Edellinen
Seuraava

Pispansaarenkatu 42, 30420 Forssa

Kuka taas hakikaan isoa taloa? Nyt on sellainen. Tämä ihana kokonaisuus soveltuu moneen käyttöön ja nyt huoneet ei lopu kesken. Asuinkerroksessa on makuuhuoneita neljä, olohuone, keittiö, ruokailuhuone, vessat ja vaatehuone. Yläkerrassa vuokrakäyttöön erotettavissa olevat yksiö ja kaksio omilla kylpyhuoneillaan ja keittiöillään sekä alakerrassa saunatilat sekä sitten harraste- ja askartelutilaa vaikka naapureille jakaa. Niin ja kahdelle autolle talli. Remontit ja laatoitukset on tehty ammattimiehen toimesta ja jotta hehkuttaminen ei vaan jäisi kesken, niin taloon on asennettu maalämpö 2013 ja käyttövesijärjestelmä uusittu 2012. Yhteensä huoneita siis yhdeksän, keittiöitä kolme, vessoja neljä ja yläkerran vessoissa on lisäksi suihkut. 312 m²/519 m². 1956 rakennetun talon korkean osan runko on tehty puretun Aleksanterin kansakoulun hirsistä ja matalampi osa on puurunkoinen. Kaunis puutarhatontti 1591 m² sijaitsee Pispanmäen rauhallisella asuntoalueella josta lyhyt matka kouluihin ja kauppaan. En vaan osaa kertoa tästä kaikkea, joten tulkaahan katsomaan. Voit myös tässä kohteessa rahoittaa asumisesi vuokraamalla kaksi yläkerran asuntoa jos niille omaa käyttöä ei ole.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pispansaarenkatu 42, 30420 Forssa
Alue / kaavoitus:Pispanmäen asuntoalueella, asemakaava alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdeksän huoneen kokonaisuus, mikä jaottuu seuraavasti: Asuinkerroksessa makuuhuoneita 4, olohuone, keittiö, ruokailuhuone, vaatehuone ja vessa. Yläkerrassa n. 60m² kaksio ja n. 40m² yksiö joissa kummassakin omat keittiöt ja wc/suihkut. Pystyy erottamaan esim. vuokrakäyttöön. 312 m²/519m². Koko talon alakerta saunaosastoa lukuun ottamatta eri kokoisina askartelu ja harrastetiloina. Kahden auton talli.
Kiinteistötunnus:61-14-286-2.
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 130.547 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kerros / hissi:Asunnot kahdessa kerroksessa jonka lisäksi koko talon kokoinen alakerta.
Tontin kuvaus / koko:1591 m²
Piha:Kaunis tasainen ja viihtyisä puutarhatontti jossa rehevät istutukset, nurmea ja puita. Naapurit ei ihan vieressä, on suoja-alueet.
Olohuone:Suuri olohuone, jossa laminaattilattiat ja tapetoidut seinät.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneita asuinkerroksessa 4, yhteensä 6.
Keittiö:Asuinkerroksen keittiö remontoitu 2012. Kodinkoneina jääkaappipakastin jääpalakoneella, pakastin, asianpesukone ja liesi + liesituuletin. Yläkerran kaksi keittiötä uusittu myös 2012.
Ruokailutila:Erillinen tilava ruokailuhuone.
Muut huoneet:Vaatehuone.
Saunaosasto:Kellarikerroksessa laatoitettu saunaosasto, jossa hetivalmis kiuas ja suihkutilat sekä pukuhuone.
Peseytymistilat:Yläkerran kummassakin asunnossa on vessojen yhteydessä omat suihkutilat ja nämäkin laatoitettu.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitotilaa on, samaten vaatehuoneita ja säilytystilaa.
Säilytystilat:Koko alakerta saunaosastoa lukuunottamatta on tilaa, mihin voit keksiä ihan mitä vaan. Mahtuu verstasta, varastoa, kuntosalia, auton tuunausta jne. Kahdelle autollekin on tallikin vielä tässä samassa yhteydessä.
Asunnon kunto:Todellakin huolella tehty remontit ja muutenkin talo pidetty hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Nopeasti.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan. Nyt ollut 528,60 €/v.
Sähkö:Kokonais sähkönkulutus lämmityksineen on alle 240 euroa kuukaudessa.
Muita maksuja:Asumiseen liittyvät kulut kokonaisuudessaan n. 380€/kk. Kiinteistövero 543,53 €/2017. Sis. kokonaiskuluihin.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1956.
Rakennusaine / katto:Korkean osan runko hirttä, pinnoitettu steni-leyillä. Matalamman liiketilan runko puuta ja sama pinnoite. Saumapeltikatto.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö asennettu 2013. Viilennykseen on ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Koko talo on useampaan kertaan jo remontoitu, mutta tärkeimpänä maalämmön asennus 2013 ja käyttövesiputkisto 2012 ja samalla remontoitu kaikki keittiöt ja pesutilat.
Tulevat korjaukset:Ei tiedossa olevia korjaustarpeita.
Palvelut / yhteydet:Puisto ja ala-aste lähellä, keskustaan 2 km, kauppaan 1,4 km.
Hintapyyntö:179.000€