Edellinen
Seuraava

Myllynkulmantie 32, 31700 Urjala as

MYYNNISSÄ UPEA VILLA MYLLY

Noin 600 neliön talon hoitokustannukset yksiön/kaksion vastikkeen verran kuukaudessa !Koti – edustuskoti – työtila – hoitokoti jne. tässä talossa on todella mahdollisuuksia. 1992 rakennetussa talossa on tilat kahdessa kerroksessa. Asuinkerroksessa on aula, keittiö, ruokailuhuone, olohuone, takkahuone ja saunaosasto poreammeineen. Makuuhuoneita löytyy 5 +2 kpl. Alakerrassa biljardisali sekä runsaasti varasto ja tai työskentelytilaa. Kerrosala asuinkerroksessa on 313 m² ja alakerrassa 281 m², asuinneliöt yläkerrassa 204 ja alakerrassa 118. Taloon on asennettu maalämpö 2009, joten ison talon asuinkustannukset ovat yllättävän pienet. Upea, eteläinen joen rannalla oleva rinnetontti on kooltaan 6900 m². Puistomaiselta tontilta löytyy myös uimakäyttöön iso lampi. Lisäksi vielä täysin asuinkäyttöön remontoitu pieni talo tontin toisella laidalla. Tule tutustumaan.

