Edellinen
Portaantie 620-1
Seuraava

Portaantie 620, 31340 Porras Tammela

Portaan kauniissa maisemissa, Saaren kylässä, Määrlammin läheisyydessä, kodikkaan kaunis, 1988 rakennettu talo, 4500 m²:n rehevällä, suojaisalla tontilla. Talossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, sauna, pesuhuone, wc, ja kodinhoitohuone 105/117 m². Lisäksi autotalli/varastorakennus ja pieni vierasaitta. Vesiosuuskunnan vesi, varaava takka + leivinuuni ja koko talo on päivitetty todella kauniiksi.  Nyt voi sanoa -heti muuttovalmis koti. Mikäli haluat vesistöjen lähelle, niin tässä oikea paikka. Täältä kun lähdet uimaan, on parin kilometrin säteellä Määrlammin-, Suujärven-, Saaren kansanpuiston,- Venesillan leirintäalueen- ja Kaukolan hiekkarannat valittavina. Voi tuohon vielä lisätä Kaukolan näkötorninkin, josta voi noita vesistöjä ihailla. Tilalla on venevalkamaoikeus Määrlammiin. Tässä tarjolla tasokas koti ja kesäasunto yhdessä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Portaantie 620, 31340 Porras Tammela.
Esittely:19.08.2017 klo 11.30 - 12.00, myös sopimuksen mukaan. Esittelee Niina Okkonen LKV, KiAT, puh. 050 447 7810. Soittaa saa 24/7. niina.okkonen@kiinteistokauppiaat.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Saaren kylässä, parhaissa Tammelan maisemissa ja haja-asuinalueella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva lämminhenkinen omakotitalo, jossa kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, sauna, pesuhuone, wc, ja kodinhoitohuone 105/117 m²
Kiinteistötunnus:834-434-1-258
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 150.102 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotalli/varastorakennus ja pieni vierasaitta.
Tontin kuvaus / koko:Suojaisa 4500 m²:n tontti, joka jakautuu kivasti etuosan toimiessa normaalina pihana istutuksineen ja takaosa on puistomainen, jonne voi sijoittaa vaikkapa lemmikit.
Ranta / järvi:Venevalkamaoikeus läheiseen Määrlammeen, jonne matkaa 200-300 m. Ihan kivenheiton päässä myös Kuivajärvi ja Pyhäjärvi. Kun lähdet uimaan, on parin kilometrin säteellä Määrlammin-, Suujärven-, Saaren kansanpuiston,- Venesillan leirintäalueen- ja Kaukolan hiekkarannat. Voi tuohon vielä lisätä Kaukolan näkötorninkin, josta voi noita vesistöjä ihailla. On mistä valita, eikä edes tähän lopu.
Parveke / terassi:Talon edustalla terassi. Takapihalle on myös tilaa tehdä isokin terassi ja sinne on jo ovikin valmiina.
Olohuone:Lattiassa laminaatti, seinissä ja katossa kuultomaalattu paneeli, yksi seinistä on maalattu valkoinen kiviseinä ja olohuoneessa on valkoinen varaava takka ja uloskäynti takapihalle.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa laminaatti lattiassa, seinät tapetoidut ja katot paneloidut.
Keittiö:Lattiassa laminaatti, osin maalattu kiviseinä ja kivilaatta välitilalaattana. Kodinkoneina liesi, puuhella ja huuva, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Liesituuletin puuttuu.
Saunaosasto:Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloidut, puulämmitteinen kiuas. Lattialämmitys.
Peseytymistilat:Lattiat laatoitettu, seinät kaakeloitu ja lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa myös laattalattiat ja seinät kaakeloidut.
Kodinhoitohuone:Laattalattia ja kodinhoitotilasta on uloskäynti.
Säilytystilat:Kaapistoja ja vaatehuone.
Asunnon kunto:Kodikas ja siisti.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Määrlammin vesiosuuskunnan vesiliittymä. Jätevesille kaksi sakokaivoa ja imeytys.
Rakennettu:1988.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu, varaava takka, puuhella ja sähköpatterit.
Energialuokka:Energiatodistusta ei ole vielä käytössä.
Suoritetut korjaukset:Saunan ja pesuhuoneen lattiat 2015 ja samalla uusittu lattialämpö. Samassa yhteydessä saunaa ja pesuhuonetta päivitetty. Keittiö saneerattu.
Tulevat korjaukset:Kodinhoitohuoneen ulko-oven ulkopuolinen laudoitus on syytä korjata.
Palvelut / yhteydet:Tammelan keskustaan 8 km. Kuvista voit katsoa, minkälaista tietä joudut kulkemaan.
Hintapyyntö:145.000 €
Ajo-ohje:Portaantieltä käännytään samasta kohdasta kuin Suvikuvantielle, vaikka osoite on Portaantie. Talo ja numero ei näy Portaantielle.