Edellinen
Notkokatu12-1
Seuraava

Notkokatu 12, 30100 Forssa

Ison perheen unelma aivan Linikkalanlammin kupeessa. Tilaa on 179/207 m², neljä makuuhuonetta, olohuone, iso takkahuone ja paljon muuta. Alkuperäinen osa rakennettu 1980 ja laajennus 2007. Tontti helppohoitoinen, 815 m². Uimaan pääset nyt todellakin vain tien yli menemällä ja sporttailemaan kotiovelta. Lyhyt matka kauppaan ja keskustaan. Haukutkin on huomioitu, sillä valmis tarha odottaa heitäkin.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Notkokatu 12, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Lamminranta, asemakaava-alue, sitova tonttijako, AO.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo 179/207 m², jossa neljä makuuhuonetta, olohuone, jättitakkahuone, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, pukuhuone, wc ja purettu wc, vaatehuone, pukeutumishuone ja hoh hoh. Saman katon alla vielä varasto, öljysäiliölle oma huone, tekninen tila ja autotalli.
Kiinteistötunnus:61-3-331-20.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 100.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Oma 815 m²:n helppohoitoinen tasamaan tontti.
Ranta / järvi:Aivan vieressä Lamminranta.
Olohuone:Olohuone 21,5 m² jossa muovimatto, maalatut/tapetoidut seinät ja levykatto. Toisena olohuoneena voidaan pitää 29,3 m² takkahuonetta joka on uudella puolella mutta tähän yhdistettävissä. Siellä laminaattilattia, tapetti ja paneelikatto.
Makuuhuoneet:Yhteensä 4 makuuhuonetta. Makuuhuoneista kolme on vanhalla puolella ja näissä muovimatto, tapettia/maalia ja levykatto. 13,8 m² päämakuuhuone on uudella puolella ja siellä laminaattilattia, tapettia ja paneelikatto. Tämän yhteydessä liukuovin erotettu pukeutumishuone.
Keittiö:Muovimatto, maalatut seinät ja levykatto. Korkea jääkaappi, pieni pakastekaappi ja astianpesukone.
Saunaosasto:Saunaosasto pukuhuoneineen uusittu kokonaisuudessaan 2012 jolloin vesieristetty ja laatoitettu, saunan puoli paneloitu. Puulämmitteinen kiuas.
Pesu / wc-tilat: 2007 rakennetussa lisäsosassa uusi vessa, laatoitettu ja vesieristetty. Koko uuden puolen lattian alalla vesikiertoinen lattialämmitys. Vanhan puolen wc on purettu ja odottaa vesieristystä ja laatoitusta.
Kodinhoitohuone:8,3 m² kodinhoitohuone uudella puolella. Laattalattia, seinät laattaa ja lasikuitutapettia, paneelikatto.
Säilytystilat:Pukeutumishuone, vaatehuone ja erillinen ulkovarasto.
Eteistilat:Rakennettu uusi 4,5 m² tuulikaappi.
Muut tilat:Lasikuituisella öljysäiliöllä on oma huone, tekninen tila ( kattilahuone ) + 15,6 m² autotalli.
Asunnon kunto:Saunaosasto ja laajennusosa kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa, vanhaa puolta voipi vähän päivitellä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Muita maksuja:Kiinteistövero n 350€/v 2016.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri. Käyttövesiputket uusittu 2006 kuten myös salaojitus.
Rakennettu:1979-1980.
Muut rakennettu:Taloon tehty 68m² laajennus vuonna 2007.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lauta verhous. Loiva harjakatto peltikatteella. Syksyllä 2016 tarkastettu katon eristeet ja kosteudet sekä puhallettu lisäeristeeksi selluvillaa.
Lämmitys / tulisijat:Öljykeskuslämmitys vesikiertoisilla pattereilla. Laajennusosassa kokonaan vesikiertoinen lattialämmitys. Takkahuoneessa varaava vuolukivitakka. Öljyä kulunut nyt n 2000-2500 l/v.
Energialuokka:Energiatodistusta ei ole käytettävissä.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto. Tehty 2007 laajennuksen yhteydessä.
Suoritetut korjaukset:2006 käyttövesiputket uusittu, samaten salaojat, 2007 tehty laajennusosa ja uusi tuulikaappi, 2012 uusittu saunaosasto ja peltikatto vaihdettu n 20 vuotta sitten jolloin lisätty puhallusvillaa katolle.
Hintapyyntö:199.000 €