Edellinen
Paloniitynie 93-1
Seuraava

Paloniityntie 93, 30100 Forssa

Kaava-alueen ulkopuolella, reilun hehtaarin tontilla, 2014 valmistunut maalämpötalo, jossa 2-3 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, eteisaula, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc ja tekninen tila, 128/150 m², lisäksi suuri terassi. Yläkertaan saa helposti   50 m² normaalikorkuista lisätilaa, koska sähkön, veden ja lämmön linjaukset on viety valmiiksi ylös. Talon edustalla on reilut 16 metriä leveä terassi, päädyssä toinen ja siellä ruokailutila ja kylpytynnyri. Pisteenä I:n-päälle on noin 80 m²:n autotallirakennus, jossa vaaleat keittiökaapistot, jääkaappi, liesi, liesituuletin, kaatoallas, vesihana, mikro ja tilava wc. Tämä sopii vaikka juhlien pitoon ja vieraat saa ulos 3 metriä leveistä nosto-ovista. Asutaan maalaismaisemissa, mutta silti Mäkilammille ja kouluun vain 2 km ja keskustaan 5 km. Kohteessa ei pidetä yleisesittelyjä, joten ota yhteyttä ja sovitaan aika. Tervetuloa tutustumaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Paloniitynti 93, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Vieremän kaupunginosassa, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa 2/3 makuuhuonetta (tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta on yhdistetty ja yksi erillinen), keittiö, olohuone, eteisaula (15,5 m²), kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc ja tekninen tila, 128/150 m², lisäksi suuri terassi. Yläkerta on rakentamatonta tilaa, mutta sinne saa helposti lisää huoneita, koska sähkön, veden ja lämmön linjaukset on viety valmiiksi ylös. Ylös saan noin 50 m² normaalikorkuista lisätilaa.
Kiinteistötunnus:61-414-3-36
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 250.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotallirakennus, noin 80 m², jossa keittiövarustus ja wc sekä 3 metriä leveät nosto-ovet. Lämpiää maalämmöllä. Erillinen puuvaja.
Tontin kuvaus / koko:1.0300 hehtaaria. (61-414-3-18-M605, rajapyykein erotettu lohko). Peltojen ympäröimälle tontille on istutettu puita ja pensaita, jotka eivät vielä ole kovin suuria. Osa tontista on peltomaata.
Ranta / järvi:Mäkilammin uimarantaan matkaa noin 2 km.
Parveke / terassi:Talon edustalla on reilut 16 metriä leveä terassi ja päädyssä ruokailulle ja kylpytynnyrille sopiva terassi. Täältä pääsee myös tassujaan likaamatta autotalliin ja varastotiloihin.
Olohuone:Läpi talon ulottuvan olohuoneen molemmissa päissä on erkkerit, joten valo suorastaan tulvii taloon. Keskellä kaikkea on lämpöä luovuttamassa ja tunnelmaa tuomassa varaava takka. Olohuoneessa on parkettilattiat ja seinät tapetoidut.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta on yhdistetty ja kolmas toimii aikuisten makuuhuoneena. Materiaalit samat kuin olohuoneessa. Yläkertaan saa lisää makuuhuoneita.
Keittiö:Olohuoneeseen avautuvassa keittiössä on laattalattia, vaaleat keittiökaapistot, Mielen kodinkoneet, uuni, keraaminen liesitaso, huuva, jääkaappi, pakastin ja astianpesukone.
Ruokailutila:Valoisa tila erkkerissä, olohuoneen ja keittiön välimastossa.
Muut huoneet:Pitääkö tähän kohtaan nyt hehkuttaa tuota noin 80 m²:n lämmintä autotallia, jossa vaaleat keittiökaapistot, jääkaappi, liesi, liesituuletin, kaatoaltaat, vesihana, mikro ja tilava wc, niin että sopii vaikka juhlien pitoon.
Saunaosasto:Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloidut, sähkölämmitteinen tolppakiuas.
Peseytymistilat:Pesutilan lattia myös laatoitettu, seinissä kaakelit ja katossa paneelit. Pesutilojen yhteydessä toinen wc.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Lisäksi peili- ja allaskaapit.
Kodinhoitohuone:Laattalattia ja paljon kaapistoja sekä pöytätasoa. Pesukoneliitäntä ja käynti ulos.
Säilytystilat:Aikuisten makuuhuoneessa, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa paljon kaapistoja. Yläkerrassa säilytystilaa ja vielä erillinen varasto.
Eteistilat:Hulpakka 15,5 m²:n eteisaula, eli sisään tultaessa ei ahdista.
Asunnon kunto:Erinomainen.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkön kulutus noin 12 -13.000 kWh vuodessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 600 € vuodessa. Tiemaksu noin 137 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Vesi kaupungin verkosta ja jätevesille oma pienoispuhdistamo.
Rakennettu:2014
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella. Neljälasiset ikkunat.
Muiden materiaalit:Autotalli samoin.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö vesikeskuslämmityksenä / lattialämpö. Varaava takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto.
Hintapyyntö:330.000 €
Muuta:Keskuspölynimuri.