Edellinen
Seuraava

Sorrinkatu 6, 30100 Forssa

Talsoilassa 1951 rakennettu ja täydellisen peruskorjauksen 1995 läpikäynyt omakotitalo. Samassa yhteydessä asuinkerros ja kellari remontoitiin. Yläkertaan saa vielä tehtyä lisää makuuhuonetilaa remontoimalla. Kaikkiaan tilaa on n. 230 m². Piharakennuksessa, joka on kooltaan n. 40 m² on lattialämmitys ja voimavirta. Kiva puutarhatontti 1029 m².

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Sorrinkatu 6, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Talsoila, Forssa. Asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo. Asuinkerroksessa on olohuone, jonka vieressä on huone, joka myöskin palvelee tällä hetkellä oleskelua sekä keittiö, wc, eteinen ja kuisti. Kellarikerroksessa on takkahuone, lämmin varasto, jota on käytetty työhuoneena, kodinhoitotila, jossa wc, sauna, kylpyhuone ja pukuhuone sekä aulatila, johon tehty pieni makuutila. Yläkerrassa on sijainnut kaksi makuuhuonetta mutta tällä hetkellä niitä on osin purettu ja makuuhuoneet täytyy rakentaa uudestaan. Yläkerrassa on lisäksi wc ja suihkutila. Asuinkerroksen pinta-ala n. 90 m², kellarissa n. 80 m² ja yläkerrassa n. 60 m². Kokonais-ala n. 230 m²
Kiinteistötunnus:61-8-203-6
Kiinnitykset:Sähköisiä panttikirjoja haettu valmiiksi yhteensä 147092,61 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Piharakennus, jossa hyvää varastotilaa n. 40 m². Rakennettu 2000. Rakennuksessa on voimavirta ja lattialämmitys.
Tontin kuvaus / koko:Tasainen tontti, jossa istutuksia 1029 m²
Parveke / terassi:Katettu terassi 13 m².
Olohuone:Olohuoneessa kaunis erkkeri. Lattiat ovat laminaattia ja seinät tapettia/maalattu.
Makuuhuoneet:Olohuoneen vieressä makuuhuone, joka nyt avattu olohuoneen yhteyteen ja käytetään olohuoneena. Kellaritiloihin tehty makuutila. Yläkertaan mahdollisuus rakentaa kaksi makuuhuonetta, tällä hetkellä makuuhuoneet yläkerrassa eivät ole käyttökuntoiset.
Keittiö:Olohuoneeseen aukeava keittiö, jossa jääkaappi, integroitu pakastinkaappi, erillisuuni, keraaminen liesi, mikro ja astianpesukone (joka ei tällä hetkellä toimi). Keittiö on puustellikeittiö ja keittiöremontti on tehty 1995. Lattia on laminaattia.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu ruokapöytä.
Saunaosasto:Kellaritiloihin vuonna 1995 rakennettu saunatilat. Saunassa hetivalmis-kiuas. Lattia laattaa ja seinät on paneloitu
Peseytymistilat:Kellarissa saunan yhteydessä pesutilat. Yläkerrassa suihkutila, joka vaatii remonttia.
Pesu / wc-tilat:Kaikissa 3 kerroksessa on wc. Kellaritilassa olevan wc:n tulovesiputki uusittava.
Kodinhoitohuone:Kellarissa kodinhoitohuone, jossa paikka pesukoneelle.
Säilytystilat:Paljon kaappitilaa ja vaatehuone.
Eteistilat:Tuulikaappi ja kuisti sekä eteinen.
Asunnon kunto:Asunnossa on tehty iso remontti vuonna 1995. Yläkerran makuuhuoneet ovat keskeneräisiä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköön (kaikki sähkö) on mennyt noin 2500 euroa vuodessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 200 euroa.
Vesi / viemäri:Kunnallinen.
Rakennettu:Alunperin rakennettu 1951. Täydellinen peruskorjaus ja laajennus tehty 1995.
Muut rakennettu:Pihalla oleva varastorakennus n. 2000.
Rakennusaine / katto:Puurunkorakenne, lautaverhous. Harjakatto, muovipinnoitettua peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys kattolämmityksellä sekä sähköpattereilla. Kellarissa pääsääntöisesti lattialämmitys (paitsi aula/varastotilat).
Energialuokka:Lain vaatimaa energiatodistusta ei ole laadittu.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Talossa tehty peruskorjaus ja laajennus1995 jolloin uusittu vesiputket, viemärit, ikkunat, katto, salaojaputket ja asennettu patolevyt, ulkovuori ja ulkovuoren maalaus. Myös sisätilat remontoitu kauttaaltaan 1995 poislukien yläkerran makuuhuoneet.
Tulevat korjaukset:Kohteessa on tehty lokakuussa 2017 kuntotarkastus. Tarkastuksessa mainittuja asioita (tarkastusraportti kokonaisuudessaan saatavissa) julkisivun huoltomaalaus, talotikkaiden kiinnityksen korjaus, yk. lämminvesivaraajan tarkastus/uusinta, khh wc:n tulovesiputjen uusiminen, psh kosteusarvojen tarkistus, allaskaukalot kylmälaitteiden alle, alakerran portaiden käsijohteen asentaminen
Hintapyyntö:145.000 €