Edellinen
Seuraava

Kyntötie 3, 30100 Forssa

Kaikulassa siististi pidetty ja remontoitu, vuonna 1994 rakennettu muuttovalmis 110/166 m² koti, jossa olohuoneen lisäksi kaksi makuuhuonetta, takkahuone, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja kaksi vessaa. Sähkölämmityksen lisäksi ihanan lämpönsä antaa takka, leivinuuni ja puuhella, toki ruokakin maistuu leivinuunissa haudutettuna paremmalta. Vehreän runsas 806 m² tontti ja sijainti mitä mainioin.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kyntötie 3, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Kaikulassa, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo 110/166m². Olohuoneen lisäksi kaksi makuuhuonetta, takkahuone, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja kaksi vessaa. Saman katon alla lämmin autotalli ja varasto.
Kiinteistötunnus:61-9-378-2.
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 210.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kerros / hissi:Yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:806 m² tasamaan puutarha tontti.
Piha:Runsas perennapuutarha hedelmäpuineen ja marjapensaineen. Lisäksi robotti, joka huolehtii ruohonleikkuun.
Olohuone:Avara olohuone, jossa parkettilattiat, seinissä tapetti ja katossa paneeli.
Makuuhuoneet:Laminaattilattiat ja tapetti, Mdf-katto.
Keittiö:Muovimatto, maalatut ja osin laatoitetut seinät, paneelikatto. Kodinkoneina jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi ja astianpesukone, kaikki uusittu 2014. Keittiön kruununa puuhella ja leivinuuni.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu hyvin isokin pöytä.
Muut huoneet:Takkahuone, jossa nimensä mukaisesti suuri takka sekä kodinhoitohuone.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, mutta on myös varaus puukiukaalle. Paneloitu ja lattiat laatoitettu 2014 kylpyhuoneremontin yhteydessä.
Peseytymistilat:Laatoitettu ja lattialämmitys kosteissa tiloissa ja kodinhoitohuoneessa pesuhuoneen lisäksi. Kylpyhuoneessa uusittiin pinnat vesieristyksistä lähtien 2014. Lisäksi vedettiin sähköt peilin ja katon valoille ja saunan puolelle sekä asennettiin vanhan suihkun sijaan kaksi uutta, joille jatkettiin uudet putket piilossa katon ja seinän sisällä paikoilleen.
Pesu / wc-tilat:Kaksi erillistä laatoitettua vessaa.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuoneessa laattalattia, maalatut seinät ja paneelikatto. Keskuspölynimuri.
Eteistilat:Tilava eteinen jossa parkettilattia.
Asunnon kunto:Todella siisti ja muuttokunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan nopeasti.
Vesimaksu: Laskutus oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan. Kokonaissähkönkulutus ollut n 17.000 kWh, mutta pienenee reilusti, jos lämmittää puilla.
Muita maksuja:Kiinteistövero v. 2017 on 320,32 €. Kaapeli-TV ja langaton verkko olohuoneessa, makuuhuoneessa ja keittiössä.
Vesi / viemäri:Vesijohtoputkisto on muovia suojaputkessa ja viemäriputkisto on muovia. Kattovedet ohjataan sadevesijärjestelmään ja salaojat on tehty, mutta ei ole tarkastuskaivoja.
Rakennettu:1994.
Rakennusaine / katto:Puu runko, tiili/puu verhous. Aumakatto profiilipeltikatteella ja aluskate asennettu samaten kuin kattoturvatuotteetkin. Kattoremontti on tehty tammikuussa 2017.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys patterein, ilmalämpöpumppu ja takka, sekä leivinuuni ja puuhella.
Ilmanvaihto:Painovoimainen, paitsi kosteissa tiloissa ja keittiössä on koneellinen poisto.
Palvelut / yhteydet:Lenkkeilijän unelma, lyhyt matka pururadalle, Lamminrantaan tai Hunnarille. Eikä koulumatkakaan päätä huimaa.
Hintapyyntö:156.000 €