Edellinen
Seuraava

Ojalantie 10, 30100 Forssa

Kauniilla, suojaisalla 952 m²:n puutarhatontilla 1953 rakennettu rintamamiestyyppinen paljon remontoitu talo, jossa tilat kolmessa kerroksessa. Asuinkerroksessa olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen ja veranta. Yläkerrassa makuuhuone, wc ja aula. Kellarikerroksessa sauna, pesuhuone ja paljon varastotilaa. Pinta-alaa talosta löytyy 87 m² / 120 m² + kellari. Taloa on rakkaudella hoidettu ja paljon remontoitu. Käyttövedet, sähköt ja melkein kaikki muukin on uusittu. Hyvä kohde, hienossa kunnossa ja hyvällä alueella.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ojalantie 10, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Asemakaava-alueella Ojalanmäessä.
Tyyppi / pinta-ala:Rintamamiestyyppinen talo, jossa tilat kolmessa kerroksessa. Asuinkerroksessa olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen ja veranta. Yläkerrassa on makuuhuone, wc ja aula. Kellarikerroksessa on sauna, pesuhuone ja paljon varastotilaa. 87 m² / 120 m² + kellari.
Kiinteistötunnus:61-2-340-33.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä haettu valmiiksi yhteensä 65.500 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Kaunis 952 m²:n suojainen puutarhatontti, jossa istutuksia ja kasvimaa. Vehreä, suojaisa piha-alue. Loiva rinnetontti on istutuksin upeasti koristeltu.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa laminaattia, seinät tapetoidut ja kattomateriaalina mdf-levy. Lisäksi varaava takka.
Makuuhuoneet:Alakerran makuuhuoneessa on laminaatti lattiassa, seinissä tapettia ja katossa mdf-levy. Ko. makuuhuoneessa on pystyuuni. Lisäksi Kirenan-kaappi. Yläkerran makuuhuoneessa on muovimattolattiassa, seinissä on maalattua levyä ja katossa mdf-levy.
Keittiö:Keittiön lattiassa on muovimatto, seinissä on tapettia ja MDF-levykatto. Kodinkoneina on jääkaappipakastin, sähköliesi keraamisella tasolla, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja uuni. Keittiökaappien ovet on koivua. Apteekkikaappi.
Ruokailutila:Ruokailutila on keittiön yhteydessä ja pintamateriaalit ovat samat kuin keittiössäkin.
Saunaosasto:Alakerrassa olevassa saunassa on lattiassa laatta, seinissä ja katossa on paneelia. Puilla lämpiävä kiuas.
Peseytymistilat:Pesutilojen lattiassa on laatta ja seinissä kaakelia. Lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Asuinkerroksen wc:ssä laattalattiat ja seinät kaakeloitu. Yläkerrassa erillinen wc, jossa laattalattia, seinissä kaakelia ja Haltex-levykatto.
Kodinhoitohuone:Kellarikerroksessa hytvät tilat pyykipesulle ja kuivatukselle.
Säilytystilat:Asuinkerroksen makuuhuoneessa Kirenan-kaappi, yläkerrassa reilusti säilytystilaa ja kellarikerroksessa kaksi erillistä varastotilaa.
Eteistilat:Tilava, kaunis lasikuisti.
Asunnon kunto:Asuntoa on remontoitu lähes koko ajan ja lisäksi pidetty erittäin hyvää huolta ja siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:3-vaihe sähkö. Viiden vuoden keskiarvo 1200 €/vuosi.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy viemäri ja vesiliittymä. Lisäksi oma kaivo, jossa hyvä ja riittävä vesi.
Rakennettu:1953.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Olohuoneessa on varaavatakka. Makuuhuoneessa on pystyuuni. Alakerrassa on puilla lämpiävä kiuas. Lisäksi ilmalämpöpumppu keittiössä ja muualla rakennuksessa sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset:Vuosien 1999-2003: ulkovuori 1999, ikkunat 1990, viemärin pystyputket ja käyttövesiputket 2003, keittiö 2003, sähköt 2003, makuuhuoneen ja olohuoneen pinnat 2014, veranta 2009, saunatilat 1999, kellari 2003-04, yläkerran wc 2010, yläkerran pinnat ja maalaus 2000.
Hintapyyntö:157.000 €
Muuta:Kasvihuone ja valugrilli. Kiinteistövero 140,00 €.