Edellinen
Seuraava

Valtontie 4, 31600 Jokioinen

Tätä pienen perheen taloa on remontoitu vuosien varrella lähes koko ajan. Viimeisen  10 vuoden aikana on uusittu mm. pesuhuone, sauna, keittiö koneineen, ikkunat, katto, julkisivut, pinnat ja rakennettu ulkorakennus. Nyt rakennus onkin kaunis ja valmis ottamaan vastaan uudet asukkaat. Asuinkerroksessa on olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, eteinen ja vessa. Kellarikerroksessa on sauna, pesutilat ja varastotilaa. Yläkerta on rakentamatonta tilaa. Asuin neliöitä on kellarin lisäksi n. 100 m². Talo sijaitsee rauhallisella alueella,  Kalakosken koulun lähellä, omalla 2720 m²:n puutarhatontilla.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Valtontie 4, 31600 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Jokioinen, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa asuinkerroksessa olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta, työhuone, wc/pesuhuone, kylmä ja lämmin eteinen, n. 100 m². Yläkerta on rakentamatonta tilaa ja toimii tällä hetkellä varastona. Kellarikerroksessa on pesutilat ja sauna, kellari, autotalli, pannuhuone ja öljysäiliö.
Kiinteistötunnus:169-402-1-69.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 115.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattoman ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Erillinen kesähuone/varastorakennus on rakennettu 2010, jonka seinissä, lattiassa ja katossa on villaa n. 100-200 mm. Lisäksi sähköt ja TV-pistokkeet. Ulkorakennuksen edustalla on terassi.
Tontin kuvaus / koko:Tontti sijaitsee asemakaava-alueella, Kalakosken ala-asteen lähettyvillä, Humppilaan menevän tien läheisyydessä ja on kooltaan 2720 m². Melko tasainen puutarhatontti. Piha-aluetta parannettiin vuonna 2007 laatoittamalla rakennuksen sisääntuloalue.
Parveke / terassi:Terassi sijaitsee kesähuonerakennuksen edustalla.
Olohuone:Olohuoneessa on laminaattilattia, seinissä tapettia ja levykatto.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa on laminaattilattiat, seinissä tapettia ja levykatot.
Keittiö:Keittiön lattiassa on laminaatti. Kodinkoneina on jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kiertoilmauuni/liesi keraamisella tasolla ja liesituuletin.
Saunaosasto:Saunan lattiassa on laatta, seinissä ja katossa on paneelia. Puilla lämpiävä kiuas.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä olevan pesutilan lattiassa on laatta lattialämmityksellä, seinät ja katto on paneelia. Pesuhuoneen suihkua ympäröi kahdella sivulla lasitiiliseinät. Pesuhuoneen yhteydessä myös takka.
Pesu / wc-tilat:Asuinkerroksessa sijaitsevassa wc:ssä on laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Pesukoneliitäntä, suihku ja kaappeja/kaapisto.
Eteistilat:Sisäeteisessä on laminaattilattia.
Asunnon kunto:Asuntoa on remontoitu lähes koko ajan ja lisäksi pidetty erittäin hyvää huolta ja siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on, 3-vaihe sähkö. Sähkön kulutus n. 11.000 kWh/vuosi.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 120 € (vuosi 2017).
Vesi / viemäri:Jokioisten kunnan.
Rakennettu:1961.
Muut rakennettu:Kesähuone/varastorakennus on rakennettu vuonna 2010.
Rakennusaine / katto:Puurunko, jossa lautaverhous. Harjakatto, jossa on peltikate.
Muiden materiaalit:Piharakennuksessa on puurunko, jossa lautaverhous.
Lämmitys / tulisijat:Sisäeteisessä on Uuniseppien varaava takka. Vesikiertolämmitys pattereissa öljyllä.
Energialuokka:Ei energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset:1995-96 sähkötyöt ja tulovesijohdot uusittu, keittiö siirretty toiseen paikkaan ja sen tilalle tehty makuuhuone, wc:n yhteyteen rakennettu suihkutilat, vuonna 2000 öljypoltin uusittu, 2006-07 pesuhuone ja sauna täysin remontoitu, jolloin pesuhuoneeseen asennettiin lattialämmitys, lattia laatoitettiin seinät ja katto paneloitiin ja kattoon asennettiin tähtitaivas. Saunan seinät ja katto paneloitiin, kattoon asennettiin tähtitaivas ja kiuas uusittiin. Vuonna 2006 asuinkerroksen ikkunat uusittiin, lattiaan asennettiin laminaatit, makuuhuoneet tapiseerattiin ja uusia kaappeja asennettiin makuuhuoneisisiin ja sisäeteiseen. Myös ulkoeteisen ikkunat vaihdettiin vuonna 2006. Vuonna 2009 talon katon aluskate ja peltikate asennettiin (Ruukin tiilikuvia), 2010 keittiökaluseteet ja kodinkoneet uusittiinja rakenettiin ulkorakennus, 2013 takka ja olohuoneen tapiseeraus ja eteisen maalaus, 2014-15 talon julkisivu uusittiin (pohja- ja välimaali valmiina, pintamaali puuttuu), etuterassi uusittiin kokonaan, 2016 olohuoneen ja makuuhuoneen tapiseeraus.
Tulevat korjaukset:Suositellaan talon pintamaalin maalaamista kesällä 2018.
Palvelut / yhteydet:Jokioisten keskustan.
Hintapyyntö:129.000 €