Edellinen
Seuraava

Viinakorventie 36, 31470 Somero, Somerniemi

Salkolanjärven läheisyydessä ryhdikäs 1960 rakennettu, 2002 laajennettu ja 2012 peruskorjattu omakotitalo joko vakituiseksi kodiksi, tai tasokkaaksi loma-asunnoksi. Talossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, takkahuone, pesuhuone ja sauna, yhteensä 75 m²/90 m². Lämpöä tarjoaa vuolukivitakka, pönttöuuni, puuliesi ja apuna sähköpattereita. Lähes kaikki rakennuksessa on uusittu 2012 remontin yhteydessä. Pihapiirissä lisäksi 2011 rakennettu 60 m²:n autotalli/ varastorakennus, grillikota ja vanha liiteri.  Tonttia on yhteensä 8690 m², josta löytyy niin nurmikenttää kuin puustoakin. Todella hyvä, tasokas kohde hintaansa nähden ja kaikki Tammelan luonto- ja urheiluaktiviteetit käden ulottuvilla. Venevalkamaoikeus Salkolanjärveen, jonne matkaa noin 400m.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Viinakorventie 36, 31470 Somero
Alue / kaavoitus:Tilat sijaitsevat Salkolan kylässä Somerniemellä, jossa yleiskaava.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jota tällä hetkellä käytetty loma-asumiseen. Talossa olohuone, makuuhuone, keittiö, takkahuone, pesuhuone ja sauna yhteensä 75 m² / 90 m².
Kiinteistötunnus:Kaksi tilaa Uutela 761-450-1-186 ja Uutelanlisä 761-450-1-187.
Kiinnitykset:Uutelan tilaan kiinnityksiä valmiiksi haettuna 50.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:2011 rakennettu 60 m²:n autotalli/varastorakennus, jossa puurunko, lautaverhous ja harjakatto peltikatteella.
Tontin kuvaus / koko:Kohde koostuu kahdesta tilasta, joista Uutela on kooltaan 6300 m² ja Uutelanlisä 2390 m². Yhteensä tonttia on siis 8690 m².
Ranta / järvi:Salkolan järveen alle puoli kilometriä, jonne molemmilla tiloilla venevalkamaoikeudet.
Piha:Nurmikkoinen, kumpareinen piha. Uutelanlisässä paljon puustoa.
Parveke / terassi:Takkahuoneesta pääsee vilvoittelemaan terassille.
Olohuone:Lautalattia ja seinät tapetoidut. Lämpöä antaa kaksipuolinen pönttöuuni, jonka pyllypuoli lämmittää myös makuuhuonetta.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa myös lautalattiat ja seinät tapetoidut.
Keittiö:Keittiössä lautalattia ja seinät maalatut. Puuhella, sähköliesi ja jääkaappi hankittu 2012.
Muut huoneet:Takkahuoneessa lautalattia, seinissä ja katossa paneelit. Vuolukivitakka.
Saunaosasto:Laattalattia lattialämmityksellä, seinät ja katto paneloitu. Puilla lämmittävä Kota-kiuas.
Peseytymistilat:Laattalattia lattialämmityksellä, seinät ja katto paneloidut. Kuumaa vettä saa Kota-padasta.
Pesu / wc-tilat:Ulkona puusee. Suojaputket vesille on tehty laajennuksen osalle, mutta kun taloa käytetään vain loma-asuntona, niin vettä ei ole haluttu sisään.
Säilytystilat:Matalahko vintti ja pieni kellari.
Asunnon kunto:Talon kunto on hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan tarvittaessa pian ja irtaimistosta voidaan neuvotella.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 350 €.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, josta vesi pumpulla pintavetona (kesävesi). Viime kesänä kaivossa ei ollut paljon vettä, mutta muina kesinä ihan riittävästi. Jätevedet ohjataan kahteen sakokaivoon, josta imeytyvät maastoon. Keittiön vedet imeytetään maastoon. Uuteen osan on vedetty mahdollisesti tuleville vesijohdoille suojaputket.
Rakennettu:1960 ja takkahuone, sauna ja pesuhuone 2002. 2012-2013 suuri perusparannusremontti.
Muut rakennettu:Autotalli/varastorakennus 2011.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Autotalli samoin.
Lämmitys / tulisijat:Vuolukivitakka, pönttöuuni, puuliesi ja sähköpattereita lisäksi.
Ilmanvaihto:painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Suuri perusparannus 2012-2013, jolloin mm. ikkunat, pintalaudoitus, katto, rännit on uusittu. lattiat avattu ja eristettä lisätty 40 cm (ei eteisen). Sisäseinät levytetty ja ulkoseiniin lisätty tuulensuojalevyt. Vesiputket asennettu valmiiksi, sähköt uusittu ja sisäpinnat uusittu.
Tulevat korjaukset:Laajennusosassa on suojaputket valmiina vesijohtoja varten. Kaivo ei ollut kovin runsasvetinen viime kesänä, muullosti kyllä, mutta porakaivon teko on ehkä aiheellinen, varsinkin jos talo on vakituisena asuntona. Jätevedet ohjataan kahteen jätekaivoon ja imeytetään, mutta sisä wc:lle ehkä umpisäiliö.
Hintapyyntö:64.000 €
Ajo-ohje:Valtatie kahdelta käännytään Somerniementielle. jota ajetaan 3,3 km ja käännytään oikealle Viinakorventielle. 360m ja olet perillä.