Edellinen
Levänmäentie 98 Ypäjä-1 (3)
Seuraava

Levänmäentie 98, 32100 Ypäjä

Loimijoen rannassa kaunis tontti, 1.22 ha, rantaviivaa 60-70 metriä ja rannassa laituri sekä silmiä hivelevän kaunis maisema. Tontilla sijaitseva Kastellin Hoviherra -talo on valmistunut 2005 ja sen kaikki 129 m² on yhdessä tasossa.  Näihin neliöihin mahtuu 3 makuuhuonetta, lasiovilla olohuoneesta erotettu kirjastohuone, olohuone, keittiö, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone , wc:t ja tekninen tila. Tilalta löytyy myös hirsirakenteinen, 20-luvulla rakennettu, noin 50 m² kokoinen toinen talo, jossa iso tupa, keittiösyvennys, wc, suihku ja koko yläkerta on avointa tilaa. Hevosille on tallirakennus, noin 145 m², jota on laajennettu 2015. Tallirakennuksen molemmissa päissä on kaksi tilavaa karsinaa ja vielä kaksi pienempää. Talli on aiemmin ollut autokorjaamo ja sen voi muuttaa helposti muuksikin tilaksi. Rakennukset sijoittuvat tontin yläpäähän, tallirakennuksen takana ovat hiekkatarhat ja alaosa toimii laitumena. Täällä on tilaa hengittää ja voit ihailla naapuruston hevosia, vaikka et omia haluaisikaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Levänmäentie 98, 32100 Ypäjä.
Alue / kaavoitus:Ypäjän keskustan läheisyydessä, Loimijoen varressa, yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:2005 valmistunut Kastellin Hoviherra -talo, jossa tilat yhdessä kerroksessa. Pinta-alaa on 129 m². Näihin neliöihin mahtuu kolme makuuhuonetta, lasiovilla olohuoneesta erotettu kirjastohuone, olohuone, keittiö, pesuhuone, sauna kodinhoitohuone , wc:t ja tekninen tila.
Kiinteistötunnus:981-402-7-58
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 250.456 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Tallirakennus, noin 145 m², jossa ns. vanhempi osa 84 m², katos 21 m² ja 2015 rakennettu uusi osa 43 m². Tallirakennuksen molemmissa päissä on kaksi tilavaa karsinaa ja vielä kaksi pienempää. 4 isoa karsinaa on huoltovapaista muovilankuista tehty, eikä niitä järsitä. Keskelle jää valjashuone ja muut tarvittavat tilat. Talli on aiemmin ollut autokorjaamo. Tilalta löytyy myös hirsirakenteinen, 20-luvulla rakennettu, noin 50 m² suuruinen toinen talo, jossa on iso tupa, keittiösyvennys, wc, suihku ja koko yläkerta on avointa tilaa. Taloon tuleen myös kunnan vesi ja se on sähköistetty. Tässä projekti vietäväksi eteenpäin. Lisäksi pihassa on hirsinen siirtotalli, jossa 2 kpl 3x3 karsinaa. Siirtotalli ei kuulu kauppahintaan.
Tontin kuvaus / koko:Loimijoen rannassa kaunis tontti 1.22 ha, todella kauniissa ympäristössä. Rakennukset sijoittuvat tontin yläpäähän, tallirakennuksen takana ovat hiekkatarhat ja alaosa toimii laitumena.
Ranta / järvi:Rantaviivaa Loimijokeen noin 60-70 metriä. Joen rannassa on laituri. Silmiä hivelevän kaunista katseltavaa, kun hevoset onnellisina kirmaavat joenvarren laitumilla.
Parveke / terassi:Talon taakse on tehty terassi.
Olohuone:Tilava ( 30m² ) olohuone, joka avautuu keittiöön. Isot, erkkerissä olevat ikkunat katsovat joenvarren laitumien suuntaan. Olohuoneen komistuksena on jykevä, varaava takka. Olohuoneen perällä on lasiset pariovet, joista kulku kirjastohuoneeseen. Lattiassa laminaatti, seinät tapetoidut ja paneelit katossa.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joissa laminaatti lattiassa, seinät tapetoidut ja katoissa paneeli.
Keittiö:Kokoa keittiölläkin on hulppeat 20 m² ja siihen kun lisätään vielä 7 m²:n eteisaula, niin vaikutelma on avara. Keittiön kaapistot ovat sävyltään vaaleat. Lattiassa on vaaleat laatat. Kodinkoneina liesi, huuva, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Keittiöstä kulku kodinhoitohuoneeseen.,
Muut huoneet:Kirjastohuoneessa lattiassa laattaa, seinissä tapetti ja katossa paneeli. Kirjastohuoneesta pääsee takapuolen terassille sekä pesuhuoneeseen.
Saunaosasto:Tilava sauna, jossa puilla lämmitettävä kiuas. lattiassa laatta ja seinissä ja katossa paneelit.
Peseytymistilat:Pesutiloissa vaaleat laatat lattiassa ja seinät kaakeloidut.
Pesu / wc-tilat:Toinen wc on pesutilojen yhteydessä ja toinen eteisen yhteydessä.
Kodinhoitohuone:Laatta lattiassa, pesuallas, tilat pyykinpesulle, kaapistoja ja käynti ulos.
Säilytystilat:Säilytystilat on kaapistoina.
Eteistilat:Hienon väljä sisääntulo ja varustettu hyvin kaapistoilla.
Asunnon kunto:Asuintalo on hyvässä kunnossa. Hirsitalo tavallaan myöskin, mutta varsinkin sisäpinnat kaipaavat projektin loppuun saattamista. Aika pienellä vaivalla siitä saa asunnon vaikkapa anopille tai teinille.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Muita maksuja:Tiemaksu120 € +120 €.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja tulee myös talliin sekä hirsitaloon. Jätevesille molemmissa taloissa oma sakokaivot ja imeytys. Kunnan jätevesijärjestelmään liittyminen on maksettu, mutta siihen ei ole liitytty koska tämä systeemi on paljon edullisempi.
Rakennettu:Asuintalo rakennettu 2005 ja hirsitalo 20 -luvulla, tallia on jatkettu 2015.
Rakennusaine / katto:Asuntalossa puurunko ja lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Hirsitalossa tietenkin hirsirunko ja lautaverhous, harjakatto katteena tiili.
Muiden materiaalit:Tallissa on puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikiertoinen lattialämmitys hoituu öljyllä, puulla tai sähköllä. Lisäksi varaava takka. Öljyä on kulunut vuodessa noin 1500 litraa. Myös hirsitalo on pidetty talvella lämpimänä sähköpattereilla.
Ilmanvaihto:Koneellinen lämmön talteenotto.
Palvelut / yhteydet:Ypäjän keskustaan pari kilometriä, jossa palvelut.
Hintapyyntö:228.000 €.
Muuta:Lähellä olevaa Poukkasiltaa pitkin voi hevoset turvallisesti siirtää joen yli, jossa odottaa Hevosopiston monet palvelut, mm. valaistut vaellusreitit, ravirata, hiittisuora, derbykenttä ja useita muita ratsastuskenttiä sekä erilaisia maastoesteitä ratsastukseen ja valjakkoajoon.