Edellinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seuraava

Lamminolankatu 23, 30420 Forssa

Sisältä uuteen elämään herätetty ja tähän päivään päivitetty 1955 rakennettu 95/110 m² rintamamiestalo hyvällä sijainnilla Forssan keskustan palveluiden tuntumassa omalla 900 m²:n tontilla. Myös vesi-ja viemäriputket sekä sähköistys uusittu koko taloon. Tässäkö on kotisi?

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Lamminolankatu 23, 30420 Forssa
Alue / kaavoitus:Talsoila, Forssa
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa asuinkerroksessa on 2 makuuhuonetta, keittiön ja olohuoneen yhdistelmä sekä wc. Kellarikerroksessa ovat sauna ja pesuhuone/kodinhoitotilat, jossa myös wc. Kellariin on tehty myös yksi huone, jonka käyttötarkoitus muuntuu moneen. Lisäksi kellarissa on varastotiloja. Talon yhteydessä myös autotalli. Pinta-ala 95/110 m².
Kiinteistötunnus:61-8-226-15
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 140.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Tasainen 900 m² tontti.
Olohuone:Olohuoneessa laminaattilattia ja seinät on maalattu/tapetoitu. Katto mdf-paneelia. Pinnat remontoitu 2011-2012.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa laminaattilattia ja seinät on maalattu/tapetoitu. Katto mdf-paneelia. Pinnat remontoitu 2011-2012.
Keittiö:Keittiössä laminaattilattia, seinät maalattu, katossa mdf-paneeli. Sähköliesi, jää-pakastekaappi, astianpesukone ja liesituuletin. Keittiö remontoitu pinnoiltaan ja kaapistoiltaan 2011-2012. Keittiö ja olohuone yhtenäistä tilaa.
Muut huoneet:Kellarikerrokseen tehty huone, jonka lattia on laattaa ja seinät maalattu. Lattiassa sähköinen lattialämmitys.
Saunaosasto:Saunaosasta pesuhuoneineen rakennettu kellariin 2011-2014. Saunassa puukiuas mutta myös varaus sähkökiukaalle on valmiina. Lattia on laattaa ja seinät ja katto paneloitu. Pesuhuone/kodinhoitohuone on laatoitettu. Näissä tiloissa sähköinen lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Asuinkerroksessa wc, joka remontoitu 2012, lattiassa laminaatti, seinät maalattu.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitotilat kellarissa pesuhuoneen yhteydessä. Pesukoneliitäntä.
Säilytystilat:Vaatehuone ja toisessa makuuhuoneessa kaapisto. Kellaritiloissa puuvarasto ja muuta varastotilaa.
Asunnon kunto:Asunto on kauttaaltaan pintaremontoitu ja lisäksi vesi- ja viemäriputket on uusittu ja sähköitys on uusittu.
Vesimaksu:Kulutuksen mukaan.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 130 €/vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1955
Rakennusaine / katto:Puurunkorakenne (purueriste), lautaverhous. Harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Öljylämmitys. Lisäksi ilmalämpöpumppu. Kellaritiloihin tehdyissä huoneessa ja pesu/saunatiloissa sähköinen lattialämmitys. Öljykattila vuodelta 1996 ja poltin uusittu 2011.
Energialuokka:Ei energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Pesutiloissa ja kellarin puuvarastossa on koneellinen poisto.
Suoritetut korjaukset:Asuntoa on pintaremontoitu vuosien 2011-2014 välisenä aikana. Lisäksi talon sähköistys, käyttövesiputket ja viemäriputket (lukuunottamatta asuinkerroksen wc:n viemäriputkea) uusittu.
Hintapyyntö:99.000 €
Muuta:Rakennusoikeutta jäljellä. Yläkerta on kylmää vinttitilaa.