Edellinen
Suosillantie 51 Letku-1
Seuraava

Suosillantie 51, 31300 Tammela, Letku, Valajärvi

Tässä kohde luontoystävälle. Valajärven rannassa, 2011 rakennettu talo, jossa olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/kodinhoitohuone/wc ja sauna, noin 100 m². Järven rantaan rajoittuva 6767 m²:n luonnonvarainen tontti. Vesijätön lunastus on suoritettu. Rantaa on ruopattu ja kulkuväylille tuotu soraa kankaiden päälle, mutta pihan rakentamista vielä riittää. Hirvet ja peurat käyvät rannassa juomassa ja joutsenet pesivät kaislikossa, kalastaa voi myös mielin määrin. Täällä saa rauhassa erakoitua. Valitettavasti valokuvat sisätiloista puuttuvat, sillä tilaan on yllättäen jouduttu tuomaan tavaraa säilytykseen, mutta kuvataan, kun tavarat saadaan takaisin omaan paikkaansa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Suosillantie 51, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammela, Letku, Valajärvi, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Valajärven rannassa oleva papereissa loma-asunto, mutta käytännössä omakotitalo, jossa olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/kodinhoitohuone/wc ja sauna, noin 100 m². Lopputarkastus puuttuu.
Kiinteistötunnus:834-420-5-16
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 145.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Tien toisella puolella vanha kesämökkirakennus, noin 25 m² saunoineen. Mökki on myös sähköistetty.
Tontin kuvaus / koko:Valajärven rantaan rajoittuva 6767 m²:n luonnonvarainen tontti. Vesijätön lunastus on suoritettu. Rantaa on ruopattu ja kulkuväylille tuotu soraa kankaiden päälle, mutta pihan rakentamista vielä riittää.
Ranta / järvi:Valajärvi on matalahko ja ruopattu ranta pehmeä. Koska vesijätön lunastus on suoritettu, niin ranta kannattaisi vielä ruopata talvi aikaan ja ranta-alueella on hyvää tilaa täytemaalle, jolloin maisemakin kaunistuisi. Järven pinta-ala on 51,8 hehtaaria ja rantaviivan pituus 4,1 metriä.
Olohuone:Olohuone ja keittiö ovat yhtä avaraa tilaa. Molemmissa lautalattiat, katto paneloitu ja seinät maalatut. Olohuoneessa on varaava takka.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta, joissa myös lautaa lattioissa, katot paneloidut ja seinät maalatut.
Keittiö:Keittiössä liesi, liesituuletin, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Kaapistot valkoiset ja välitilalaatat vaaleat, aavistuksen harmaat.
Ruokailutila:Ruokailulle jää hyvä tila järvelle avautuvassa erkkerissä.
Muut huoneet:Pihassa on vanha mökkirakennus, jossa kesähuone keittiöineen.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, laattalattia lattialämmityksellä, seinät ja katto paneloidut. Vanhassa mökissä ulkosauna.
Pesu / wc-tilat:Pesutiloissa laattia laatoitettu lattialämmityksellä, seinät kaakeloidut, suihku, pesukoneliitäntä ja wc.
Säilytystilat:Eteisessä kaappeja. Varaus, siis valmis tila vaatehuoneelle tai toiselle wc:lle.
Asunnon kunto:Hyvin vähän asuttu, joten lähes uusi ja vielä viimeistelyjäkin vailla.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan ja tarvittaessa pian.
Sähkö:Sähkön kulutus esim: 1.12.16 - 28.2.17 736 € / 3 talvikuukautta.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja jätevesille umpisäiliö.
Rakennettu:2011
Muut rakennettu:Vanha mökki on rakennettu ehkä 60-70 -luvulla.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Tuulettuva alapohja.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys ja varaava takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen, lämmön talteenotolla.
Hintapyyntö:215.000 €
Ajo-ohje:Letkun kylän keskustasta käännytään Valkeaviidantielle ja siitä Suosillantielle.