Edellinen
P1350994
Seuraava

Paanarinteentie 7, 31640 Humppila

Omalla 1515 m²:n puutarhatontilla kotoisa ja paljon remontoitu vuonna 1946 rakennettu omakotitalo. Alakerrassa tupakeittiö, olohuone, wc. Yläkerrassa makuutilat, pesuhuone ja sauna. Talon ulkomitat 7 x 9 m. Ulkosaunarakennus, jossa sauna, verstashuone ja varastotila. Vaja ja maakellari. Noin kilometrin matkan päässä Humppilan keskustasta.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Paanarinteentie 7, 31640 Humppila
Alue / kaavoitus:Koiviston asuinalue, kilometrin päässä keskustasta, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:1946 rakennettu talo, jonka alakerrassa tupakeittiö, olohuone, wc ja sisäeteinen. Yläkerrassa makuuhuone, pesuhuone, sauna sekä aulatila. Lisäksi ulkoeteinen. Talon ulkomitat noin 7 x 9 m.
Kiinteistötunnus:103-403-2-186.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 150.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamttomana ja rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pihapiirissä saunarakennus, vaja ja maakellari. Talousrakennuksessa pukuhuone, sauna, verstashuone ja varastotilaa. Pihasaunaa remontoitu vuonna 2007, jolloin uusittu kiuas, lattia paikattu ja pinnoitettu läpinäkyvällä epoxilla ja seinät paneloitu. Pukuhuoneen lattia korjattu ja maalattu. Samoin piippu korjattu, pellitetty ja hatutettu. 2012 talonpuoleinen pääty uusittu ja ulkovuori maalattu.
Kerros / hissi:2/2
Tontin kuvaus / koko:Sievä, hyvin hoidettu nurmikkoinen piha-alue, jota ympäröi pensasaita. Istutuksina pensaita, omenapuu ja päärynäpuu.
Piha:Päärynät, omput ja luumut voit popsia oman pihan puista. Lisäksi marjapensaita ja raparperia.
Olohuone:Laminaattilattia, pystyuunin edusta laatoitettu. Seinät levyä ja katto Haltex-levyä. Lämpöä antaa pönttöuuni.
Makuuhuoneet:Yläkerran makuuhuoneessa muovimatto lattiassa, seinissä tapetti ja maalattu levykatto. Osittain lämpöeristetty uudelleen.
Keittiö:Tupakeittiö, jossa laminaattilattia ja puuhellan edusta laattaa. Seinissä valkoiseksi maalattu puolipaneeli ja levy, valkoiseksi maalattu paneelikatto. Jääkaappipakastin, liesi, astianpesukone ja puuhella.
Saunaosasto:Yläkerrassa olevassa saunassa laattalattia, seinissä ja katossa paneelia. Lauteitten alla 220 litran lämminvesivaraaja, joka on hankittu 2009. Sähköllä lämpiävä kiuas. Saunaa ei ole paljon käytetty koska pihassa oleva ulkosauna antaa makoisat löylyt. Myös ulkosaunaan tulee kunnan vesi.
Peseytymistilat:Laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakeli ja paneelikatto. Pesukoneliitäntä ja suihku.
Pesu / wc-tilat:Alakerrassa erillinen wc, jossa laattalattia, seinissä sormipaneeli ja katto paneloitu. Lattiakaivo ja lattia vesieristetty, kuten myös sisäeteinen. Lisäksi käsisuihku.
Säilytystilat:Tupakeittiössä komero, 2 vaatekaappia ja siivouskaappi. Yläkerran makuuhuoneessa 3 komeroa. Myöskin ulkorakennuksissa on säilytystilaa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Humppilan kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1946 jonka jälkeen paljon remontoitu.
Rakennusaine / katto:Puurunko, jossa minerit -levy ulkopuolella. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Puu sekä sähkö. Keittiössä puuhella ja olohuoneessa pystyuuni. Lisäksi 2013 uusittu Toshiba-ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Asuinrakennuksen ikkunat 2000-2002, katto 2005, käyttövesiputket (komposiitti) ja vesivaraaja 2009. Sisätilojen pinnat 2004-2011, olohuone 2006, sisäeteinen ja wc 2007-2009, keittiökaapit maalattu 2011. Ulko-ovi uusittu 2013. Saunarakennus maalattu ja talon puoleinen pääty uusittu 2012.
Palvelut / yhteydet:Humppilan keskustaan n. 1 km, jossa kauppa, posti, pankki ja rautatieasema. Humppilan Lasitehtaalta n. 2 km päästä pääsee linja-auton matkaan. Lähin uimapaikka on Koivistonlammilla, minne matkaa on kilometrin verran.
Hintapyyntö:79.900 €