Edellinen
Seuraava

Laturinkuja 2, 30100 Forssa

Osaatko kunnostaa vanhaa hirsitaloa, tässä sinulle projekti. Kun mietit tätä kohdetta, niin ajattele mitä tällä hinnalla saat – hyvän  910 neliön tontin hyvältä paikalta Kuustosta ja sähkö- sekä vesiliittymän. Paljon ei enää hintaa jääkään tälle hirsirunkoiselle, 1920 rakennetulle, mansardikattoiselle  tilavalle talolle, joka nytkin on ansiokkaasti toiminut kivana lomakotina. Lisäksi vielä iskussa oleva piharakennus, jossa sauna. Mikäli taitosi ja/tai kukkarosi antavat sinulle mahdollisuuden herättää tämä talovanhus entiseen loistoonsa, niin tule ihmeessä katsomaan. Kaikki minkä saat tingittyä ei tarvitse maksaa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Laturinkuja 2, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Kuuston asuinalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Asuinrakennuksessa kaksi huonetta, keittiö, wc, vintillä kesähuone ja makuutila. Ulkomitat n. 7 x 11 m.
Kiinteistötunnus:61-409-1-53, 61-409-1-76, 61-409-1-74
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 65000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Asuinrakennuksen lisäksi 1980-rakennettu varastorakennus, jossa pihasauna peseytymistiloineen.
Tontin kuvaus / koko:Tila koostuu kolmesta eri tontista, joiden yhteispinta-ala on 910 m². Perinteinen puutarhatontti, jossa omenapuita ja pensaita.
Olohuone:Isossa salissa on lankkulattia. Seinissä pinkopahvin takaa paljastunee hirsiseinät.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa pinkopahvien alta paljastetut hirsiseinät. Lattiassa muovimatto ja alla lautalattia. Pönttöuuni.
Keittiö:Kaapit todennäköisesti 1950- ja -70-luvuilta. Puuhellaa, jota ei ole käytetty viime aikoina. Muovimatto lattiassa, seinissä pinkopahvia ja levyä, katossa paneeli.
Saunaosasto:Perinteinen pihasauna, jossa Harvian uudehko puukiuas ja pesuhuoneessa pata.
Pesu / wc-tilat:Wc rakennettu taloon joskus 1970-80 -luvulla ja on alkuperäiskunnossa, muovimattoa seinissä ja lattiassa. Wc-tilassa myös suihku, jota ei kyllä ole juuri käytetty.
Säilytystilat:Salissa vanhat komerot, samoin eteisessä ja lisäksi paljon ullakkotilaa.
Eteistilat:Kuistin kautta käynti eteiseen, josta kulku saliin ja keittiöön. Eteisessä on ihana ajan patinoima lattia ja paneelikatto. Kuistilta käynti vintille.
Muut tilat:Vintille on aikoinaan tehty kesähuone ja makuusoppi, jotka nykyisin varastotilana. Vanhaa Porin Mattia ei ole vuosiin käytetty.
Asunnon kunto:Talo kaipaa perusteellista kunnostusta.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kaupungin verkossa.
Rakennettu:1920-luvulla ja piharakennus 1980-luvulla.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko ja lautavuoraus. Mansardikatto huopakatteella.
Muiden materiaalit:Saunarakennuksessa puurunko ja lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys. Makuuhuoneessa toimiva pönttöuuni, keittiön puuhellaa ei ole viime vuosina käytetty.
Suoritetut korjaukset:Taloa ei ole viime vuosikymmeninä korjailtu
Tulevat korjaukset:Peruskorjausta vailla.
Palvelut / yhteydet:Forssan torille on matkaa pari kilometriä.
Hintapyyntö:49.000 €