Edellinen
Seuraava

Moisiontie 6, 35800 Mänttä-Vilppula

Astu ovesta sisään ja tunnet muuttavasi juuri valmistuneeseen, uuteen taloon.Upealla omakotitalo alueella, 1415 neliön tontilla 1958 rakennettu talo on perusteellisesti saneerattu 2016-2017. Kauniita puita on tontilla säilytetty juuri oikea määrä ja pihasta saa rakennettua todella viihtyisän. Talosta löytyy olohuone, 3 makuuhuonetta, avokeittiö,  askarteluhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, tilava eteinen, 2 x wc, autotalli ja varasto. 128/146 m², rakennusala 165 m² +avoin kellari. Aivan loistava sijainti. Ruokakaupat, uimahalli,  ratsastustallit, jalkapallokenttä, tori jne. kaikki kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Myös Keurusselkä aukeaa muutaman sadan metrin päässä ja löydät itsesi kaupungin hiekkaiselta uimarannalta. Tuo perheesi tänne, huippupaikka varsinkin lapsille.

Katso esittelyvideo tästä

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA, POHJAPIIRROKSEN JA TONTTIKARTAN.

 

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Moisiontie 6, 35800 Mänttä-Vilppula.
Alue / kaavoitus:Aivan Mäntän keskustassa, kaupungintalon ja torin läheisyydessä, asemakaava-alaueella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva talo, jossa olohuone, kolme makuuhuonetta, avokeittiö, askarteluhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, tilava eteinen, wc, autotalli ja varasto. 128/146 m² rakennusala 165 m² +avoin kellari.
Kiinteistötunnus:508-1-166-3
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 28.410 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasitteista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Upealla omakotitalo alueella, 1415 neliön tontti, josta pintamaan lisäämällä tulee unelmien piha. Kauniita puita on säilytetty juuri oikea määrä.
Ranta / järvi:Keurusselkä aukeaa kymmenen minuutin kävelymatkan jälkeen ja löydät itsesi kaupungin hiekkaiselta uimarannalta. Venesatamaan on matkaa noin 2 km.
Parveke / terassi:Saunaeteisen uloskäynnin edustalla iso terassi etelän suuntaan.
Olohuone:Olohuone on avara ja avautuu yhdeksi keittiön kanssa. Lattiassa laminaattia, tehostetapetti yhdellä seinällä ja loput maalattu. Katossa sisustuslevyä. Lämpöä ja tunnelmaa antaa tähtitaivaan alla komeileva Tulikiven vuolukivitakka.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joissa jokaisessa tehostetapettia ja seinät maalatut. Katoissa sisustuslevyt ja lattiassa laminaatti.
Keittiö:Punaista, valkoista, paljon vetolaatikoita ja saareke. Kodinkoneet upeasti integroituna. Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, induktiotaso, erillisuuni ja kaukosäätimellä toimiva huuva.
Ruokailutila:Keittiön sivustaan jää hyvä tila ruokailulle.
Muut huoneet:Iso, valoisa askarteluhuone, josta käynti takapihalle ja myös autotalliin.
Saunaosasto:Harvian sähkölämmitteinen tolppakiuas, seinät ja katto paneloidut, tumma lasiovi, laattalattia ja lattialämmitys.
Peseytymistilat:Seinät kaakeloidut, lattiassa laattaa, lattialämmitys, suihkukaappi, käsienpesuallas peilikaappeineen ja wc.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc pääsisäänkäynnin läheisyydessä, jossa lattia laatoitettu ja seinissä kaakelit.
Kodinhoitohuone:Tilava, ikkunallinen kodinhoitohuone, jossa paljon kaapistoja ja laskutilaa. Pesupiste ja paikka pesukoneelle ja samaan tilaan on laitettu myös 300 litran vesivaraaja.
Säilytystilat:Kodinhoitohuoneessa ja keittiössä todella paljon kaapistoja. Askarteluhuoneesta pääsee varastoon.
Eteistilat:Kaksi sisääntuloa, jotka molemmat kivan väljiä. Myös yksi ovi takapihalle.
Muut tilat:Koko asuinrakennuksen alakerta on avoin, korkea tila ja hyvin tuulettuva. Kellariin ei ole ulkoa käyntiä.
Asunnon kunto:Kaikki sisäpinnat ja koneet uusia, käyttämättömiä.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy.
Vesi / viemäri:Kaupungin verkko
Rakennettu:1958. Peruskorjaus 2016-17.
Rakennusaine / katto:Kellarikerros ja kantavat pylväät valetut, asuinkerros muurattu siporex-tiiliharkoista, lisäksi koolaus ja villat (sisäpuolella) ja ulkopinta rapattu. Sokkelin pinnoituksena kaunis, ajalle ominainen liuskekivipinnoitus. Harjakatto peltikatteella. Autotallin ja pesutilojen osalta puurunko ja lautaverhous.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys pattereilla, pesutiloissa lattialämmitys ja lisäksi varaava takka.
Energialuokka:Energiatodistus on tulossa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Sähköt, vedet, viemärit, asennettu sähkölämmitys pattereineen, kaikki pinnat, uusi takka, kaikki koneistus, autotalli ja pesutilojen osalle uusi ulkolaudoitus, kaikki ovet ja ikkunat jne. Eli helpompi on luetella, että asuintalon rappaus on loistavassa kunnossa ja samoin katto, joten niitä ei saneerattu, mutta sadevesien ohjaus talosta poispäin asennettiin.
Palvelut / yhteydet:Aivan loistava sijainti. Ruokakaupat, uimahalli, kaupungin uimaranta, ratsastustallit, jalkapallokenttä, tori jne. kaikki kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.
Hintapyyntö:129.000 €