Edellinen
P1040955
Seuraava

Salkolantie 1044, 31470 Somerniemi

Täysin peruskorjattu, hirsinen -39 rakennettu MAATILAN PÄÄRAKENNUS kirkasvetisen ja kalaisan Salkolanjärven läheisyydessä, jonka rannalla venevalkamaoikeus. Tontti 0,6570 ha sekä lisäksi vajaan hehtaarin määräala. Talossa on n.165 m²: viisi huonetta, keittiö, sauna, kylpyhuone, wc, kodinhoito-, eteis- ja aulatilat, lisäksi terassi ja parveke sekä kellari. Remontti tehty vanhaa kunnioittaen, nykymääräysten mukaan. Pihapiirissä sauna/varastorakennus sekä navetta/talli ja vanha aitta. Pihapiirissä 2013 kaivettu lampi. Täällä on ihmisen hyvä asua, kannattaa tulla tutustumaan!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Salkolantie 1044, 31470 Somerniemi
Alue / kaavoitus:Yleiskaava
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo kahdessa kerroksessa n. 165 m²: kolme huonetta ja keittiö, sauna, pesuhuone, wc, kodinhoitotila, eteisaula. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, aula ja parveke.
Kiinteistötunnus:761-450-1-248 ja määräala kiinteistöstä 761-450-1-166
Kiinnitykset:Kiinteistöön 761-450-1-248 ei kohdistu rasituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. N. 1 ha:n määräala kiinteistöstä 761-450-1-166 tullaan vapauttamaan kantatilan panttikirjoista.
Muut rakennukset:Sauna/varastorakennus, navetta- ja tallirakennus sekä vanha aitta. Navetan tiiliosa n. 100 m² ja puuosa 40 m² lisäksi navetan ylisillä hyvää varastotilaa. Remontoimalla navetasta saat kotieläinten pitämiseen soveltuvat tilat.
Kerros / hissi:Kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:0,6570 ha:n tontilla marjapensaita ja hedelmäpuita sekä puustoa. Määräala vanhaa peltoa, joka nyt luonnontilassa.
Ranta / järvi:Pihapiirissä v. 2013 kaivettu lampi. Salkolanjärvi noin 500 metrin päässä ja siihen venevalkamaoikeus. Salkolanjärvi on kalaisa ja yksi etelä-suomen kirkasvetisimmistä järvistä.
Parveke / terassi:Talon edustalla pieni terassi, yläkerrassa parveke.
Olohuone:Isossa salissa alkuperäinen vanha lautalattia, joka maalattu samoin katossa, seinät tapetoidut. Pönttöuuni.
Makuuhuoneet:Alakerran makuuhuoneessa seinissä tapetti, katossa ja lattiassa alkuperäiset vanhat maalatut laudat. Yläkerran makuuhuoneissa uudet lautalattiat ja paneelikatot, seinät tapetoidut.
Keittiö:Iso valoisa keittiö, katossa leveästä käsinveistetystä puusta tehty katto, maalattu lautalattia. Varusteluna jää- ja pakastinkaappi, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja leivinuuni/puuhella.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä tai keittiön viereiseen huoneeseen voi sisustaa ruokahuoneen.
Saunaosasto:Sauna paneloitu, laattalattiat. Sähkökiuas, lattialämmitys.
Peseytymistilat:Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys.
Kodinhoitohuone:Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys, pyykinpesukone kuuluu kauppaan.
Säilytystilat:Eteisessä kaapisto, yläkerran vinttitilat.
Eteistilat:Eteisessä laattalattia, lattialämmitys.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Sähkö:Sähköliittymä on.
Vesi / viemäri:70 m syvä porakaivo, nykymääräykset täyttävä jätevesijärjestelmä: imeytyskenttä ja sakokaivo.
Rakennettu:1939, peruskorjattu vuosina 2010 - 2013.
Muut rakennettu:Saunarakennuksen ja navetan rakennusvuodet eivät tiedossa
Rakennusaine / katto:Hirsi/lautaverhouksella, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Navetta osin tiili osin puu, harjakatto peltikatteella, saunarakennus puurakenteinen, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kolme pönttöuunia sekä vanhanajan leivinuuni/puuhella, lisänä sähköpatterit.
Ilmanvaihto:Saunaosastolla koneellinen, muuten painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:2010-13 täysin peruskorjattu. Katto ja ulkovuori uusittu, ikkunat vaihdettu. Piippu tarkastettu, rapattu ja pellitetty. Porakaivo sekä jäte- sadevesijärjestelmä. Lattiat otettu ylös ja lisätty eristeet. Seinät levytetty ja tapetoitu/maalattu. Keittiö uudistettu kokonaan. Yläkertaan tehty kaksi makuuhuonetta. Sähköistys uusittu, samoin vesi- ja viemäriputket.
Palvelut / yhteydet:Forssaan ja Somerolle runsaat 20 km, Jonten kyläkauppaan n. 7 km, Oinasjärven ala-aste n. 10 km. Somerniemen kuuluisalle kesätorille n. 10 km. Ämyrin tanssilavalle n. 10 km. Hiidenlinnaan ja seikkailupuistoon vajaat 8 km. Helsinkiin tulee matkaa n. 100 km.
Hintapyyntö:243.000 €
Muuta:Somerniemellä on tosi aktiivinen kyläyhteisö. Venevalkaman 1100 m²:n alueellekin on kyläyhdistys rakentanut grillikatoksen ja pienen varaston.
Ajo-ohje:Forssasta tultaessa aja valtatie 2 Helsingin suuntaan runsaat 20 km, käänny oikealle Salkolantielle ja jatka 3.09 km. Käänny oikealle ja aja vielä runsaat 400 m, saavut perille.