Edellinen
Seuraava

Mäkitie 3, 31300 Tammela

Arkkitehdin suunnittelema talo arvoisallaan paikalla Tammelan keskustassa kahdessa kerroksessa 2020 m²:n upealla tontilla. Klassisen tyylikäs ja ajaton, sisustuksessa mm. paljon tammea. Tilat voi joustavasti ottaa eri käyttötarkoituksiin ja aivan ihana etätyöskentelyyn. Tilaa ja avaruutta on, asuinkerroksessa 159 m² ja alakerrassa 146m². Rakkaudella hoidettu näyttävä koti.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Mäkitie 3, 31300 Tammela
Alue / kaavoitus:Tammela, Vekkilä, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo kahdessa kerroksessa. Olohuone, neljä makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, kaksi vaatehuonetta ja aula. Alakerrassa iso takkahuone, askartelu/kodinhoitohuone, halli, lämmin varasto, sauna, pesuhuone pukuhuone ja wc sekä autotalli ja pannuhuone. Asuinkerroksessa 159 m² ja kellarikerroksessa 146 m².
Kiinteistötunnus:834-403-3-116.
Kiinnitykset:Sähköisiä panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 200.912,74 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kerros / hissi:Kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:2020 m² kaunis rinnetontti.
Piha:Nurmitontti jossa mm. isoja mäntyjä ja kauniit istutukset.
Parveke / terassi:Iso katettu lasitettu terassi johon kulku sekä sisä- että ulkokautta.
Olohuone:Valoisa olohuone, jossa lautaparkettilattiat ja jatkeena joko kirjastohuone tai makuuhuone. Tästä kulku isolle lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Myös makuuhuoneissa lautaparkettilattiat ja kahden makuuhuoneen välissä on vaatehuone. Makuuhuoneita yhteensä neljä, muissa kaapistot.
Keittiö:Lattiassa laminaatti ja entinen kylmiö lisävarastona. Kodinkoneina jääkaappi, sähköliesi ja astianpesukone.
Saunaosasto:Paneloitu, laatoitettu lattia ja sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä laatoitettu pesuhuone jossa sähköinen lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Asuinkerroksessa erillinen wc ja oma kylpyhuone ja kellarikerroksessa toinen wc. Yhteensä vessoja kolme.
Eteistilat:Halli ala- ja yläkerrassa, neljä uloskäyntiä.
Asunnon kunto:Hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1974.
Rakennusaine / katto:Alakerta valettu 15 cm paksuina teräsbetoniseininä, pinta slammattu ja yläosassa puurunko, tiiliverhous. Tasakatto vaihdettu aumakatoksi 1994.
Lämmitys / tulisijat:Öljykeskuslämmitys vesikiertopatterein, ilmalämpöpumppu. Alakerran hallissa vesikiertoinen lattialämmitys. Öljyn kulutus n. 2350 l/v.
Energialuokka:Ei ole laadittu.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Suoritetut korjaukset:Laatoitukset ja portaat talon ympärillä uusittu ja kunnostettu 2003-2005, samoin sadevesien poistot. Terassi lasitettu 2006. Useita pintaremontteja 2000-luvulla.
Hintapyyntö:229.000 €.
Muuta:Salaojat on asennettu, ei tarkastettu. Hulevedet kivipesään. Öljysäiliö tarkastettu 4/2019. Kiinteistövero 340,34 €/v.