskaapistoja ja kiva valaistus. Wc-tilassa on lattiakaivo, lattiassa ja seinissä on vesieriste. Remontoitu myös 2008.
Kodinhoitohuone:Saunan pukuhuoneen jatkeena pieni kodinhoitotila, jonne pyykinpesukone ja kuivausrumpu hyvin mahtuvat. Tilaa jää vielä hieman kaapistoillekin. Saunan pukuhuoneesta on käynti takapihan terassille, joten pyykit voi helposti hyvällä säällä kuivattaa ulkonakin. Myös saunasta on kiva tulla tätä kautta vilvoittelemaan suojaisalle takapihalle. Molemmissa tiloissa vesieristeet ja lämmöt lattioissa.
Säilytystilat:Kaksi vaatehuonetta.
Asunnon kunto:Osin hyvä ja osin tyydyttävä.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Sähkö:Sähkönkulutus: 2015 - 7741 kWh, 2016 - 7913 kWh ja 1.6.2017 -1.6.1018 9409 kWh.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 90 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Forssan kaupungin vesi ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1963
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto petikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikiertoinen patterilämmitys sähköllä tai puilla. Öljy on poistettu. Iso vesivaraaja. Ilmalämpöpumppu ja varaava takka.
Energialuokka:Kuntokartoitus tehdään ennen kaupantekoa ja samassa yhteydessä laaditaan energiatodistus.
Ilmanvaihto:Keittiössä ja wc:ssä Pax puhaltimet ilmastointihormiin. Huoneissa korvausilmaventtiilit.
Suoritetut korjaukset:2008 on sisätiloihin suoritettu massiiviset remontit mm. käyttövesiputket, keittiö koneineen ja kalustoineen uusittu, samoin sauna ja suihkutila, wc, kodinhoitohuone ja pukuhuone. Keittiön ja ruokatilan väliseinä purettu ja tilat yhdistetty. Ilmalämpöpumppu asennettu 2013. Lautalattiat hiottu ja maalattu 2013. Pintamateriaaleja uusittu muihin tiloihin tarpeen kukaan. Katto on maalattu 2008. Purueristeet poistettu yläpohjasta ja laitettu villat tilalle 2017.Yksi makuuhuoneista saa uuden lattian 2019.
Tulevat korjaukset:Mitään akuuttia ei ole, mutta ulkolaudoitus ja katto ovat alkuperäisiä, joskin hoidettuja, mutta alkavat olla seuraavina listalla.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskusta muuttaa lähemmäksi vuosi vuodelta. Pari vuotta ja saa sanoa, että talo sijaitsee keskustassa. Suuriin ostoskeskuksiin 500 m, Kuhalan koulu ja Kurjenpesän päiväkoti saman etäisyyden päässä, myös mm. urheilutalo Feeniks on aivan lähellä.
Hintapyyntö:79.000 €