Edellinen
0
Seuraava

Manujussintie 23, 30100 Forssa

Vankka, ajaton, tilava talo rauhallisella Ojalanmäen pientaloalueella. Oikea puutarhaharrastajan unelma.  Yhdessä tasossa olohuone, keittiö, tilava ruokailutila, kolme makuuhuonetta, takkahuone,  pesuhuone/wc, sauna, kodinhoitohuone, wc, vaatehuone  ja eteistilat. Huoneistoala 155,2 m², kerrosala 177,8 m².  Talo on rakennettu 1980, jonka jälkeen uusittu mm. pesutilat, vesikatto, kattoikkunat, keittiö ja käyttövesiputket 2012. Autotalli/varastorakennus, pinta-alaltaan 38,4 m². Aivan uskomattoman kaunis, oma,  999 m²:n tontti. Sisätiloihin maalia ja sillä selvä. Ehdottomasti käynnin arvoinen kohde, jos kaipaat tyyliä, viihtyisyyttä ja tilaa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Manujussintie 23, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Ojalanmäen omakotitaloalueella, jossa yleiskaava. sallittu rakennusoikeus e=0,20 (199,8 m²).
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa olohuone, keittiö, tilava ruokailutila, kolme makuuhuonetta, takkahuone, pesuhuone/wc, sauna, kodinhoitohuone, wc ja eteistilat. Huoneistoala 155,2 m², kerrosala 177,8 m².
Kiinteistötunnus:61-2-340-28
Kiinnitykset:Kiinteistöön ei kohdistu rasituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotalli/varastorakennus, pinta-alaltaan 38,4 m².
Tontin kuvaus / koko:Aivan uskomattoman kaunis, oma, 999 m²:n tontti. Takapiha on osin aidattu, loppuosaa suojaa sankka, upea istutus.
Ranta / järvi:Lamminrantaan, kaupungin hoitamalle uimarannalle alle kilometri matkaa.
Parveke / terassi:Takkahuoneesta takapihalle tultaessa on suojaisa terassi.
Olohuone:Avaraan olohuoneeseen avautuu loistava näköala takapihan puutarhaan. Koko seinän levyisistä ikkunoista valo suorastaan tulvii sisään. Vastakkainen seinä on korkea vinokaton johdosta ja lisää elävyyttä antaa kaksi kattoikkunaa, jotka puolestaan valaisevat tätä seinää. Täällä on tilaa hengittää. Lattioissa on kaunis, hiljan hiottu mäntylauta, seinissä puolipaneeli ja yläpuolella tapetti. Katto on myös paneloitu.
Makuuhuoneet:Aikuisten makuuhuone on todella tilava. Kaikissa makuuhuoneissa mäntylautalattiat, seinissä tapetit ja katossa paneeli. Makuuhuoneissa on kaapistoja.
Keittiö:Keittiössä laattalattia lattialämmityksellä, paljon tasoja ja kaapistoja. Kodinkoneina liesi, liesituuletin, astianpesukone, pakastin- ja jääkaappitornit. Keittiössä on myös rakennusajalle tyypillinen kylmiö, joka ei kuitenkaan ole käytössä.
Ruokailutila:Heti keittiön jatkeena tilava ruokailutila, jonne mahtuu suurempikin suku ruokailemaan.
Muut huoneet:Ruokailutilasta siirrytään muuratun seinän toiselle puolelle ja sieltä löytyy huone, jossa massiivinen varaava takka, lattiassa saman sävyiset laatat. Takkahuoneesta pääsee suojaisalle terassille vaikkapa ilman rihman kiertämää.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, leveät lauteet ja lauteiden alla kahden kuution lämminvesivaraaja.
Peseytymistilat:Tilava pesuhuone, jossa myös wc. Lattiat on laatoitettu ja seinissä kaakelit. Lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Toinen wc eteistilojen yhteydessä on myös tilava. Lattiassa laatat, seinät kaakeloidut ja paljon kaappitilaa.
Kodinhoitohuone:Erillinen kodinhoitohuone, jonka sisäpinnat kaipaavat päivitystä.
Säilytystilat:Runsaasti kaapistoja ja varasto. Tuulikaapista käynti vaatehuoneeseen.
Eteistilat:Väljä sisääntulo.
Asunnon kunto:Talo kokonaisuudessaan on hyvässä kunnossa. Pienellä pintojen päivityksellä tästä tulee loistava.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Sähkö:Käyttösähkön kulutus noin 100 €/kuukaudessa. (Riippuu tietenkin käyttötavoista).
Vesi / viemäri:Vesi ja viemäri kaupungin verkossa.
Rakennettu:1980
Rakennusaine / katto:Puurunko, tiiliverhous, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Autotallirakennuksessa lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Öljylämmitys, kattilassa voi myös polttaa puita ja tämän vuoksi saunaan on asennettu kahden kuution lämminvesivaraaja. Lämpö jakautuu ilmalämpönä. Lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Keittiössä lattialämmitys sähkölämmitteisenä.
Ilmanvaihto:Koneellinen.
Suoritetut korjaukset:Autotallin katto muutettu harjakatoksi -95, pesutilat uusittu -97, vesikatto ja kattoikkunat uusittu -02, keittiöremontti koneineen -03, jolloin myös keskuspölynimuri asennettu. 2012 käyttövesiputket uusittu ja lautalattiat hiottu, 2014 keskuspölynimuri uusittu.
Hintapyyntö:149.000 €
Muuta:Kytketty Lounea kaapeli tv/nettiliittymä. Keskuspölynimuri.