Edellinen
P1040923
Seuraava

Pitkänsillankuja 45, 30100 Forssa (Tammela)

Nyt hihat heilumaan! Tarjolla keskeneräinen omakotitalo, kerrosala 114,5 m². Johdotukset ja lvi-putkitukset on tehty ja varaava takka käytössä. Väliseinät, katto- ja lattialevytykset tekemättä. Vuonna 2003 valmistunut 85 m²:n autotalli/leivintuparakennus toimii vaikka ”työmaaparakkina” toki voit käyttää runsaampaan kokkaukseenkin sillä se on rekisteröity elintarviketilaksi. Noin 4000 m²:n tontti rajoittuu isohkoon lähdepohjaiseen lampeen, johon käyttöoikeus ja pihasaunallekin rakennusoikeutta jäljellä. Tule ja tee tästä unelmiesi koti!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pitkänsillantie 45, 30100 Forssa (Tammela)
Alue / kaavoitus:Riihivalkama Tammela kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Keskeneräinen omakotitalo 114,5/102 m², pohjapiirustuksen mukaan olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, vaatehuone, 2 x wc, kodinhoitohuone, pesuhuone sekä sauna.
Kiinteistötunnus:834-433-1-120
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 200.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Kahden auton talli/leivintupa 80,5 m², rakennettu 2003. Varastorakennus, rakennettu 2008.
Kerros / hissi:Yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Noin 4000 m²:n määräala, tontilla puita, pensaita ym. istutuksia.
Ranta / järvi:Rajalla isohko lähdepohjainen lampi, johon käyttöoikeus. Sen lähettyville voi vaikka rakentaa pihasaunan.
Keittiö:Omakotitaloon löytyy tummasävyiset keittiönkalusteet varastosta. Leivintuvassa varaava leivinuuni, vaaleat kaapistot ja varusteluna liesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappi. Leivintuvan lattia ja seinät 1,2 m:n korkeuteen vesieristetty ja molemmissa huoneissa lattiakaivo. Tila on rekisteröity elintarviketilaksi.
Pesu / wc-tilat:Toisen wc:n kalusteet ja allas varastossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköliittymä on, autotalliin/leivintupaan tulee voimavirta.
Vesi / viemäri:Etelä Tammelan Vesihuolto Oy:n vesi. Imeytyskenttä ja umpisäiliö.
Rakennettu:Aloitettu rakentamaan 2003, sähköjohdot ja lvi-putket vedetty, väliseinät, katto- ja lattialevytykset puuttuvat. Rakennuslupa pitää uusia.
Rakennusaine / katto:Puu/lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Puu/lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suunnitelmissa sähkölämmitys (on johdotettu), varaava takka. Kodinhoitohuoneessa, saunassa ja pesuhuoneessa valmius lattialämmitykselle valmiina.
Ilmanvaihto:Koneellinen lämmöntalteenotolla.
Suoritetut korjaukset:Kaikki johdotukset sekä lvi-putkitukset tehty. Varaava takka on ollut käytössä. Ulkomaalaus kertaalleen.
Tulevat korjaukset:Katto- ja lattialevytykset, väliseinät (saunaosastoon on tehty), pintamateriaalit ja kalusteiden asennukset, listoitukset sekä ulkomaalaus toiseen kertaan.
Palvelut / yhteydet:Forssaan ja Tammelaan runsaat kymmenen kilometriä.
Hintapyyntö:138.500 €
Muuta:Puutavara väliseinille, samoin saunaosaston mosaiikkilaatta hankittuna.