Edellinen
siikinkatu1-2
Seuraava

Siikinkatu 1, 30100 Forssa

No niin, nyt voit asua maalaismiljöössä keskellä kaupunkia. Vuonna 1945 rakennettu hirsitalo vastaa loistavasti nykyajan asuinvaatimuksia. Talo ulkomitoin 11 m x 7,5 m, tilaa yht. n. 106 m², olohuone, ruokailutila, pikkuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone, eteinen, tuulikaappi ja wc, yläkerrassa kaksi huonetta, vaatehuone, wc ja kylmää säilytystilaa. Vesijohdot, viemäri, ikkunat ja paljon muuta uusittu. Tilavat, hyväkuntoiset ja mielenkiintoiset ulkorakennukset. 1940 rak. entinen sepänpaja, 9 x 7 m. Pajan ulkoverhous uusittu 2007-09, peltikatto maalattu ja asennettu päätypellit ja lumiesteet. Lisäksi toinen talousrakennus, jossa harjakatto ja katteena saumapeltikate. Rakennuksessa 3 puuvajaa, kaksi autotallia, sauna-kamari, pesuhuone ja sauna. Aidattu tontti on kooltaan 1633 m². Yleiselle uimarannalle 200 m. Tämä kannattaa katsastaa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Siikinkatu 1, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Kuuston asuntoalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Vuonna 1945 rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo, jonka asuinkerroksessa olohuone, ruokailutila, pikkuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone, eteinen, tuulikaappi ja wc. Yläkerrassa kaksi huonetta, vaatehuone, wc ja kylmää säilytystilaa. Lisäksi talouskellari. Ulkomitoin 11 m x 7,5 m, tilaa yht noin 106 m².
Kiinteistötunnus:61-406-2-22.
Kiinnitykset:Valmiiksi haettuna panttikirjoja 167.001 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:1940-luvulla rakennettu entinen sepänpaja. Ulkomitoin n. 9 m x 7 m. Tämän ulkoverhous uusittu vuosina 2007-09, peltikatto maalattu ja asennettu päätypellit ja lumiesteet. Lisäksi toinen talousrakennus, jossa harjakatto ja katteena saumapeltikate. Tässä rakennuksessa 3 puuvajaa, kaksi autotallia, saunakamari, pesuhuone ja sauna.
Tontin kuvaus / koko:Kaunis Siikinkadun ja Nummentien kulmauksessa sijaitseva puutarhatontti on kooltaan 1633 m². Tontilla on kasvimaa, omena- ja luumupuita, tyrninmarjapensaita, viiniköynnös, raparperia, maa-artisokkaa, kukkivia pensaita, syreeniaita, yasmin, norjan angervoita. Piha-alue on kokonaisuudessaan suojaisa ja aidattu.
Ranta / järvi:Kaukjärven yleiselle uimarannalle matkaa noin 200 metriä.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa on laminaatti, seinissä on hirret näkyvissä ja levykatto. Olohuoneessa on varaava vuolukivitakka, joka antaa lämpöä koko asuinkerrokseen.
Makuuhuoneet:Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa on varaava takka.
Keittiö:Keittiön lattiassa on muovimatto, seinissä puolipaneeli ja tapettia, katossa on paneelia. Kodinkoneina on puuhella, liesi keraamisella tasolla (2006), astianpesukone (2006), liesituuletin (2011) ja jääkaappi (2011). Keittiökaapit on uusittu vuonna 2003.
Ruokailutila:Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen, jonka lattiassa on laminaatti, seinissä on tapettia ja levykatto.
Saunaosasto:Asuinrakennuksessa olevassa saunassa on sähköllä lämpiävä kiuas (vm 2016). Lattiassa laattaa, seinät ja katto on paneelia. Lattialämmitys.
Peseytymistilat:Pesutilojen lattiassa laattaa, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Lattiassa on lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Alakerran pikkuhuoneen vieressä olevassa wc:n lattiassa on laatta, seinissä kaakelia ja katossa on paneelia. Lisäksi suihku, pesukoneliitäntä ja lämminvesivaraaja. Wc:n lattiassa on lattialämmitysvaraus. Wc on remontoitu 1999-03. Yläkerran wc:n lattiassa on laatta, seinissä kaakelia ja paneelikatto.
Säilytystilat:Asuinrakennuksen alakerrassa on komeroita ja kaappeja. Yläkerrassa on vaatehuone ja kylmäsäilytystilaa. Ulkorakennuksessa on runsaasti säilytystilaa.
Asunnon kunto:Muuttovalmis, hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:Vuonna 1945.
Muut rakennettu:1940-luvulla.
Rakennusaine / katto:Asuinrakennuksessa on hirsirunko, jossa lautaverhous. Harjakatto ja katteena pelti.
Muiden materiaalit:Muiden rakennuksien rakennusaineena on puu ja lautaverhous. Katot ovat harjakattoja ja katteina pelti.
Lämmitys / tulisijat:Olohuoneessa on varaava vuolukivitakka, keittiössä on puuhella ja yläkerran toisessa makuuhuoneessa on varaava tiilitakka. Lisäksi on sähköpattereita. Nykyiset omistajat ovat lämmittäneet pääasiallisesti puilla. Kokonais sähkönkulutus vuodessa on ollut noin 800 €.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset:Lattia on nostettu ylös ja remontoitu 1987, ikkunat uusittu 1999, käyttövesiputket ja viemärit uusittu sekä sähköt uusittu osittain ja katto maalattu vuonna 2002, sisätilat remontoitu 1999-2003. Ikkunapuitteet uusittu 2007.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 2,5 km.
Hintapyyntö:129.500 €
Muuta:Kiinteistövero on noin 200 €/vuosi. Omistajat ovat erittäin eläinrakkaita ja ovat asentaneet linnuille paljon asumista erilaisine linnunpönttöineen. Lisäksi siileillä on oma asuminen "Siilien Hilton". Tonttia ympäröi rima-aita, jossa on kaksi porttia. Toinen Siikinkaudn puolelle (pääportti) ja toinen ns. kävelyportti Nummentien suuntaan. Piha-alueella lisäksi suihkulähde ja ulkovalaistus, joka valaiseen hienosti hämärään aikaan.