Edellinen
Seuraava

Somerontie 377, 31610 Vaulammi.

Kauniiden peltomaisemien ympäröimä, vuonna 1956 rakennettu talo sai reilun lisän 2006, kun uusi puoli pesutiloineen rakennettiin. Nyt pinta-alaa ulkomittojen mukaan noin 120 m². Samassa yhteydessä on tehty laaja peruskorjaus, jolloin on uusittu mm. putket, katto, ovet ja ikkunat. 2016 on koko vanhanpuolen lattia perusteellisesti uusittu. Tontti on kooltaan 8445 m², joten tilaa löytyy viherpeukalollekin toteuttaa unelmansa. Osa tontista on peltoa. Kokonaisuuteen kuuluu myös noin 50 m² talousrakennus, jossa on mukavasti varastotilaa ja vanha sauna, josta kunnostamalla voisi vielä saada käyttökelpoisen mikäli haaveissa siintää vanhassa pihasaunassa saunominen. Talosta löytyy hyväkuntoinen sauna, joten pihasaunan voi halutessaan ottaa myös muuhun käyttöön. Ruuanlaittajalle ja leipojalle talosta löytyy puuliesi ja leivinuuni.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Somerontie 377, 31610 Vaulammi.
Esittely:22.04.2019 klo 12.00-12.30 Myös sopimuksen mukaan. Esittelee Tuula Tykki LKV, KiAT, puh. 0400 623 572. Soittaa saa 24/7. tuula.tykki@kiinteistokauppiaat.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Jokioisten kunnassa, Vaulammilla, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Tyyppi / pinta-ala: Yhdessä tasossa oleva talo, ulkomitoin n. 120 m², jossa keittiö, olohuone, kamari, makuuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, wc ja sisäeteinen. Pieni talouskellari. Yläkerrassa huone ja avointa tilaa. Lisäksi lämmin varasto.
Kiinteistötunnus:169-410-1-232.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 150.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Vuonna 1957 rakennettu, kooltaan n. 50 m²:n talousrakennus, jossa tällä hetkellä vanha sauna ja varastotilaa sekä erillinen puuliiteri.
Tontin kuvaus / koko:Peltojen kupeessa 8445 neliön tontti. Tontti on melko tasainen, nurmea ja istutuksin koristeltu puutarhatontti. Osa tontista on peltoa.
Olohuone:Olohuoneessa on puulattia, seinissä tapettia ja paneelikatto. Lisäksi pystyuuni.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa lautalattiat, seinissä tapettia ja paneelikatot. Toisessa makuuhuoneessa pystyuuni ja toisessa runsaasti kaappeja. Yläkerran huone vielä hiukan vaiheessa.
Keittiö:Keittiössä lautalattia, seinissä tapettia ja paneelikatto. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla, jenkkikaappi, puuhella, leivinuuni, liesituuletin ja astianpesukone
Saunaosasto:Saunassa laattalattia lattialämmityksellä. Seinissä ja katossa paneelia. Puilla lämpiävä kiuas.
Peseytymistilat:Peseytymistiloissa laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Suihku.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuoneessa lattia laatoitettu ja alla lämmitys.
Säilytystilat:Terassilta on käynti lämpimään varastoon. Lisäksi yläkerrassa on paljon säilytystilaa.
Eteistilat:Tilava ulkoeteinen.
Asunnon kunto:Koko kiinteistöstä on pidetty huolta.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:3-vaihesähkö ja voimavirta.
Vesi / viemäri:Jokioisten kunnan vesi. Lisäksi oma vesikaivo. Kunnan hyväksymät jätekaivot.
Rakennettu:Asuinrakennus on rakennettu alun perin 1956 ja laajennettu ja peruskorjattu 2005-6.
Muut rakennettu:Talousrakennus on rakennettu 1957.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella (Rannilan Tiilikainen). Vanhassa osassa on rossipohja. Uusi osa on valettu laatalle.
Lämmitys / tulisijat:Keittiössä leivinuuni/puuhella-yhdistelmä, olohuoneessa ja toisessa makuuhuoneessa on pystyuunit. Lisäksi sähköpattereita.
Energialuokka:Energiatodistus tulossa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Laajennus ja peruskorjaus on tehty 2005-6. Ikkunat ja ovet on uusittu 2008-9. Asuinrakennus maalattiin kesällä 2014, sokkeli maalattu 2015. Uusi peltikate asennettu 2007 ja vanhan puolen lattia, eli noin 2/3 koko lattiapinta-alasta peruskorjattu/uusittu kokonaisuudessaan 2016.
Hintapyyntö:129.000 €
Muuta:Noin 300 litran lämminvesivaraaja. Sähkönkulutus vuodessa noin 3-4000 kWh. Kiinteistövero noin 70 euroa/vuosi. Kiinteistöllä on osuuksia 3 yhteiseen maa-alueeseen. Kuntokartoitus tehty 29.6.2018.