Edellinen
Seuraava

Yntäläntie 85, 31720 Urjalankylä

Oletko joskus ajatellut eläväsi omavaraistaloudessa, nyt se on melko mahdollista. 5,5200 hehtaarin tila Kortejärven rannassa. Rantaviivaa reilut 300 m, reilu hehtaari peltoa ja 4000 kasvavaa koivua. Viljat ja juurekset pellosta, marjat pensaasta, kalat järvestä, linnut ja peurat omalta tontilta. Tilalla 2015 valmistunut talo, jossa tupa, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, wc ja vaatehuone, 83 m²/95 m².  Autotallirakennus 24,5 m². Kunnan vesi ja viemäri. Lämpiää pääasiassa oman tilan puilla. Edulliset asuinkustannukset. Mahdollisuuksien paikka harvinaisessa ympäristössä.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA , TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Yntäläläntie 85, 31720 Urjalankylä.
Alue / kaavoitus:Tila sijaitsee Urjalan kunnassa, Urjalankylässä, yleiskaava-alueella. Suurin osa tilasta on Natura-aluetta, jolle ei saa rakentaa. Talon takana, autotallin puolella on kuitenkin yleiskaava-aluetta. Rakennusoikeus nyt 120 m² on käytetty. Tila tulee jatkossakin myydä kokonaisena, sitä ei saa lohkoa.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa tupa, keittiö kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, vh, sauna ja wc. 83 m²/ 95 m². Tilat yhdessä tasossa.
Kiinteistötunnus:887-439-6-71
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotallirakennus 24,5 m² kylmää tilaa. Tallissa automaatti nosto-ovi. Hirsinen huvimaja, jonka edustalla kaivettu uimalampi, joka on yhteydessä järveen.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:5.5200 hehtaarin tila, josta reilut 300 metriä rantaviivaa Kortejärveen. Noin hehtaari peltoa ja rantakoivikkoa, jonne istutettu 4000 koivuntainta ja ovat nyt jo nuoria aikuisia.
Ranta / järvi:Uimaan pääsee huvimajan edustalle kaivetussa lammessa. Kortejärvi on matalahko, mutta aivan huippu lintujärvi. Alueella pesii huomattava määrä eri lintulajistoa ja järvi toimii myös levähdyspaikkana muuttolinnuille. Linnustoa voi tarkkailla lintutornista, joka sijaitsee järven kaakkoiskulmassa Ahojentien päässä. Kortejärvestä on yhteys Rutajärveen, joka on yksi alueen suosituimmista suurista ja syvistä järvistä. Rutajärvellä on erittäin hyviä uimarantoja.
Parveke / terassi:Talon päädyssä ja takapihalla, järven suunnassa katettu terassi.
Olohuone:Koko talossa 14 mm tammiparketti lattioissa, seinät maalatut ja katoissa sisustuslevyt. Tupa avautuu keittiöön ja siitä välimaastosta löytyy varaava vuolukivitakka ja vuolukivinen liesi. Tupa ja keittiö yhteensä 33m².
Makuuhuoneet:Koko talossa 14 mm tammipartetti lattioissa, seinät maalatut ja katoissa sisustuslevyt.
Keittiö:Keittiössä kauniin harmahtavat kaapistot, puulieden viereisellä pöydällä kivitaso. Kodinkoneina integroitu jääkappi/pakastin, astianpesukone ja liesi keraamisella tasolla. Puuhellan päällä komia huuva, jonka oma moottori katolla.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu pitkä ruokapöytä.
Saunaosasto:Puilla lämmitettävä kiuas, paneloidut seinät ja katto, laattalattia lattialämmityksellä.
Peseytymistilat:Laattalattia lattialämmityksellä, seinät kaakeloidut. Pesuhuone on jaettu kahteen käyttötarkoitukseen, toisella puolella peseydytään ja toinen on valjastettu kodinhoitohuoneeksi. Tilasta päästään ulos.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laattalattia, seinät maalattu, käsienpesuallas ja peilikaapisto.
Säilytystilat:Vaatehuone ja eteisessä komeroita.
Asunnon kunto:Erittäin hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Muita maksuja:Sähkönkulutus talviaikaan noin 80 € kuukaudessa ja kesäaikaan noin 60 € kuukaudessa. Kiinteistövero noin 300 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:Valmistunut 2015.
Muut rakennettu:2015
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto huopakatteella.
Muiden materiaalit:Autotallirakennuksessa myös puurunko ja harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Varaava takka ja puuliesi. Puita käytetty lämmitykseen 10-15 m³ ja tietenkin omasta metsästä. Ilmalämpöpumppu ja lisänä sähköpattereita. Wc, vaatehuone, pesuhuone ja sauna lattialämmitys sähköisenä.
Energialuokka:C/2013
Ilmanvaihto:Joka huoneessa poistoventtiilit, saunassa ja tuvassa tulo.
Palvelut / yhteydet:S-Market Urjala 4.28 km, Urjalan terveysasema 5.65 km, Kylmäkosken terveysasema 14 km, Punkalaitumen terveysasema 19 km, Urjalan kunta, Laukeelan päiväkoti 5km, ala- ja yläkoulut Urjala 5.8 km.
Hintapyyntö:198.000 €
Ajo-ohje:Urjalankylässä, heti joen mutkasta käännytään Yntäläntielle.