Edellinen
Seuraava

Sirontie 156, 31260 Latovainio

Media kertoo, että miljoona ihmistä pääkaupunkiseudulta muuttaa maalle lähitulevaisuudessa – meille riittäisi yksi iso perhe. Tarjolla 1949 rakennettu ja 1994-2002 peruskorjattu tilava omakotitalo maaseudulla, jossa olohuone, kolme isoa makuuhuonetta, avokeittiö, kodinhoitotila, sauna ja kaksi erillistä wc:tä. Yhteensä tilaa noin 120 m²/135 m². Tässä talossa on kattolämmitys, osittain lattialämmitys, ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Peruskorjauksen yhteydessä on mm. uusittu sähköt ja käyttövesiputket. Nurmikkoisella, 8298 m²:n tontilla on navettarakennus, jossa runsaasti varastotilaa ja iso ylinen. Tällä reilunkokoisella tontilla on myös hiekkapohjainen uimakelpoinen lampi. Mahtavat harrastus- liikunta ja työskentely mahdollisuudet. Koiraharrastajalle tilat jo valmiina.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA -, NIIN NÄET TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Sirontie 156, 31620 Latovainio.
Alue / kaavoitus:Jokioinen, Latovainio, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Maatilan päärakennus, jossa tilat kolmessa kerroksessa. Asuinkerroksessa olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen ja veranta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc ja pesutilat. Kellarikerroksessa on sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone ja wc. 120 m² / 135m².
Kiinteistötunnus:169-403-1-325.
Kiinnitykset:Valmiiksi haettuna panttikirjoja 200.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattoman ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Vanha navettarakennus, jossa alakerrassa runsaasti säilytytilaa, osittain lämmitettävää tilaa. Yläkerrassa ylinen, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen.
Kerros / hissi:Tilat kolmessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Tilan pinta-ala on 0,8296 ha. Tila sijaitsee maaseudulla luonnon helmassa ja on loivasti nurmikkoista rinnettä, pihaosuus on tasainen. Vaikutelma on hyvin siisti ja pihan pintaa peittää kivituhka. Tontilla myös lähdepohjainen, uimakelpoinen lampi.
Ranta / järvi:Tontilla on lähdepohjainen uimakelpoinen lampi.
Piha:Hyvin hoidettu, kumpareikas, vanha perintein maatalon pihapiiri, jossa on hyvä harrastaa ja temmeltää. Aurinko paistaa esteettä kaiken päivää (silloin kun paistaa) ja mesä suojaa pohjoisen tuulilta. Uimalampi antaa mökkitunnelmaa ja rantaan voi laittaa vaikkapa toisen saunan.
Parveke / terassi:Sisääntulon yhteydessä reilunkokoinen terassi.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa on laminaattia, seinät on tapetoidut ja valkoiseksi maalattu paneelikatto. Ikkunoita on kahteen suuntaan ja olohuone on tosi valoisa. Lämpöä ja tunnelmaa antaa valkoinen sievä takka.
Makuuhuoneet:Kolme tilavaa makuuhuonetta, yksi asuinkerroksessa ja kaksi yläkerrassa. Makuuhuoneissa on laminaatti lattioissa ja seinissä tapetit. Alakerran makuuhuoneessa on paneelikatto ja muissa levykatot.
Keittiö:Iso keittiö, jossa laminaattilattia, seinät pääosin kaakeloitu ja katto paneloitu. Kodinkoneina jääkaappipakastin, liesi keraamisella tasolla, liesituuletin ja astianpesukone. Kauniit ja toimivat kaapistot. Keittiöhanat uusittu 2014.
Saunaosasto:Saunassa on laattalattia, seinissä ja katossa paneelia ja sähkölämmitteinen Harvian kiuas.
Peseytymistilat:Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, wc ja käsienpesuallas. Seinissä on kaakelit ja lattiassa laattaa. Kellarikerroksessa on pesuhuone, jossa laattalattia lattialämmityksellä, seinät kaakeloidut ja katto valkoiseksi maalattua paneelia.
Pesu / wc-tilat:Yläkerran wc/pesutilassa on laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Alakerran wc:ssä laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuone pesutilojen jatkeena. Laattalattia lattialämmityksellä.
Säilytystilat:Yläkerrassa on vaatehuone ja kaapistoja. Lisäksi ulkorakennuksessa runsaasti varastotilaa.
Asunnon kunto:Hyvä
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi. Raskaat jätevedet umpisäiliöön ja harmaat jätevedet kaivon kautta putkella pellon ojaan.
Rakennettu:Rakennettu vuonna 1949 ja peruskorjattu 1994-2002.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Navetassa valettu lattia, osa hirsirunkoista ja osa puurunko, lautaverhous. Ylisille ajetaan suoraan Sirontieltä.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu ja varaavatakka. Kattolämmitys sähköllä ja keittiössä lattialämmitys. Yläkerrassa sähköpatterit, kellarikerroksessa pesutiloissa ja kodinhoitohuoneessa lattialämmitys.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset:Asuinrakennus on peruskorjattu 1994-2002, jolloin sähköt ja vesijohdot uusittu. Samalla tehtiin alakertaan sauna, kodinhoitohuone ja pesutilat. Seiniin lisättiin myös lämpöeristys ja paneloitiin.
Palvelut / yhteydet:Kuuman kouluun matkaa n. 2,5 km. Lähin kauppa n. 11 km. Forssan keskustaan noin 15 km.
Hintapyyntö:119.000 €.
Muuta:Forssan keskustaan noin 15 km.
Ajo-ohje:Forssan Autokeitaan risteyksestä kakkostietä Porin suuntaan noin 8 km, sitten oikealle Kuumantietä noin 3 km ja vasemmalle Sirontietä noin 2 km.