Edellinen
Seuraava

Tukkitie 2, 31600 Jokioinen

Puutarhurin unelma, rakkaudella hoidettu ja vaalittu talo aivan keskustan tuntumassa, kuitenkin omassa rauhassaan. Vuonna 1972 yhteen tasoon rakennettu ja paljon remontoidun kodin 119,5 /169 neliöihin mahtuu kolmen makuuhuoneen lisäksi olohuone ja todella iso keittiö sekä peseytymistilat ja autotalli.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Tukkitie 2, 31600 Jokioinen
Alue / kaavoitus:Jokioisten kunnassa, Pellilän kylässä ja asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö jota laajennettu apukeittiöllä,sauna, pukuhuone, pesuhuone ja vaatehuone. 119,5 m²/169 m². Lisäksi samassa rakennuksessa autotalli ja varasto, ulkovarasto ja puuvarasto. Laajennetusta keittiöstä kulku varastoon josta pääsee myös erillisestä ovesta ulos.
Kiinteistötunnus:169-408-1-747.
Kiinnitykset:Lainhuuto-ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kerros / hissi:Talo on yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on 1537 m²:n tasamaan tontti. Piha on sitten puutarhaihmisen unelma. Viherrakenne Jaakkola Oy:n istuttama uusi perennapenkki odottaa kirjaimellisesti kukkaan puhkeamista ja loppu tonttikin on ihan viimeisen päälle kunnossa. Peruna- ja vihannesmaa on valmiina ensi kevään istutksiin. Marjapensaita on runsaasti ja ihanat hillotkin saat omppopuista.
Olohuone:Olohuoneessa parketti lattia ja seinät tapetoidut.
Makuuhuoneet:Samaten kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on parkettilattiat.
Keittiö:Nyt sitten kun sanotaan että keittiö on suuri, niin se myös on suuri, sillä siihen on liitetty remontin yhteydessä myös apukeittiö. Parkettilattia täälläkin ja seinät maalattua levyä. Kodinkoneina jääkaappi, pakastekaappi, asianpesukone, liesituuletin ja 12/2016 uusittu keraaminen liesi.
Saunaosasto:Saunassa laatoitettu lattiat ja seinät, katto paneloitu. Sähkökiuas.
Peseytymistilat:Pukuhuoneen kautta kulku peseytymistiloihin, joka on laatoitettu ja lattiassa lattialämmitys. Suihkutila erotettu suihkuseinällä, wc ja paikka pyykkikoneelle
Pesu / wc-tilat:Toinen wc on myös laatoitettu.
Säilytystilat:Talossa on paljon kaappitilaa ja vaatehuone, sekä vielä erillinen varasto, johon kulku suoraan entisestä apukeittiöstä eli nykyisestä keittiöstä.
Eteistilat:Avara eteinen ottaa sisääntulijat avosylin vastaan.
Muut tilat:Autotalli, mihin ihan oikeasti mahtuu auto. Varastohuone, johon kulku sekä ulkoa että suoraan keittiöstä.
Asunnon kunto:Hyvässä kunnossa ja erittäin siististi pidetty. Talossa on Verisuren hälytysjärjestelmä, mikä ilmoittaa lämpötilat, kosteudet ja luvattomat liikkujat.
Vapautuminen:Vapautuu nopeasti.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Tämäkin oman kulutuksen mukaan. Vuonna 2016 sähkönkulutus kokonaisuudessaan oli 15 065 kWh.
Muita maksuja:Kiinteistövero vuonna 2017 on 180 €.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:1972.
Rakennusaine / katto:Talo on laatalle rakennettu, puurunko lautavuori, loiva harjakatto Lemminkäisen vuonna 2006 uusimalla huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys, ei tulisijoja.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Vuonna 1989 käyttövesi uusittu, on nyt suojaputkessa. Salaojat tehty ja tontin poikki kulkee yksi putki ojasta ojaan. Ikkunat uusittu ja ulko-ovet taloon, varastoon ja autotalliin uusittu n. 2010, syöksytorvet ja rännit 2015.
Tulevat korjaukset:Ei tiedossa olevia uusia remontteja.
Palvelut / yhteydet:Jokioisten keskustaan kaksi kilometriä, koulu ja päiväkoti lähellä. Sijainti siis aivan mainio.
Hintapyyntö:119.000 €