Katso esittelyvideo tästä

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Myllynkulmantie 32, 31700 Urjala as.
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Koti - edustuskoti - työtila - hoitokoti jne. tässä talossa todella on mahdollisuuksia. Tilat kahdessa kerroksessa. Asuinkerroksessa tilava sisääntuloaula, oikealla keittiö, ruokailuhuone, joka avautuu avaraan, korkeaan olohuoneeseen, takkahuone, josta poreammeen kautta pesuhuoneeseen ja saunaan. Sisäänkäynnistä vasemmalle on sijoitettu viisi makuuhuonetta omaan rauhaansa. Alakerrasta löytyy tilava biljardisali baaritiskeineen sekä runsaasti varasto- ja/tai työskentelytilaa. Alakertaan on oma käynti ja siellä on myös autotallin ovi. Alakerran voi täysin erottaa asunnosta, jos niin haluaa. Tekninen tila on myös alakerrassa.
Kiinteistötunnus:887-436-10-118
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu rasituksia. Kiinteistö myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pihapiirissä pieni omakotitalo, joka on vuosina 1995-2000 täysin saneerattu asuinkäyttöön, mutta siinä ei ole asuttu ja se on toiminut vain varastotilana. Lämmintä tilaa on 45 m², kylmätila 10 m². Talossa on oma oma sähköliittymä, oma porakaivo ja sauna.
Tontin kuvaus / koko:Puistomainen, loiva etelärinnetontti on kooltaan 6900 m². Tonttia suojaa metsä joka suunnalta, tontin laidassa virtaa joki, jonka reunat on aidattu ja pihassa on suuri uimakelpoinen lampi, joka on myös aidattu.
Ranta / järvi:Joenrantaa ja erillinen uimalampi. Lampeen nostetaan 800 m³ vettä omasta porakaivosta ja lammen täyttö kestää muutamia päiviä.
Piha:Piha on kaunis, puistomainen ja perennat sekä havukasvit ovat jo saavuttaneet näyttävät mitat. Tontti on hoidettu kokonaisuudessaan ja nurmikentille on asennettu automaattiset kasteluputkistot joesta. Etupiha ja eteläsivun alapiha on kivetty autojen liikennöintiä varten. Myös marjapensaita ja leikkimökki löytyy tontilta.
Parveke / terassi:Etelänsuuntaan on rakennettu 45 m²:n terassi, jolta on hienot näkymät joelle ja lammelle. Terassi/parveke toimii myös autokatoksena alakerrran sisäänkäyntien eteen jätetyille autoille.
Olohuone:Olohuoneessa on parkettilattia, seinissä tapetit ja paneelikatto. Korkeutta olohuoneessa on 3,6 m ja korkeista ikkunoista valo tulvii sisään esteettä.
Makuuhuoneet:Varsinaisia makuuhuoneita on viisi kappaletta, kuudes toimii nyt avonaisena toimistona. Takkahuone voi toimia myös seitsemäntenä makuuhuoneena, jos näin halutaan.
Keittiö:Keittiössä on paljon kaapistoja ja sinne mahtuu myös hyvin ruokapöytä arkiruokailua varten. Kodinkoneina liesi, astianpesukone, jääviileäkaappi, pakastin jotka uusittu noin 5 vuotta sitten.
Ruokailutila:Keittiön ja olohuoneen väliin jää hulppea tila ruokailulle. Tila avautuu olohuoneeseen.
Saunaosasto:Tilava sauna on suunniteltu 6-8 hengelle. Makoisat löylyt lähtee Harvian ainavalmis-kiukaasta.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä pesuhuone, jossa lattiassa laatat ja seinissä kaakelit. Pesuhuone jatkuu erillisenä poreallastilana ja porealtaaseenkin mahtuu 6-8 henkeä kerralla. Huoneessa on myös ikkuna, joka antaa valoa.
Pesu / wc-tilat:Talosta löytyy kaksi suihkutilaa ja 5 vessaa, joten kyllä pitäisi pärjätä.
Kodinhoitohuone:Tilava kodinhoitohuone.
Säilytystilat:Kaikissa makuuhuoneissa 2,5 m kaappitilaa, myös muuta kaappitilaa, alakerrassa varastotilaa arviolta 100 m².
Asunnon kunto:Hyvä / tyydyttävä.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Sähkönkulutus kokonaisuudessaan (sisältää siis lämmitykseenkin käytetyn pumpun sähkönkulutuksen) 30 000 - 35 000 kWh vuodessa, eli noin 2500 € .
Muita maksuja:Ruohonleikkaus 500 € (robotti), lumenajo 200 €, jätehuolto 50,90 €
Vesi / viemäri:Omahyvä porakaivo, jonka oneisto pumppuineen alakerrassa. Viemäri muoviputkilla omaan likakaivoon, joita on 2 kpl peräkkäin ja sen jälkeen imeytyskenttään. Kunnan vesi ja viemärilinjat on tuotu tontille ja niihin pitää liittyä. Käyttää niitä ei ole pakko. Liittymämaksua selvitetään parhaillaan.
Rakennettu:1992
Muut rakennettu:Pikkutalon tarkkaa rakennusvuotta ei tiedetä.
Rakennusaine / katto:Päärakennuksessa alakerta muurattu lämpöharkolla ja sisäpintana kahi-tiiliverhous ja yläkerrassa puurunko, ulkoverhous valkoisella kahi-tiilellä, peltikatto tiilikuviolla. Aumakatto peltikatteella, jossa tiilijäljitelmä.
Muiden materiaalit:Pikkutalossa puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Talossa on maalämpö, lisäksi puolivaraava takka. Lämmityskulut sisältyvät edellä kerrotuun sähkönkulutukseen.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto, Parmair KxSO.
Autopaikat:Alakerrassa kaksi autotallia, jotka nyt ovat siistejä varastotiloja. Terassin alla on parille autolle katospaikka.
Suoritetut korjaukset: Pikkutalo saneerattu 1995- 2000 arvio, alakerran baari rakennettu 2003, pikkutalon porakaivo 2005, ilmastointi uusittu 2005, Lesil, yläpohjaan villaa 500 mm 2009, maalämpö asennus 2009, ulkoseinät ja räystäät maalaus 2010, öljysäililö maassa tarkastettu ja tyhjennetty 2011, Viialan Vesi ja Lämpö , pesutilat / sauna / poreallashuone saneeraus 2017 pihalammikko kunnostus + aita 2017 joenranta-aita 2017 makuuhuoneet pintaremontti + tiivistys 2018, alakeerran lattian pinnoite uusittu, epoksilattia.
Tulevat korjaukset:Lämmin/kylmävesiputkisto arvio 5000-6000 € , vesirännit ja syöksytorvet 3000-4000 €. Ei tällä hetkellä vikoja, mutta jos ajatellaan elinkaarta.)
Palvelut / yhteydet:Ruokakauppaan n. 1 km, ala-aste n. 1 km, Urjalan uusi yhtenäiskoulu Väinö Linna lukio n. 6 km, päiväkoti n. 6km.
Hintapyyntö:295.000 €
Muuta:Kiinteistövero 2018 / 829,48 €. Kohteeseen on tehty kuntotarkastus.