Edellinen
Ojajarventie121-2
Seuraava

Ojajärventie 121, 31250 Teuro, Tammela

Heppaperheelle loistava mahdollisuus oman sympaattisen 1.9420 ha tilan hankintaan. Mansardikattoisessa, n 100 m², 1920- luvulla rakennetussa hirsirunkoisessa talossa on jäljellä vanhaa tunnelmaa ja kuitenkin se on päivitetty nykyajan vaatimuksia vastaavaksi. Talossa olohuoneen lisäksi kaksi makuuhuonetta, keittiö, eteinen ja lasikuisti. Koko suuri vintti rakentamatonta tilaa. Erittäin hyväkuntosessa tallissa neljä karsinapaikkaa sekä varustehuone, ulkona valmiit laitumet ja ratsastuskenttä. Lisäksi ulkosauna ja muita rakennuksia.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ojajärventie 121, 31250 Teuro, Tammela
Alue / kaavoitus:Asemakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala: Mansardikattoinen okt, n 100m². Olohuone, kaksi makkaria, iso keittiö, eteinen, lasikuisti, 2 x wc, kylppäri. Yläkerta kokonaan rakentamaton.
Kiinteistötunnus:834-418-1-52.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 200.000€ edestä. Kohde myydään lainoittamattomana.
Muut rakennukset:Tallirakennus, jossa karsinat neljälle hevoselle ja varustehuone. Tehty uudelleen n 5 vuotta sitten ja täyttää EU-vaatimukset.
Tontin kuvaus / koko:Hevostila 1,9420 ha. Pihalla ratasastuskenttä ja valmiit laitumet hevosille.
Olohuone:Olohuoneessa kauniisti paljastettu alkuperäistä hirsipintaa joka raikastettu valkoisella maalilla. Lattiassa ihan oikeat muhkuraiset lankkulattiat, missä näkyy vuosien askelten jäljet. Vanha takka nököttää nurkassa, sekin vaaleaksi päivitetty.
Makuuhuoneet:Molemmissa makkareissa lattiat nostettu ylös ja nyt pinnoitteena laminaatti. Seinissä maali/ tapetti. Molemmissa makkareissa myös pönttöuunit.
Keittiö:Keittiön nurkkaa hallitsee vanha leivinuuni ja muuten päivitetty vastaamaan nykyaikaa. Kodinkoneina jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen taso ja uuni, liesituuletin ja astianpesukone.
Saunaosasto:Vanha, tunnelmallinen sauna ulkona. Vaatii kuitenkin vähän timpurin apua. Saunan porstuassa romanttinen paikka kesävieraalle.
Peseytymistilat:Uusittu kokonaan, laatoitettu ja lattialämmitys laattojen alla. Todella iso tila, johon mahdollisuus vaikka tehdä sisäsauna. Täällä myös yksi vessa.
Pesu / wc-tilat:Toinen vessa eteisessä.
Kodinhoitohuone:Pesuhuonetta käytetty nyt kodinhoitohuoneena ja siellä on pesukoneen liitäntä.
Eteistilat:Avara eteinen jossa runsaasti kaappeja. Koko täyskorkea yläkerta auki, joten jos et tarvitse asuintiloiksi, ainakin varastoa riittää. Kaunis lasitettu kuisti.
Asunnon kunto:Paljon korjattu ja alitettu, paljon myös tehtävää.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kunna vesi ja jätevesi. ( Pohjois-Tammelan vesiosuuskunta )
Rakennettu:1920 luvulla.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, tiilikatto. Katto tulee uusia.
Muiden materiaalit:Puu ja tiili
Lämmitys / tulisijat:Kaksi pönttöuunia, leivinuuni ja takka sekä sähköpattereita. Toisen makuuhuoneen uuni savuttaa, joten se pitää tarkastaa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Keittiön liestituuletin kuitenkin ulos.
Suoritetut korjaukset:Talli tehty kokonaan uudelleen.
Tulevat korjaukset:Kohteeseen on tehty kuntokartoitus, jossa havaittiin alapohjarakenteissa pehmentymää monin paikoin. Lattia- ja alapohjarakenteet on kuntotutkittava ja korjattava tarvittavilta osin. Myös talon tiilikatto pitää uusia, samaten ulkosauna on korjauksen tarpeessa. Näistä vioista johtuen on talon hintaa alennettu 30.000 €.
Hintapyyntö:149.000 €
Ajo-ohje:Teuron kylältä Ojajärventietä 1,2 km ja kohde oikealla puolella.