Edellinen
Seuraava

Tilhentie 4, 30100 Forssa

Vieremästä, kasvillisuuden ympäröimältä 1404 m²:n tontilta löytyy tilava, ehkä maalaishenkinen omakotitalo.  Talossa tilaa 156/177 m² ja näihin neliöihin mahtuu 3 varsinaista makuuhuonetta,2 askartelu/työhuonetta, joista molemmista oma uloskäynti, keittiö, olohuone, kodinhoito/pukuhuone, pesuhuone/wc, sauna, wc, tekninen tila, kuisti ja lasikuisti.  Lisäksi erillinen autotallirakennus, 30 m², hyvä maakellari ja leikkimökki. Talo on rakennettu 1985 ja se lämpiää kaukolämmöllä ja haluttaessa pönttöuunilla. Mäkilammen uimaranta, pururadat ja talvella valaistut ladut ihan lähellä, kuten myös Vieremän koulu. Tilaa ja tunnelmaa lapsiperheelle.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA , TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Tilhentie 4, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Vieremä, Forssa, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa on kolme varsinaista makuuhuonetta, kaksi askartelu/työhuonetta, joista molemmista oma uloskäynti, keittiö, olohuone, kodinhoito/pukuhuone, pesuhuone/wc, sauna, wc, tekninen tila ja kuisti ja lasikuisti 156/177 m².
Kiinteistötunnus:61-16-633-5.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 158.865,77 euron edestä. Kaksi panttikirjaa sähköisessä muodossa, joita voit käyttää jatkossa oman lainasi vakuutena. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotallirakennus, 30 m². Hyvä maakellari ja vielä leikkimökki.
Kerros / hissi:Kaikki tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Kasvillisuuden ympäröimänä, kaikilta katseilta piilossa, 1404 m²:n oma tontti.
Ranta / järvi:Mäkilammelle lapsille uimapaikka kävelymatkan päässä.
Parveke / terassi:Talon tultaessa kuisti, jolta käynti työ/varastohuoneisiin. Varsinainen sisäänmeno tapahtuu lasikuistin kautta.
Olohuone:Olohuoneessa lautalattiat, seinät tapetoidut ja paneelikatto. Lämpöä ja tunnelmaa antaa hyvä, toimiva pystyuuni.
Makuuhuoneet:Kolme varsinaista makuuhuonetta, joissa jokaisessa seinissä tapettia ja osin maalatut. Lattiassa laminaatit ja valkoiseksi maalatut paneelikatot.
Keittiö:Lautalattia, seinissä tapettia, välitilalaatoitus ja paneelikatto. Valkoiset kaapistot ja paljon laskutilaa. Kodinkonina liesi, huuva, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin.
Muut huoneet:Kaksi työ-, varasto-, makuu-, tai askarteluhuonetta, joista molemmista oma sisäänkäynti kuitin kautta. Toisen pinta-ala 7,7 m² ja toisen 22,1 m². Jälkimmäisessä on vesipiste valmiudet melko keskellä huonetta lattiassa, maton alla. ps. katso pohjapiirros.
Saunaosasto:Tunnelmallinen 1019 remontoitu sauna, jonne löylyt lähtee upouudesta sähkölämmitteisestä kiukaasta. Hormi on jätetty olemaan, joten puulämmitteisen kiukaan voi halutessaan lisätä.
Peseytymistilat:Tilava pesuhuone, jossa suihkutila, wc, käsienpesuallas ja kaapistoja. Pinnat on laatoitettu. Pesuhuoneesta pääsee pukuhuoneeseen, jonne pyykkikone on sijoitettu.
Pesu / wc-tilat:Toinen, erillinen wc eteistiloissa.
Säilytystilat:Vaatehuone ja kaapistoja. Jos ei kaikille huoneille ole käyttöä, voi jonkun niistä jättää varastotilaksi tarvitessa. Autotallirakennuksessa on myös säilytystilaa.
Eteistilat:Ensin tullaan ihanalle lasikuistille, josta astutaan varsinaiseen eteiseen. Eteisen sivussa on erillinen kuraeteinen, josta myös uloskäynti.
Asunnon kunto:Talo on varsinaisesti hyvässä kunnossa, mutta pintamateriaaleissa, kuten ulko- ja väliovet, lattiat on tulevaisuudessa uusimista/kunnostusta.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Muita maksuja:Kiinteistövero 293 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kaupungin verkossa.
Rakennettu:1985
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto varttikatteella. Autotallin rakennusmateriaalit materiaalit samoin.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö ja lisänä pönttöuuni olohuoneessa. Kaukolämmön perusmaksu on 445 € vuodessa ja kulutusta noin 10mwh, eli noin 1500 €.
Energialuokka:Energiatodistus teetetään kuntotarkastuksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Huippuimuri keittiön huuvan kautta.
Suoritetut korjaukset:Kaukolämmön lämmönvaihdin vaihdettu 2019, vesikourut ja syöksytorvet 2018, ikkunapellit 2018, sauna ja kiuas 2019, kellarin etuosa ja katos 2018.
Tulevat korjaukset:Ulko- ja väliovet, lattian hionta ja lakkaus.
Palvelut / yhteydet:Vieremän koululle ja Mäkilammille non 700m, terveyskeskus 3,2 km ja lähi kauppa noin 1,7 km.
Hintapyyntö:149.000 €