Edellinen
IMG_0761
Seuraava

Lammintie 10, 31300 Tammela.

Omassa rauhassa, kuitenkin Tammelan keskustassa, pienen perheen omakotitalo, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, pesutilat/wc ja sauna, 54 m². Talo on rakennettu 1957 ja peruskorjattu vuonna 1987. Vuonna 2015 olohuoneen, keittiön, pesuhuoneen ja saunan lattiat on uusittu sekä tehty pintaremontointi. Kunnan vesi ja viemäri. Loiva rinnetontti on pinta-alaltaan 1543 m². Tilalta löytyy vankkaa puustoa ja pihapiirissä on marjapensaita ym. Sijaintikin on todella mukava, palvelut lähellä, Mustialanlammille ja Pyhäjärvellekin lyhyt matka. Tarvittaessa tänne on mahdollista tehdä reilu laajennus. Sopii hyvin myös ympärivuotiseksi loma-kohteeksi.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Lammintie 10, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammela, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Pieni omakotitalo, jossa on olohuone, keittiö, makuuhuone, pesuhuone, sauna sekä eteinen, kerrosala 54 m².
Kiinteistötunnus:Myytävä kohde koostuu kolmesta eri tontista: Metsämökki 834-441-4-113, Takametsä 834-441-4-193 ja Takamaa 834-441-4-318. Tonttien pinta-ala on yhteensä 1543 m².
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 50.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pihapiirissä on lisäksi 1950-luvulla rakennettu, huonokuntoinen piharakennus.
Tontin kuvaus / koko:Myytävä kohde koostuu kolmesta eri tilasta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 1543 m². Kyseessä on Syrjänharjulla sijaitseva loiva rinnetontti, jossa vankkaa puustoa ja pihapiirissä marjapensaita ym.
Ranta / järvi:Mustialanlammi on lähellä, eikä Pyhäjärvellekään ole pitkä matka.
Olohuone:Olohuoneessa on puulattia, joka on uusittu 2015. Olohuoneessa on myös pönttöuuni, joka vaatii kuitenkin korjausta ennen käyttöä.
Makuuhuoneet:Makuualkovissa lattiassa muovimatto, seinät levytetty ja maalattu. Kaapistoja.
Keittiö:Keittiötä on juuri remontoitu. Puuhella valmiina, samoin jääkaappi. Keittiön kaapistot ja liesi puuttuu.
Saunaosasto:Saunan lattia on remontoitu 2015. Saunan lattia laatoitettu, seinät paneloidut.
Peseytymistilat:Pesuhuone on myöskin juuri remontoitu. Lattiat laatoitettu ja seinät kaakeloitu. Vesikalusteet ja vesimittari puuttuvat.
Pesu / wc-tilat:Wc pytty hankittuna, mutta ei ole vielä asennetty pesuhuoneeseen.
Säilytystilat:Yläkerta on rakentamatonta ja sitä käytetään varastona. Alakerrassa on pieni talouskellari.
Asunnon kunto:Hyvä, mutta hieman keskeneräinen.
Vapautuminen:Remontin jälkeen ei ole asuttu. Heti vapaa.
Vesi / viemäri:Kiinteistö on liitetty Tammelan kunnan vesi- ja viemäriverkkoon.
Rakennettu:Rakennus on Tammelan teknisen viraston mukaan valmistunut 1957 ja peruskorjattu vuonna 1987 ja 2015.
Muut rakennettu:Piharakennus on rakennettu 1950 - luvulla.
Rakennusaine / katto:Talossa puurunko, lautaverhous, harjakatto ja katteena pelti.
Muiden materiaalit:Piharakennuksessa on puurunko, jossa lautaverhous.
Lämmitys / tulisijat:Keittiössä on puuhella ja olohuoneessa pönttöuuni. Pönttöuuni vaatii kuitenkin korjausta ennen käyttö. Lisäksi huoneissa on sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Asuinrakennus on peruskorjattu vuonna 1987. Vuonna 2015 olohuoneen, keittiön, pesuhuoneen ja saunan lattiat on uusittu. Vuonna 2015 on myös suoritettu pintaremontointia.
Tulevat korjaukset:Räystään korjaaminen, keittiökalusteiden ja -koneiden osittainen hankkiminen ja asennus, pesuhuoneen vesimittarin ja vesikalusteiden hankkiminen ja asennus sekä pystyuunin tarkastus ja korjaus.
Hintapyyntö:69.000 €.
Muuta: Asuinrakennuksessa oli vuonna 2015 pieni vesivahinko vesimittarin rikkoutumisen vuoksi. Sen johdosta lattioita aukaistiin, suoritettiin vahinkokartoitus Forssan Vahinkokuivaus Oy/Teemu Rinteen toimesta, rakenteita kuivattiin ja rakennettiin uudestaan. Kiinteistöllä on ollut radonpitoisuuksia ja siksi taloon on asennettu radonpuhallin. Molemmista, niin vahinkokartoituksesta kuin radonista, löytyy omistajilta dokumentit. Rakennusoikeus on e=0,25.