Edellinen
Seuraava

Marttilantie 35, 31700 Urjala As

Viehättävä pienen maatilan pihapiiri vanhoine rakennuksineen ja omenapuineen odottelee pelastajaansa Urjalassa. Paljon on tehtävää mutta jos ei työtä pelkää niin tästä saa vielä korjattua kivan kodin. Talo on hirsirakenteinen, noin 90 m² ja rakennettu 1923. Tämä tilan kokonaispinta-ala on reilut 26 hehtaaria mutta nyt myynnissä on pihapiiri, jonka koko on n. 4000 m². Sopimuksesta voidaan myydä isompikin määräala tai vaikka koko tila.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Marttilantie 35, 31700 Urjala As
Alue / kaavoitus:Urjalan asemalla, yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Vanha maatalon pihapiiri, jossa omakotitalon lisäksi piharakennuksia. Talossa on tupa ja kaksi makuuhuonetta, eteinen, wc ja yläkerrassa makuukammari. Pieni talouskellari, jonne kulku talon takaa. Pinta-ala n. 90 m², jota ei ole tarkastusmitattu.
Kiinteistötunnus:887-436-2-291
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pihapiirissä on vanhat maatalon pihapiirin rakennukset. Talli/navetta, aitta/kalustosuoja/lato ja pihasauna puuliiterillä.
Tontin kuvaus / koko:Koko tilan pinta-ala on 26,445 hehtaaria, josta nyt myydään määräala n. 4000 m², joka käsittää pihapiirin. Määräalaa kuvaava kartta on suuntaa antava. Määräala tullaan merkitsemään maastoon sovittavin rajoin. Haluttaessa erillisellä kaupalla on mahdollisuus ostaa lisää maata. Koko tilalla on maatalousmaata n. 12 ha, josta EU-peltoa 10,58 ha ja n. 13 ha on hakattua metsänpohjaa ja loppu tontti/joutomaata.
Keittiö:Tuvassa on lankkulattiat, seinät on levytetty ja maalattu, katossa puupaneeli. Leivinuuni ja puuhella.
Muut huoneet:Kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneissa laminaattilattia (laminaatin ja levyjen alla tiettävästi lankkulattiat), seinät levytetty ja tapetoitu. Molemmissa makuuohuoneissa on tulisijat. Vintille tehty makuukammari.
Saunaosasto:Ulkosauna, jossa puukiuas ja vesipata.
Pesu / wc-tilat:Wc, jonka yhteydessä portaiden alla tila, jonne voisi saada myös suihkun tehtyä.
Säilytystilat:Vintillä säilytystilaa.
Asunnon kunto:Talo vaatii peruskorjausta.
Sähkö:Sähköliittymä on.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 90 € vuodessa. Tiemaksu n. 75 €/vuodessa. Tiemaksu vaihtelee sen mukaan mitä/millaista kunnostusta tie vaatii. Ostaja maksaa lohkomiskulut.
Vesi / viemäri:Kunnan vesiliittymä ja oma kivikaivo. Kaksi sakokaivoa.
Rakennettu:1923
Muut rakennettu:Saunarakennus 1952 ja muut piharakennukset ovat suunnilleen samanikäisiä kuin talo eli rakennettu n. 1920-luvulla.
Rakennusaine / katto:Talo on hirsirunkoinen ja lautaverhottu. Katto on harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Talossa on sähköpattereita ja tulisijoja.
Suoritetut korjaukset:Suoritetuista peruskorjauksista ei ole olemassa tarkempaa tietoa, ikkunoita on vaihdettu n. 70-luvulla.
Tulevat korjaukset:Talon ulkoverhous kaipaa uusimista ja todennäköisesti myös alimmat hirret täytyy vaihtaa. Piharakennukset vaativat suurempaa korjausta, mm. sokkelit ovat monin paikoin pettäneet.
Hintapyyntö:39.000 €
Muuta:Tilan pellot (n. 10,5 ha) on vuokrattu. Vuokrasopimus on voimassa 2020 asti. Nyt myytävällä määräalalla ei ole peltoa. Ostaja vastaa lohkomiskuluista.
Ajo-ohje:Forssan suunnasta tultaessa ja aja Tampereentietä kohti Urjalaa n. 32 km. Käänny vasemmalle Uudensalmentielle. Aja junaradan yli ja heti junaradan jälkeen käänny vasemmalle Marttilantielle. Kohde on vasemmalla.