Edellinen
Seuraava

Rajatie 27, 32100 Ypäjä

Onko harrastus tai työnä hevoset – kaipaatko tilavaa taloa – tässä se on – muuta Ypäjälle. Vuonna 2010 rakennettu talo, jossa olohuone, avokeittiö, 5 huonetta, kodinhoitohuone, 2xwc, pesuhuone ja sauna. Yläkerta avointa rakentamatonta tilaa, jonne portaat viimeisestä huoneesta.  Asuinpinta-ala 172,5 m²/ 199 m² . Autotalli/autokatos rakennus, jossa rakenteilla sauna ja saunatupa, parvi, varasto, wc ja tekninen tila, 90 m². Autotallirakennuksen sisätilojen rakentaminen on kesken. Tontin pinta-ala 1900 m². Ihanteellinen sijainti viheralueen reunassa, päättyvän tien päässä kauniissa maalaismaisemassa.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA , TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Rajatie 27, 32100 Ypäjä.
Alue / kaavoitus:Kunnan asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, avokeittiö, 5 huonetta, kodinhoitohuone, 2xwc, vaatehuone, pesuhuone ja sauna. Yläkerta avointa rakentamatonta tilaa. Asuinpinta-ala 172,5 m²/199 m².
Kiinteistötunnus:981-406-8-156
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 400.000 euron edestä. Kolme panttikirjaa sähköisessä muodossa, joita voit käyttää jatkossa oman lainasi vakuutena. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotalli/autokatos rakennus, jossa rakenteilla sauna ja saunatupa, parvi, varasto, wc ja tekninen tila, 90 m². Sisätilojen rakentaminen on kesken. Tallissa automaatti nosto-ovi.
Kerros / hissi:Kaikki tilat yhdessä kerroksessa, sopii myös liikuntarajoitteiselle.
Tontin kuvaus / koko:Tontin pinta-ala 1900 m². Ihanteellinen sijainti viheralueen reunassa, päättyvän tien päässä.
Piha: Etupiha ja terassi etelä-länsi suuntaan.
Parveke / terassi:Pihan rakentaminen on kesken, mutta olohuoneesta on katettu terassi etelän suuntaan, joka jatkuu puuterassina aina autotallirakennukselle asti. Ympärillä rauhallinen maalaismaisema.
Olohuone:Lattiassa laminaatti, seinissä tapetit, vaalea katto ja etelänsuuntaiset ikkunat antavat valoa ja avaruutta. Tilavan olohuoneen peräseinällä on varaava takka.
Makuuhuoneet:Laminaatti lattiassa, seinät tapetoitu.
Keittiö:Paljon kaappitilaa, paljon työskentelytilaa, kivitasot, integroidut kodinkoneet. Liesi ja uuni erikseen liesisaarekkeessa. Induktioliesi, kaasuliesi ja liesikupu. Jääpakastinkaappi, teräskalusteet, suuri tiskipöytä, terästasot ja astianpesukone. Laattalattia.
Ruokailutila:Isoon olohuoneeseen mahtuu hulpakka ruokapöytä ja kaunis keittiö saarekkeineen avautuu myös olohuoneeseen.
Saunaosasto:Laatta lattiassa, seinät ja katto paneloitu, muotoilulauteet, sähkökäyttöinen kiuas, ikkuna ulos.
Peseytymistilat:Laatta lattiassa lattialämmöllä, seinät kaakeloidut. Kaksi suihkua ja käsienpesuallas. Lasiovet saunaan ja pesutilasta pois. Pesuhuoneesta pääsee vilpolaan ja ulos. Toisessa wc:ssä myös suihkukaappi.
Pesu / wc-tilat:Kaksi erillistä wc:tä, joista toisessa suihkukaappi. Laattalattiat lattialämmöllä, seinät kaakeloidut.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuone, josta suora yhteys ulos. Paljon kaappitilaa, laatikostoja ja tasoja. Silityslauta ym. valmiudet kaapistossa. Kodinhoitohuoneesta käynti ulos.
Säilytystilat:Vaatehuone, kodinhoitohuoneessa paljon kaapistoja. Yläkerta matalaa, avaraa, rakentamatonta tilaa, jonne portaat pohjoispäädyn viimeisestä huoneesta.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:On vapaa.
Muita maksuja:Sähkölaskua on kertynyt noin 50 € kuukaudessa ja vedestä noin 20 €. Kiinteistövero 1.086 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan verkossa ja laskutetaan oman käytön mukaan.
Rakennettu:2010
Muut rakennettu:2010
Rakennusaine / katto:Perustus antura + laatta perustus, puurunko, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella.
Muiden materiaalit:Puurunko, lautaverhous ja harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, olohuoneessa varaava takka, koko talossa lattialämmitys. Kaukolämpö perusmaksu 95,-/kk.
Energialuokka: Passiivitalo
Palvelut / yhteydet:Kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti, ala- ja yläaste lähellä. Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla.
Hintapyyntö:285.000 €
Muuta:Keskuspölynimuri, kaihtimet ikkunoissa, hälytinjärjestelmä, sähköiset palovaroittimet, DNA kaapeli-tv varaus . Harrastusmahdollisuudet: Ulkoilureittejä, kuntosali lähellä, urheiluhalli lähellä, jalkapallokenttä, Golfkenttä lähellä.